Imate li mračnu stranu?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Možete li da je definišete i kako se manifestuje?
Da li vas sabotira ili vas na neki uvrnuti način inspiriše/motiviše?
Svi je imamo.
Ja svoju gussim uspesno.
Umesto definicije jedna poslovica indijanskog plemena Navaho...
Svaki covek u sebi ima dva vuka.
Jedan je dobar a drugi je loss.
Obojica zavijaju od gladi svakog dana.
Pobedjuje onaj kojeg nahranis.

To je to.

Naravno da nemam, ja sam dobar.

20-of-the-most-evil-cats-youll-ever-see-3.jpg

🐈

Nekad sam krila tu mračnu stranu ali je puno lakše kad je prihvatiš i budeš ono što jesi. Nisam ja kriva. Kriv je Pluto, moja vladajuća planeta. 😉

Što prije shvatiš da je život jedna džungla puna nepravde i zla to se manje razočaraš na dnevnoj bazi. Manje i reaguješ na ljudske gluposti i ništa te ne može šokirati od naše “humane” vrste.

Nekad sam krila tu mračnu stranu ali je puno lakše kad je prihvatiš i budeš ono što jesi. Nisam ja kriva. Kriv je Pluto, moja vladajuća planeta. 😉

Što prije shvatiš da je život jedna džungla puna nepravde i zla to se manje razočaraš na dnevnoj bazi. Manje i reaguješ na ljudske gluposti i ništa te ne može šokirati od naše “humane” vrste.
Tebi Pluton, meni Mars, i to retrogradni. Ah, šta nam rade ove planete? Urnisaše nas.

Tebi Pluton, meni Mars, i to retrogradni. Ah, šta nam rade ove planete? Urnisaše nas.

🤣😅
Mene strašno iznervira kad neko kaže “misli pozitivno” . Nije mi jasno šta to znači ni kako se radi..
Zvuči mi kao da predlažu da se pravim da ne vidim zlo oko sebe kao konj i gledam samo sebe.
Kako se ignoriše to? Ratovi na sve strane, gine mladost, stradaju djeca a šta ja treba da radim? Da se zahvalim Bogu što je mom duperu dobro i vedro ustajem u novi dan?

Back