Gost 36589
Domaćin
- Poruka
 - 3.225

ne znam gde si u mojoj konstataciji procitao rec "mudar" ali samo neka si nam ti dobrodosao 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

..
Kako to da tema o malom penisu ispa toliko popularna..
ja sam mislio da cu dobiti neki savet i da ce to biti to......taj savet sam dobio od tebe i od drugih shto mi je puno pomoglo.....ali vecina ovo iskoriscava kao sprdnju....
Sta zajebavate dechka, mozhda bash neki od vas koji ga zezate imate josh manji, pa ga sad zezate da bi ispalo kako vi imate neke qrchine, nemoj nishta da se brines josh uvek ce da raste, svi ovi koji te zezaju su neki kompleksashi, ne dozvoli da i ti to postanesh zbog svog problema. Upamti, NIJE BITNO KOLIKI TI JE VEC SHTA ZNASH SA NJIM!!!!!!!
He bre, sto se toliko uzbudjavas..
Nije dobro na duze staze, stres i ostalo..
A kad te strefi nece ni biti bitno sta imas ili nemas..
a sta ti je to mood u nadimku...mislim sta znaci?
..Oznacava moju pretenziju da postanem mod.. Naravno ne na ovom forumu jer je to jednako ritualnom skoku na glavu..
Vecina ljudi naravno to odmah po inreciji povezuju sa delom muskog polnog organa iz samo njima poznatih razloga..
To je kao onaj vic sa malom decom i odraslima.. Samo se ne secam vica vise..
ja mislila kao mood-raspolozenje na eng...
iliti...covek koji donosi dobro raspolozenje...al sta ces,masta...
 ali opet nikad nisam razmisljao ni o tome da li cu uspeti da je zadovoljim ili tako nesto...

Sta zajebavate dechka, mozhda bash neki od vas koji ga zezate imate josh manji, pa ga sad zezate da bi ispalo kako vi imate neke qrchine, nemoj nishta da se brines josh uvek ce da raste, svi ovi koji te zezaju su neki kompleksashi, ne dozvoli da i ti to postanesh zbog svog problema. Upamti, NIJE BITNO KOLIKI TI JE VEC SHTA ZNASH SA NJIM!!!!!!!

Prvo,mozda nisi dobro merio : http://www.sizesurvey.com/strechtec.html
Drugo,ako na zalost jesi : http://www.enlargepenisguide.com/download_videos.htm