Imam Sveto Pismo koje je nezvanicno staro 100god.,sta da radim s njim???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis da niko ne bi hteo da ga otkupi?
Laicka procena u eur?
Citaj!Imam Sveto Pismo koje je nezvanicno staro 100god.,sta da radim s njim???
Citaj!
Mislim da nije najpogodnije za uvijanje bureka, ali probaj da ga metiš pod kraći nogar od stočića za kafu možda pasuje.
Laicka procena u eur?
Pa po tvom pitanju bih zakljucila da zelis ga prodati , na zalost, ali ok to je tvoja stvar.Ja bacila pogled na Limundu ali tamo kako stvari stoje mozda izvuces 15 000 din. sto i nije neka cena.Na drugim mestima nisam gledala , ali eto ti mozes da izguglas jer ipak imas na knjizi ono bitno sto ti pise ko je izdao, kako je stmpana i sve to pa postavis na vise mesta gde je to trazeno ili pak uopste potraznja knjiga gde je pa se raspitaj malo podrobnije.Jer ovde sumljam da ces dobiti pravi odgovor.![]()
Treba videti jel stara zaista 100 godina ta Biblija.
No i ako je stara toliko,to nista ne znaci.Mozda ne vredi vise od 500 din.
Радиш са књигама, преподајеш их ваљда, а не знаш. Српска православна црква има само једно писмо, ћирилицу. Шта има везе да ли је намењена тамо или овамо. А то што си ти видео латиницу, то нема везе, то је адвентистичко или католичко. Барем ти треба да правиш разлику.Nautilus
lupetas jer nemas pojma.Radim sa knjigama i znam.Kao sto znas latinica je u Srbiji jedno od dva vazeca pisma,a crkva je obicno kao i drzava.
Latinicna pravoslavna Biblija je namenjena uglavnom Srbima u Hrvatskoj i na zapadu.Ona je sadrzajem potpuno ista kao i ona cirilicna.Naravno da je osnovno crkveno pismo cirilica.