imam mali penis...... POMOC !!!!!!!

Sta zajebavate dechka, mozhda bash neki od vas koji ga zezate imate josh manji, pa ga sad zezate da bi ispalo kako vi imate neke qrchine, nemoj nishta da se brines josh uvek ce da raste, svi ovi koji te zezaju su neki kompleksashi, ne dozvoli da i ti to postanesh zbog svog problema. Upamti, NIJE BITNO KOLIKI TI JE VEC SHTA ZNASH SA NJIM!!!!!!!

Sta zajebavate dechka, mozhda bash neki od vas koji ga zezate imate josh manji, pa ga sad zezate da bi ispalo kako vi imate neke qrchine, nemoj nishta da se brines josh uvek ce da raste, svi ovi koji te zezaju su neki kompleksashi, ne dozvoli da i ti to postanesh zbog svog problema. Upamti, NIJE BITNO KOLIKI TI JE VEC SHTA ZNASH SA NJIM!!!!!!!

He bre, sto se toliko uzbudjavas..
Nije dobro na duze staze, stres i ostalo..
A kad te strefi nece ni biti bitno sta imas ili nemas :confused:..

Oznacava moju pretenziju da postanem mod.. Naravno ne na ovom forumu jer je to jednako ritualnom skoku na glavu :confused:..
Vecina ljudi naravno to odmah po inreciji povezuju sa delom muskog polnog organa iz samo njima poznatih razloga..
To je kao onaj vic sa malom decom i odraslima.. Samo se ne secam vica vise :(..

ja mislila kao mood-raspolozenje na eng...
iliti...covek koji donosi dobro raspolozenje...al sta ces,masta...

Ja iskreno nikad ama bas nikad nisam razmisljao o tome da li imam mali penis, mozda zato sto ga nemam:cool: ali opet nikad nisam razmisljao ni o tome da li cu uspeti da je zadovoljim ili tako nesto...
Jednostavno ako se ona seti da kaze da joj ne odgovara recicu joj da i ja 'ocu da ima sise kao Pamela i guzu kao Carmen pa ce zanemi momentalno...

Mislim bzvz je diskotovati o tome, jel veliki ili mali, ako ga hoce nek uzme ako nece molim lepo aj cao:lol:

:manikir:

Back