Pingvin Mića
Domaćin
- Poruka
- 4.309
imam 15 god i duzina penisa mi je 11,5. POMOC !!!!!!
..sto više drrkaj, pa ce da poraste..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..sto više drrkaj, pa ce da poraste..

'esi probao Hug Therapy?imam 15 god i duzina penisa mi je 11,5. POMOC !!!!!!

...zao mi je sine ali mozes da se ubijes ili da ides na operaciju 

Ti dam moj, pa saberi... pa će da se skupi za jedno 30![]()

Ah harde,znaci 30- 11.5.........18,5 je tvoj?..............sigurno?![]()

Zdravo Lady
Pa gde smo mi ono stali... m? Sada si već krenula konkretno, to volim
Pokazaće ti čika Hard, da ne budeš u neizvesnosti
![]()
ja sam uvek konkretna,nemoj da se iznenadis?
kako ste svi vi odjednom zajjebani...zajjebavate klinca od 15 godina...ne,vi definitivno nemate komplekse,vi ste jedan setajuci kompleks...veliki...
inace,ti mali priglupi decace,niko normalan na forumu ne resava svoje probleme...ovde i onako svi lazu ko pecarosi...nit oni imaju velike penise,nit ga koriste...koriste ga u uriniranju...a ti idi kod urologa...ne znam kako se dobija uput za urologa,al valjda prvo kod doktora opste prakse...a pre toga idi kod skolskog psihologa,posto si iskompleksirani klinac...pa ces dalje da vidis gde ce te poslati...

A sto si ti tako grub prema decaku??
Ma jok, najbolje da ide kod oftamologa.kako ste svi vi odjednom zajjebani...zajjebavate klinca od 15 godina...ne,vi definitivno nemate komplekse,vi ste jedan setajuci kompleks...veliki...
inace,ti mali priglupi decace,niko normalan na forumu ne resava svoje probleme...ovde i onako svi lazu ko pecarosi...nit oni imaju velike penise,nit ga koriste...koriste ga u uriniranju...a ti idi kod urologa...ne znam kako se dobija uput za urologa,al valjda prvo kod doktora opste prakse...a pre toga idi kod skolskog psihologa,posto si iskompleksirani klinac...pa ces dalje da vidis gde ce te poslati...
Ma jok, najbolje da ide kod oftamologa.
nisam grub...jeste priglup i jeste iskompleksiran...takvi su svi kao klinci...i treba ga malo drilovati...njeme se svet srusio zbog penisa jer su ga istripvali drugari iz razreda...najverovatnije...inace,ako nisi primetila,jedini sam ga uputio kome da se obrati...ustvari,barem mislim da tako treba...nikada nisam ima takvih,a i slicnih problema...
Jesi ga uputio ali si pritom bio grub i bez razumevanja za njegove godine i glupi pritisak sredine...
sta pricas bre?pa nije sisica...valjda...razumem njegove godine,klinci su glupi i neupuceni u tim godinama,sta sam slagao?i pomenuo sam zasto se istripovao toliko...nabili mu drugari kompleks,najverovatnije su ga lagali...