Imam utisak da me drustvo izbegava

gost 366239

Ističe se
Poruka
2.220
Cao svima. :)

Imam utisak da me u poslednje vreme drustvo iz kraja izbegava. Svi mi studiramo i onda se skupimo svi u kraju, uglavnom, leti. Pocela je da bude ovakva situacija poslednjih godinu dana.

Kad izadjem s njima oni kazu necemo dugo ako ih je npr dvojica ili ako ih je vise oni ubrzo pocnu da se razilaze. Ako me neko pozove i vise nas je, ja ne znam koliko su dugo napolje, pa ubrzo posle mog dolaska pocnu da se razilaze jedan po jedan. Dogovorimo se nesto ranije da svi izadjemo, kad me oni ne pozovu prvi. Nego ja kad cimnem nekog oni kazu da su vec napolje. Drug s kojim sam najvise provodio vreme na njegovo insistiranje tokom srednje, sad stalno ima neke izgovore i negde zuri kad ga pitam da se vidimo. I kad se vidimo to je nesto kratko, nema vremena mnogo. Jednom me je zvao napolje zato sto nije bilo nikog od ostalog drustva. Kad se isto drustvo skupilo on me je veoma retko zvao. Istog lika zovem napolje on ne moze navodno je sa nekim drustvom, a to je isto nase drustvo. Pomenuti najbolji drug vec dve godine mi ne cestita rodjendan, ja njemu da. Znam da ne moze da zaboravi tako lako kao sto nije godinama, jer jedan drug i ja imamo isti dan rodjendan i njemu cestita. Kad ih vidim kazem im ajde da se vidimo, zovite kad izlazite, oni kazu vazi, nije problem. Posle vidim nekoliko njih u gradu. Retko gledam da im se pridrzujuem da ne ispadnem prilepak. Smatram da ako mogu sebe medjusobno da zovu mogu i mene ako hoce.

To je najkrace kako se oni ophode prema meni. Ne znam sta im je. Da li su ljubomorni, da li sam lud, da li im nisam zanimljiv na neki nacin? Znamo se od osnovne, nikad se ni sa kim nisam posvadjao, ne kapiram njihovu promenu. Mozda gresim negde? Sve je fino, super kad ih sretnem, kako si, gde si, vidimo se, aha vazi i na tome se zavrsi.

jel se tusiras redovno?
ne zezam
moje dete redovno izvodi pse u setnju i kaze mi sinoc - sto dolazi neki klinac, ima tog i tog psa, smrdi kao zmaj!
ja je pitam - gore od nase retriverke kad je mokra :lol:
a ona kaze, ne smrdi bre pas, nego klinac

mozda je do netusiranja, mozda imas neki nepopravljen zub?
a mozda si samo dosadan

il si smarac, il si drukara il si stekara...
to je jedino sto mi pada na pamet u ovom trenutku...
a ako slucajno nisi ni jedno od tri ponudjena,
onda je nesto cetvrto u pitanju...
uostalom, imas li ti neko drustvo sa faxa?
iz neke druge price?
ili si osudjen samo na ortake koji te ignorisu...? :think:
ne znam sta bih ti rekao...
mene su moji naucili da ja biram drustvo, a ne da drustvo bira mene...
sto u mom slucaju, i pored fakulteta politickih nauka, objasnjava nedostatak ambicije da se bavim politikom,
jer ne zelim da me biraju...
steta sto to nije slucaj i sa ljudima koji se kod nas bave politikom...:lol:
al to je vec neka druga prica...

Imam utisak da me u poslednje vreme drustvo iz kraja izbegava. Svi mi studiramo i onda se skupimo svi u kraju, uglavnom, leti. Pocela je da bude ovakva situacija poslednjih godinu dana.

