IMATE JEDAN DAN SLOBODAN - STA CETE RADITI?

Tea :shock: sad si me razocarala :shock: zar ti za to sluze drugarice :shock: c c c...
elem ... ja ne znam sta bih radila RoLL nista mi ne pada na pamet RoLL ... a ovde ne vidim ni jednu ideju sa kojom bih se slozila, tj nesto sto ne mogu da radim i kad su mi tu ...
da slusam ziku - slusam
mirisljave svece - mogu i stapici
net - ja ionako visim nekad i vise od 2h, a idem samo noci zbog slabe veze ...
izlazak - ...
ja mislim da nije bilo nista vise od predloga LoL
ali ipak bi volela da sam nekad sama (8

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

oh pa to je kod mene svakog dana :D obozavam kad idem prepodne,dodjem ciku-sama...iskreno mrzim kada su mi tu matorci,ali se posle ipak obradujem kad dodju...elem,iskreno ucim,ucim i...ahm,UCIM?>??zato sto mnogo vishe volim da zavrsim sve SVE SVE obaveze pa da posle kada moji dodju,na miru izadjem s deckom pa setamo po gradu.... :P

wild_child:
Shinoda:
Master_Chief:
wild_child:
Uh svidja mi se pitanje :D Ja sam uglavnom sama ceo dan,roditelje vidjam tek uvece kad se vratim iz skole tako da samoce imam dosta sto mi veoma odgovara.Nemam ni batu ni seku da me dave :D To mi je pre smetalo al sad mi je drago sto sam jedinica.Medjutim kad ostanem sama preko vikenda uglavnom ne radim nista.......Moje drugarice se uvek krste sto ne pravim neke zurke.Ne volim te fazone.Tim danima ustanem oko 10,11 pa odem do radnje,uglavnom pravim neke pizze da se ne smaram oko hrane.U biti ceo dan slusam muziku ili citam,eventualno preuredjujem sobu.Sve sto radim i inace.Jedina komocija koju si priustim jeste sto hodam polugola po kuci.....to jako volim..ne znam zasto ali kad sam sama volim da skacem po stanu u vesu....(citaj:freak)hehehhehe
Uvece izadjem i vratim se kasnoooo.Onda gledam Tv a ako imam zivaca isprzim si krompira(obozavam da jedem ko prase nocu).To je otprilike to :D
MOram ti rechi da su meni 90% takvi dani,znaci isto sve e jedino ja nisam jedinac...pa moram mome burazu da spremim doruchak...ali tu smo negde... :D
Sta i ti volis da skaces go po kuci/stanu??? :lol: :lol: :lol:
Lana,Lana, sram te bilo!!! :P

hehe ne da volim nego obozavam......ali to nije perverzno.Perverzno bi bilo da umesto tapeta na zidove stavim ogledala...heheheeee
U jeeeee!!!Kako bi tek to bilo loodo!!! :shock:

Master_Chief:
Shinoda:
bleach:
Master_Chief:
bleach:
ja sam uglavnom sama kod kuce... :roll:
Treba li ti drustva??
ne, hvala... 8) navikne se covek... :roll: 8)
Eeee Milenaa!!!
Covek bi zbog tebe da doleti iz prelepog grada u Norveskoj, a ti ga odbijas!!!
Sram te bilo!!!!! :P
Vidis ti to... :D :D
evo stidim se ~ :oops: :oops: :oops:
je l' dosta? :D m ne treba mi drustvo :lol: elem, nema sta da opisujem sta bih radila kad bih bila sama, kad sam uglavnom sama... pa radim sve sto i svaki dan :roll: ali kad sam dugooo sama... eh, uglavnom ne spavam posto je to ono na sta me teraju... :roll:

Back