al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ae ne laži ljude .
Uostalom i u Beogradu isto to možeš da nađeš u centru ali malo mrdni dalje od centra i naći ćeš i za 200 evra kao i ovde kod nas .
Ništa stanovi nisu skuplji u švabiji nego u Beogradu , a život ( klopa, garderoba, kozmetika itd.) je duplo jeftiniji i to su činjenice.
To možete da kukate samo svojoj neinformisanoj familiji ovde mada su vas mahom i oni pročitali.
Волим кад се препознаш.
Бтв фишкалске боодалаштине.
najjeftiniji stan od 40-50 kvm i to po nekim periferijama kosta u nemackoj najmanje 350 evra...npr. u minhenu, u sirem i uzem centru ti za toliki stan treba 600-1000 evra, zavisno od lokacije...
Колико видим по нету, Минхен је много скупљи од тога...
jeste...najskuplji u nemackoj sto se tice stanarine i cene nekretnina...
Ти рече 600-1000€?
Слушај плебејац. Ја сам и у Немачкој и у Француској зарађивао далеко више него ти и нисам се бавио рачунарима. И ништа, вратио сам се. Није новац одредница за одлуке, Никако. То само код плебса. НИ овде се не бавим рачунарима.
najjeftiniji stan od 40-50 kvm i to po nekim periferijama kosta u nemackoj najmanje 350 evra...npr. u minhenu, u sirem i uzem centru ti za toliki stan treba 600-1000 evra, zavisno od lokacije...
Prvog i drugog razreda osnovne?J
I ja imam dve diplome, pa sam prodavao cvece po ulicama Karakasa.
Slusaj, qurac na baciklu.. Da te razuverim. Nisam placen kao sto si bio ti... 3500 ojra bruto mesecno. Placen sam ne 4000 ojra, ne 6000 ojra... Nego MNOGO vise mesecno (znam da mislis da sam lood, nisi ni prvi, ni stoti koji to loopeta)! Kapish, mujmane. I NEMOJ da mi dolazis sa lazima i prevarama... Nisi ZNAO, nisi mogao da ostanes u DE!
Iebi se, dzu.elo. Eto ti Srbija, all yours!
_nobody_
Sto ih ucis.. Pizzda li i materina, ja rentam stan 7 minuta pjehe do Marien Platza...
mitke nemoj da si naivac,lik ako sa takvim obrazovanjem ne moze da nadje posao bilo gde u EU shodno svom obrazovanju ,onda mora da je njablaze receno ludЈаоооооојјјјјјјј........ што волЕм ове јЕВРОПСКЕ ВРЕДНОСТИ....... што волЕм ЕУ......... једва чекам........
Али проблем је што ћемо због идиота тј.ЕУ-ТАЛИБАНА СВИ СТРАДАТИ и ИСПАШТАТИ.........
Која си црвена буржоазија.Toliki equus a još rentaš stan? Ja imam tri stana u vlasništvu u Beogradu, od toga jedan u centru.
Davno je Alan Ford rekao svoje....može da diplomira istraživanje rude i gubljenje vremena o0
Toliki equus a još rentaš stan? Ja imam tri stana u vlasništvu u Beogradu, od toga jedan u centru.
Мада ови новинари нису погрешили ништа, овај је симбол генерације готована, нерадника и Титових самоуправљача. Сви ови самоуправљачи су последица Титове владавине Југославијом. Титова владавина оставила је неотклоњиве последице на универзум. Ни Франкова Шпанија није поштеђена!
- - - - - - - - - -
Која си црвена буржоазија.
Jes i ti gastos ko ovaj pa se sada nadmećete .![]()
Ебига... и Нобади као и студенти има право да тражи своја права. Што би рек'о Кале.Ih, još da imam platu ko Nabodi, nabo bih svake godine po jedan, može i on, ali treba mu mnogo para za Xanaxe, i ostale pilulice.
- - - - - - - - - -
Ne nego kažem, život je nekom majka nekom maćeha, ima milijone ojra a nije se okućio.