постигао си рекорд за Гиниса. 100% без свршавања у 100% случајева. пази само да не срушиш рекорд.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad sam živ ostao...odlican film
nastavci su malo bzv ali original, ono plakao sam dok sam ga gledao![]()
Na žalost,taj zakon ima i nedostataka i navedeni primer je upravo jedan od istih.
Baš zbog takvih vlasnika muških spolovila od 5.9 cm,koji su i otkrili tu rupu u istom,mi ponosni vlasnici spolovila dužih od 60 mm se osećamo ugroženima.
Probaj da svršiš sa 18 mg Bromazepama, i 4 litre piva u tvom krvotokuпостигао си рекорд за Гиниса. 100% без свршавања у 100% случајева. пази само да не срушиш рекорд.
Nije ona frigidna, samo sam ja sam loše lizao ujutru u odnosu na veče pre, ali je bila blizu vrhunca
.....a ne smeta mu bromazepam da liže ...Ниси ти био толико пијан и надуван, већ је она š... Чувај врат, кад иебеш језиком
Ma nije zahtevna, ja sam hteo da je zadovoljim ko što sam učinio veče preНиси ти био толико пијан и надуван, већ је она презахтевна... Чувај врат, кад иебеш језиком
Bromazepam gutam i nalivam pivom, uglavnom zbog stresa.....a ne smeta mu bromazepam da liže ...
Možda te boli vrat zbog što nisi popio bromazepam pa se nisi opustio....Ma nije zahtevna, ja sam hteo da je zadovoljim ko što sam učinio veče pre
Protiv stresa mora da se bori .Bromazepam gutam i nalivam pivom, uglavnom zbog stresa
Bromazepam gutam i nalivam pivom, uglavnom zbog stresa
Vidiš, to mi nije palo na pamet...Možda te boli vrat zbog što nisi popio bromazepam pa se nisi opustio....![]()
Svestan sam štetnosti ovog "koktela", ali jbg nemam ništa jače...Си луд?
Vidi ti da nađeš onaj konjski gel za vrat.Vidiš, to mi nije palo na pamet...
ako se dopingovoao onda nista od ginisa.Probaj da svršiš sa 18 mg Bromazepama, i 4 litre piva u tvom krvotoku
Svestan sam štetnosti ovog "koktela", ali jbg nemam ništa jače...
Tema možda jeste zvuči bizarno, ali ne trollujem.Kul trol tema, zabavili smo se. Sta planiras dalje sa nalogom?
Bome da ti je snajka zbičila onaj dildo, bilo bi malo više pederskiTema možda jeste zvuči bizarno, ali ne trollujem.
Cilj trollanja je vređati nekoga i izazvati reakciju (uglavnom negativnu) korisnika određene internet zajednice, što ja ne činim. Nemam problema što forumaši misle da sam troll, ali ne želim da otkrijem svoj identitet i identitet osobe sa kojom sam imao neuobičajan seksualni odnos samo da bi potvrdio autentičnost priče.
A što se naloga tiče, pa nastaviću da ga povremeno koristim za neke teme koje me interesuju. Trudiću sa da ne započinjem teme, već ću gledati da učestvujem u debatama u slobodno vreme.
Inicijalno sam hteo da ovu temu objavim na Ana.rs, ali mi bilo malo pederski.
Srdačan pozdrav.
Nije prostitutka. Ona je u otvorenom braku i voli svog muža (video sam njihove zajedničke slike na FB), ni njoj ne smeta što njen suprug ima seks sa drugim ženama. Nije mi naplatila "usluge" čak je i nekoliko puta insistirala da podelimo račun za piće i hranu, ali sam odbio jer sam kao inicijator sastanka osetio dužnost da platim troškove ove avanture. Ruku na srce, radi većinu stvari kao profesionalka, ali to ne znači da je prostitutka. Žena jednostavno voli seks. Kraj priče.Udata ili ne one su prostitutke i odlično rade svoj posao. To je neki viši nivo nazvao bih porodična prostitucija. Može da bude fantastično samo trpaš i puniš spermom a ona rađa i ne buni se uopšte. Ja ih zovem fu€k'nGo. Oral, anal, gang bang sve bez pogovora! Srećno!
A što je problem 29 i što je to tek?Druže, ako si ti sa 29 godina tek prvi put imao seks, imaš ti mnogo većih problema nego to što ne možeš da svršiš ...
Srećno ti bilo drugi put al' nemoj da čekaš narednih 29 godina za narednu mogućnost svršavanja
Bernardo sinko ti li si?Nije bilo samo alkohola. Pre susreta sam popio 18mg bromazepama ne bi li se opustio.