imam mali penis...... POMOC !!!!!!!

postoje 3 mogucnosti da nebude bas mali mali

1. 100% zagaratovana obrezivanjem moze se dobiti do 2 cantimetra naravno treba skuputi i tog malog i otici kod lekara i znakod 10 minuta je sve reseno i nakon zarastanje se moze videti na delu

2. postoji mogucnos razvlacenja nije vic cito sam i gledao emisije fazon tegovi se stave oko penisa i setate sa njima u bade mantilu kazu da se moze dobiti do 2 cm

3. je plasticna hirurgija kako sta neznam ali je 100% moguca ima krsa zena koje imaju pajvana sad

ja nisam ni jedno probo jer nemam tih problema da sam imao 100% bi odradio 1 iz vise razloga dobi ces na velicini i izdrzljivosti jer penis kad je na suvom koza otvrdne

nadam se da dam pomogo

izvinjavam se ako se ponavljam nisam citao detaljno

eeeeej,sada sam video ovu temu...hahaha,ne mogu da verujem,nemoj da se brineš još si mlad...ja sam recimo sa 14 imao tako neku tu dužinu,11,dok,je već sa 17 bila druga priča... :DDD nego,ti lepo svaki dan desanku uposli i videćeš da će se vremenom promeniti stvari...u svakom slučaju teško da će ostati te dužine,dobićeš bar 2 cm a i ribe seru veruj mi,ja sa svojim nisam mogao polovini da do kraja... :DDD zato ne brini i žene seru,
70 % njih sa 16cm ne mogu kako treba,a tamo pričaju o crncima... :DDD mada opet,debljina ti je bitna,ako ti je tanak...onda ti nema spasa!!! :D ŠALAAA!!! pozzzz

zasto crni ljudi imaju veci od nas, a zuti ljudi manji?

zato sto crnci do skoro ziveli goli, goli, da vidi im se kita, i nisu generalno imali neku imovinu ili pare, pa komsinice su birale znaci ljubavnike po onome sto komsije imaju da ponude a to je bila uvek samo kita. i posto velicina kite je nasledna ispada da crnci su vecinom potomci kuratih.

u belom svetu zene su birale partnere generacijama prema necemu drugom, nisi morao da imas veliku kitu da bi ti bila dostupna zena. znaci malokuri a malo pametniji ili sposobniji pravili su decu isto, tako njihova deca i svi dalje potomci su takodje malokuri i eto to nam kvari prosek.

a zuti, ne znam koja fora kod njih. kod mozd bilo ko je najjaci taj yebe, tako da danas svi lice na bruslija :-)

salim se, za zute ne znam, ali kod crnca i belca eto u cemu je stvar. belci cu vekovima obuceni i religijom stegnuti tako da zene dok se ne udaju nisu mogle ni da vide niciju kitu, znaci sta im bog da to je to i takva im posle deca.

Ma sta se lozite
srbi-imaju-vecu-kitu-od-nas.jpg

Back