Kad izadjem s njima oni kazu necemo dugo ako ih je npr dvojica ili ako ih je vise oni ubrzo pocnu da se razilaze. Ako me neko pozove i vise nas je, ja ne znam koliko su dugo napolje, pa ubrzo posle mog dolaska pocnu da se razilaze jedan po jedan. Dogovorimo se nesto ranije da svi izadjemo, kad me oni ne pozovu prvi. Nego ja kad cimnem nekog oni kazu da su vec napolje. Drug s kojim sam najvise provodio vreme na njegovo insistiranje tokom srednje, sad stalno ima neke izgovore i negde zuri kad ga pitam da se vidimo. I kad se vidimo to je nesto kratko, nema vremena mnogo. Jednom me je zvao napolje zato sto nije bilo nikog od ostalog drustva. Kad se isto drustvo skupilo on me je veoma retko zvao. Istog lika zovem napolje on ne moze navodno je sa nekim drustvom, a to je isto nase drustvo. Pomenuti najbolji drug vec dve godine mi ne cestita rodjendan, ja njemu da. Znam da ne moze da zaboravi tako lako kao sto nije godinama, jer jedan drug i ja imamo isti dan rodjendan i njemu cestita. Kad ih vidim kazem im ajde da se vidimo, zovite kad izlazite, oni kazu vazi, nije problem. Posle vidim nekoliko njih u gradu. Retko gledam da im se pridrzujuem da ne ispadnem prilepak. Smatram da ako mogu sebe medjusobno da zovu mogu i mene ako hoce.

To je najkrace kako se oni ophode prema meni. Ne znam sta im je. Da li su ljubomorni, da li sam lud, da li im nisam zanimljiv na neki nacin? Znamo se od osnovne, nikad se ni sa kim nisam posvadjao, ne kapiram njihovu promenu. Mozda gresim negde? Sve je fino, super kad ih sretnem, kako si, gde si, vidimo se, aha vazi i na tome se zavrsi.

Koliko ja vidim ne delujes mi kao smarac jer nisi prilepak kako sam kazes.

Da sam na tvom mestu prestao bih da se druzim sa njima potpuno makar bio sam samcit.

Moje misljenje je da si jednostavno drugaciji od njih, mozda furas neki fazon koji nije u njihovom stilu.

Na primer tipovi koji se loze na kola, fensi stvari ili borilacke sportove se nece druziti sa metalcem osim ako nije 1v1 druzenje.

...ako mislis da su ljubomorni
onda si siguran u sebe
i ostani nekoliko dana sa sobom i podji putevima drugacijim...
...ako mislis da mise o tvom'ludilu'
pusti ih neka misle
uhvati se dobrih knjiga i izadji sa nekom djevojkom , drugaricom
il sam podji mjestima provjerenim
pozorste, biblioteka, setaliste
neka se sami zapitaju ili dobijes odgovor
bez upitkivanja...
...ne juri drustvo
stvaraj ga ...
...to shvati kao njihovu nepristojnost i pad ljudskosti
bilo kakav si i nijedan nije
da mu pridajes paznju...:bye:

znate se od osnovne skole ... menjaju se interesiovanja. znas sve njihove price i oni zanju sve tvoje price..Bio sam na goidisnjici mature ove godine i sto bi rekli klinic smorio sam seslisajuci iste price i geldajaci iste ljude..Gledaj ti svoja posla i trazi sebe a i oni to vec rade ..tako je to

Verovala ili ne cesto kvalitetni i neiskompleksirani momci bivaju tretirani na ovaj nacin.

Dobar i nefalican = glup, debil. Musko drustvo ujedinjeno u svojim kompleksima i vlaznim fantazijama za silikonima opijeno pivdzanom su precesta slika danasnjice.:kafa::thumbdown:

vidi ovo o cemu ti sad pricas je kao kad u testo ne dodas so
dobar hleb ispadne, sve je to ok, al bljutav brate
pre ces pojesti bez tog hleba, nego sa njim

Verovatno imas neku gladnu naviku kao sto je jedenje slina ili imas neke gadne price od kojih te svi cudno pogledaju. A moguce je da imas i neke lose osobine da cinkaris, da volis da ukrades, da si agresivan previse, da volis da podjebavas sve u drustvu, da si koman ili lik koji ne zna da pije, da pravis sranja, da si skinuo drugu ribu... Ili si veoma, veoma, veoma dosadan (igrice,mange,serije,faks) je jedino o cemu mozes da pricas.

- - - - - - - - - -

Ili ih je iz nekog razloga blam da se druze sa tobom ili si veoma tezak karakter- agresivna i samodestruktivna licnost ili si veoma dosadan.

