imam mali penis...... POMOC !!!!!!!

kiito moja mala, kad bi samo znala...nije ova igra sala...

smallpenis.jpg

Pa brate moz da dobijesh pravi crnacki...evo recepta:Nadjesh parce kanapa i jednu punu ciglu fasatku.Vezesh kanap oko cigle a drugu stranu oko vrha te bede od 11,5cm.Cvrsto stegnesh i tako setash danima sa ciglom.Za 2 dana dobijash boju crnacke kite(garantovano) a za duzinu morash josh dugo dugo da je nosish...
Nadam se da sam ti pomogao,pa boja ti je vec pola puta do pravog crnackog.:super:

Znači, ova tema je bila trilion puta.....
Prosečna dužina penisa u stretch poziciji
(manuelno maksimalno povučen i rastegnut)
Azijati 10 cm
Belci 12,5 cm
Crnci 13,7 cm
Prosečna debljina penisa se kreće od 9-12 cm.

Što znači ako ti ne poraste do 18, ti si Kinez.....

imam 15 god i duzina penisa mi je 11,5. POMOC !!!!!!
preseli se u kinu momak, ne vidim drugog izlaza

A.. to si ti licno ustanovio ?!?! :eek:

Pa koliko si BJ odradio ..pa znas ??!?!

:lol: axaxaxa

koja je slicnost izmedju ustanovljeno i ustanovio sam?nema...
ili je ustanovljeno od strane nekog od 6 milijardi stanovnika sveta,a "ustanovio" je nesto kao ja licno...
a ustanovljeno je jer ima vas napecenih sto ne jeebu,pa se hvale da imaju nesto,a nemaju...
a i sa takvim humorom,tesko da ces u skorije vreme...

koja je slicnost izmedju ustanovljeno i ustanovio sam?nema...
ili je ustanovljeno od strane nekog od 6 milijardi stanovnika sveta,a "ustanovio" je nesto kao ja licno...
a ustanovljeno je jer ima vas napecenih sto ne jeebu,pa se hvale da imaju nesto,a nemaju...
a i sa takvim humorom,tesko da ces u skorije vreme...

I ko je radio Live anketu da vidi koliki dick imaju 4umashi ?!?!?!?

Po kojim to podacima ti znas ,ako nisi licno nisi to ispato...drugi nacin ne postoji :lol:

probaj jos koji put da procitas predhodni post,pa ces mozda skapirati...to ti je ironija...
ako znas da prepoznas...

Ti sigurno koristis nevidljiva slova ..je nista ne vido da pise o nekon dokazu dali je nekom veliki ili nije ..ali nema veze :)

Ti meni pricas o tome kako ja nsem ebo nista i kako takvi kao ja nikada nece ..hmmmm

Pa neznam stvarno koja li ce sa tobom kada vidi taj tvoj NICK ..kao da si sa planine sisao ..:lol: xaxa

Takav nick ni oni sto zaista zive u planinama vise ne koriste ..bilo mb 1945 tako ..:D

Stavi neki sexy nick ..da se devojke naloze na to a ne PecinaBabaStojanka eeeeeewwwwwww !! koji blam !

Ti sigurno koristis nevidljiva slova ..je nista ne vido da pise o nekon dokazu dali je nekom veliki ili nije ..ali nema veze :)

Ti meni pricas o tome kako ja nsem ebo nista i kako takvi kao ja nikada nece ..hmmmm

Pa neznam stvarno koja li ce sa tobom kada vidi taj tvoj NICK ..kao da si sa planine sisao ..:lol: xaxa

Takav nick ni oni sto zaista zive u planinama vise ne koriste ..bilo mb 1945 tako ..:D

Stavi neki sexy nick ..da se devojke naloze na to a ne PecinaBabaStojanka eeeeeewwwwwww !! koji blam !
hahahahah...ja verujem ljudima na rec da im je veliki,posebno na netu...nisam ja pacenik da muvam ribe preko neta nesreco...tebi je stalo do nika na netu...kakav si pajser...u pravu si,sa planine sam,imam sidu i nikad necu jeebati sa ovim nikom...jeebo sam ovcu jednom gore na planini,dobra je bila...jeebote,ja sa planine pismeniji,nego ti iz nizije...
menjan nik:"PohotniStojankinUnukPeca"...sada ce da se roje na mene...

Back