PecinaBabaStojanka
Domaćin
- Poruka
 - 4.848

taj prosek ne vazi za forum...dobro se zna da je ovde prosek 27,4...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kiito moja mala, kad bi samo znala...nije ova igra sala...
	Hahahaha....samo se ti tesi...
Daj LINK!
taj prosek ne vazi za forum...dobro se zna da je ovde prosek 27,4...
	imam 15 god i duzina penisa mi je 11,5. POMOC !!!!!!

imam 15 god i duzina penisa mi je 11,5. POMOC !!!!!!
))
)nadao sam se da ce mi neko pomoci.....
))Ne očajavaj, ima rešenja u sličnim temama. Već sam kačio sliku treninga.
 ahahah xD
kasnis...ustanovljeno je da ovde svi imaju veliki...POMOC!!!!!! IMAM VEEEEELIKI!!!!!!
ahahah xD
Znači, ova tema je bila trilion puta.....
Prosečna dužina penisa u stretch poziciji
(manuelno maksimalno povučen i rastegnut)
Azijati 10 cm
Belci 12,5 cm
Crnci 13,7 cm
Prosečna debljina penisa se kreće od 9-12 cm.
Što znači ako ti ne poraste do 18, ti si Kinez.....
preseli se u kinu momak, ne vidim drugog izlazaimam 15 god i duzina penisa mi je 11,5. POMOC !!!!!!
kasnis...ustanovljeno je da ovde svi imaju veliki...

axaxaxaA.. to si ti licno ustanovio ?!?!
Pa koliko si BJ odradio ..pa znas ??!?!
axaxaxa
koja je slicnost izmedju ustanovljeno i ustanovio sam?nema...
ili je ustanovljeno od strane nekog od 6 milijardi stanovnika sveta,a "ustanovio" je nesto kao ja licno...
a ustanovljeno je jer ima vas napecenih sto ne jeebu,pa se hvale da imaju nesto,a nemaju...
a i sa takvim humorom,tesko da ces u skorije vreme...

probaj jos koji put da procitas predhodni post,pa ces mozda skapirati...to ti je ironija...
ako znas da prepoznas...

xaxahahahahah...ja verujem ljudima na rec da im je veliki,posebno na netu...nisam ja pacenik da muvam ribe preko neta nesreco...tebi je stalo do nika na netu...kakav si pajser...u pravu si,sa planine sam,imam sidu i nikad necu jeebati sa ovim nikom...jeebo sam ovcu jednom gore na planini,dobra je bila...jeebote,ja sa planine pismeniji,nego ti iz nizije...Ti sigurno koristis nevidljiva slova ..je nista ne vido da pise o nekon dokazu dali je nekom veliki ili nije ..ali nema veze
Ti meni pricas o tome kako ja nsem ebo nista i kako takvi kao ja nikada nece ..hmmmm
Pa neznam stvarno koja li ce sa tobom kada vidi taj tvoj NICK ..kao da si sa planine sisao ..xaxa
Takav nick ni oni sto zaista zive u planinama vise ne koriste ..bilo mb 1945 tako ..
Stavi neki sexy nick ..da se devojke naloze na to a ne PecinaBabaStojanka eeeeeewwwwwww !! koji blam !