Hvala na korisnim savetima. :)

Samo da kazem da nisam agresivan, drukara, stekara, cinkaros, smarac, ne podhebavam ljude. Volim da se salim i da se zezam, ali ne da nekom na taj nacin spustim ili budem zajedljiv i ljubomoran. Jedan drug to radi koji kroz salu i humor, voli da pametuje i zeza druge. To svi vide, ali im je i dalje kul. Ne glumim budalu i glupog avgusta samo da bi me potapsali po ramenu i rekli "koji si car". Ni sa kim od njih nisam bio u svadji. Nisam ni sa najboljim drugom nego sam samo primetio da se njegov odnos prema meni promenio u poslednje vreme u odnosu dok smo isli u srednju skolu. Ocigledno dok sam mu trebao on me je cimao, sad kad mu ne treba, on me ne cima. Kad ga ja iscimam on vrda. Kad se ne razumem u temu ja se ne ubacujem.

Ako im trebam nek me zovu. Dok traje faks mesecima se ne cujemo i ne vidjamo, svako na svoju stranu gleda svoja posla. Tako i ja radim, ali mislim, kad smo na odmoru, da se druzimo cesce koliko je to moguce. Iz njihovog ugla nije moguce sto se mene tice. To govori samo o njima.

Samo da kazem da nisam agresivan, drukara, stekara, cinkaros, smarac, ne podhebavam ljude. Volim da se salim i da se zezam, ali ne da nekom na taj nacin spustim ili budem zajedljiv i ljubomoran. Jedan drug to radi koji kroz salu i humor, voli da pametuje i zeza druge. To svi vide, ali im je i dalje kul. Ne glumim budalu i glupog avgusta samo da bi me potapsali po ramenu i rekli "koji si car". Ni sa kim od njih nisam bio u svadji. Nisam ni sa najboljim drugom nego sam samo primetio da se njegov odnos prema meni promenio u poslednje vreme u odnosu dok smo isli u srednju skolu. Ocigledno dok sam mu trebao on me je cimao, sad kad mu ne treba, on me ne cima. Kad ga ja iscimam on vrda. Kad se ne razumem u temu ja se ne ubacujem.

Ako im trebam nek me zovu. Dok traje faks mesecima se ne cujemo i ne vidjamo, svako na svoju stranu gleda svoja posla. Tako i ja radim, ali mislim, kad smo na odmoru, da se druzimo cesce koliko je to moguce. Iz njihovog ugla nije moguce sto se mene tice. To govori samo o njima.

Па колико је то друштво? Колико их има?

Verovala ili ne cesto kvalitetni i neiskompleksirani momci bivaju tretirani na ovaj nacin.

Dobar i nefalican = glup, debil. Musko drustvo ujedinjeno u svojim kompleksima i vlaznim fantazijama za silikonima opijeno pivdzanom su precesta slika danasnjice.:kafa::thumbdown:

Ma šta ti meni verovala ili ne, velim da je dečko fenomenalan! Đa mi se najstvarnije.

Nek proba da ih troluje malo i biće okej, vole ljudi tako.

Gresis sto ti je to toliko bitno, a jos vise gresis ako im to stavis do znanja. Svi beze od ocajnika, ne zato sto su ljudi losi, vec su ljudi jednostavno takvi (da, i ti :))

Odnosi osciliraju kroz vreme i to je normalno. Ono sto je uocljivo je da ti njih dozivljavas kao celinu i osecas se zapostavljeno od njih kao celine. Nadam se da ti je jasno da je to nemoguce i da se sigurno ne bavi celo drustvo time da te izbegava, vec da je to samo tvoj utisak, a da je svako u tom drustvu pojedinac.

Ocigledno je da si nesiguran i to je tema kojom treba da se bavis, a ne time sta nije u redu sa svima ostalima.

Ako si nakon preispitivanja sebe i svog ponasanja dosao do zakljucka da nije do tebe, zayebi ih. Tako se prijatelji ne ponasaju i pogresio si sto si ih uopste svrstao u tu grupu.

neko ludo vreme doslo pa svi samo hoce da se druze sa nekim iz nekog interesa.

nema vise druzenja radi druzenja , samo materijalizam i * taj mi treba zbog ... ( para , veza ) *

mada sam stariji minimalizovao sam broj osoba sa kojima se druzim izbacivsi sve pomenute .

takvima se javljam kad me zovu sa * sta treba * i ne zovem ih , a i to sto im treba ne dobiju.

covek treba biti srecan ako ima jednog pravog prijatelja a dvojica je vec premija.

Back