Imao sam seks po prvi put u životu, ali nisam svršio. Da li sam i dalje nevin?

Kul trol tema, zabavili smo se. Sta planiras dalje sa nalogom?
Tema možda jeste zvuči bizarno, ali ne trollujem.
Cilj trollanja je vređati nekoga i izazvati reakciju (uglavnom negativnu) korisnika određene internet zajednice, što ja ne činim. Nemam problema što forumaši misle da sam troll, ali ne želim da otkrijem svoj identitet i identitet osobe sa kojom sam imao neuobičajan seksualni odnos, kao ni lokacije u BG koje smo posećivali samo da bi potvrdio autentičnost priče.

A što se naloga tiče, pa nastaviću da ga povremeno koristim za neke teme koje me interesuju. Trudiću sa da ne započinjem teme, već ću gledati da učestvujem u diskusijama u slobodno vreme.

Inicijalno sam hteo da ovu temu objavim na Ana.rs, ali mi bilo malo pederski.

Srdačan pozdrav.

Tema možda jeste zvuči bizarno, ali ne trollujem.
Cilj trollanja je vređati nekoga i izazvati reakciju (uglavnom negativnu) korisnika određene internet zajednice, što ja ne činim. Nemam problema što forumaši misle da sam troll, ali ne želim da otkrijem svoj identitet i identitet osobe sa kojom sam imao neuobičajan seksualni odnos samo da bi potvrdio autentičnost priče.

A što se naloga tiče, pa nastaviću da ga povremeno koristim za neke teme koje me interesuju. Trudiću sa da ne započinjem teme, već ću gledati da učestvujem u debatama u slobodno vreme.

Inicijalno sam hteo da ovu temu objavim na Ana.rs, ali mi bilo malo pederski.

Srdačan pozdrav.
Bome da ti je snajka zbičila onaj dildo, bilo bi malo više pederski

Udata ili ne one su prostitutke i odlično rade svoj posao. To je neki viši nivo nazvao bih porodična prostitucija. Može da bude fantastično samo trpaš i puniš spermom a ona rađa i ne buni se uopšte. Ja ih zovem fu€k'nGo. Oral, anal, gang bang sve bez pogovora! Srećno!
Nije prostitutka. Ona je u otvorenom braku i voli svog muža (video sam njihove zajedničke slike na FB), ni njoj ne smeta što njen suprug ima seks sa drugim ženama. Nije mi naplatila "usluge" čak je i nekoliko puta insistirala da podelimo račun za piće i hranu, ali sam odbio jer sam kao inicijator sastanka osetio dužnost da platim troškove ove avanture. Ruku na srce, radi većinu stvari kao profesionalka, ali to ne znači da je prostitutka. Žena jednostavno voli seks. Kraj priče.

Back