Imam devojku, a cimerka hoce sex sa mnom

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cimerka je kucka koju nista nije blam. ne postuje te ni sekunde. potpuno je preuzela 'musku ulogu' u vasem odnosu. ti se shodno tome ponasas kao devojcica koja se femka.
da si pravo musko odjebao bi je bez pardona ili bi je otresao tako da taj 'sex' upamti.
tvoja devojka ce sigurno saznati za ovu vesticu i onda ce biti drame koliko hoces. ako bude imala pameti ostavice te jer si ljiga

Sto da je odjebem kad ko zna kad moze da mi zatreba. Sama je rekla da ce da ceka koliko god treba.

Pomisao da ce devojka da me ostavi mi podjednako tesko pada kao i pomisao da cu za ceo zivot da imam samo jednu seksualnu partnerku.

Davala je ona meni i pre nego sto sam nasao devojku. Al sad sam joj verovatno zanimljiviji, idem u teretanu, mnogo sam bolji student od nje, oko mene se uvek mota neka devojka i ona se bas napalila.

A ja sam odmah shvatio koliko je ona bezobzirna i zbog toga je i zavlacim, nista bolje nije ni zasluzila.

Jeste Nero, i ja mislim. Ako nadje, cela situacija ce da se smiri.

Poslednja izmena:
A ja sam odmah shvatio koliko je ona bezobzirna i zbog toga je i zavlacim, nista bolje nije ni zasluzila.

pa zar nije da je odbijaš zbog devojke?

- - - - - - - - - -

Pomisao da ce devojka da me ostavi mi podjednako tesko pada kao i pomisao da cu za ceo zivot da imam samo jednu seksualnu partnerku.

pa ako je tako onda se petljaj s cimerkom i luduj, devojka će da provali kad tad i da se naljuti ili da se postavi pasivno-agresivno i da ti jede džigericu s te strane i tako ili se samo povuče ali nije ni bitno
??? npr

Sto da je odjebem kad ko zna kad moze da mi zatreba. Sama je rekla da ce da ceka koliko god treba.

Davala je ona meni i pre nego sto sam nasao devojku. Al sad sam joj verovatno zanimljiviji, idem u teretanu, mnogo sam bolji student od nje, oko mene se uvek mota neka devojka i ona se bas napalila.

Jeste Nero, i ja mislim. Ako nadje, cela situacija ce da se smiri.

velika si stekara.
a pritom i 'gladno dete sa velikim ocima, zeljno svega'
pa ok je da ne budes fer prema kucki cimerki, ali nije ok da budes ljiga prema ' nekom svom'--tvojoj curi
ako si vec neizivljen, a u isto vreme i volis svoju devojku, predlozi joj 'otvorenu vezu', gde OBOJE smete da imate sex veze sa drugim ljudima (nadam se da ti nece prepuci srdasce kad tvoju finu dragu budu razvlacili kojekakvi kojekuda :mrgreen:)

Moja najbolja drugarica mi je pre par meseci postala cimerka, zivi sa mnom i jos dva druga u stanu. Mi se inace svi dugo i dobro poznajemo. I to je sve bilo ok dok ona pre par meseci nije lagano pocela da mi se priblizava i na kraju je rekla da oseca nesto prema meni i da zeli sex sa mnom i tako to. Ja posto imam devojku odbijam je, ali ona se vec mesecima trudi i ne vidim bas izlaz iz te situacije. Sta imate da kazete na tu temu? Ja je vec par meseci kuliram, ali ona nista, i dalje zagrejana. Mislio sam da ce da je prodje to, ali nista. Sve vise i vise hoce.

:fdlan:

ajde bre ovo na tinejdžere

Moja najbolja drugarica mi je pre par meseci postala cimerka, zivi sa mnom i jos dva druga u stanu. Mi se inace svi dugo i dobro poznajemo. I to je sve bilo ok dok ona pre par meseci nije lagano pocela da mi se priblizava i na kraju je rekla da oseca nesto prema meni i da zeli sex sa mnom i tako to. Ja posto imam devojku odbijam je, ali ona se vec mesecima trudi i ne vidim bas izlaz iz te situacije. Sta imate da kazete na tu temu? Ja je vec par meseci kuliram, ali ona nista, i dalje zagrejana. Mislio sam da ce da je prodje to, ali nista. Sve vise i vise hoce.

pitaj devojku da vam se pridruzi I zivite svi srecno zajedno

Ha, jasna stvar, preostala dvojica, vasi cimeri u stanu, su losi sevci, nije zadovoljna kako je oni odradjuju i sav teret ce da padne na tebe. Porazgovarati s tom dvojicom, da i oni solidarno potegnu, ne mo's samo ti ebati tu alamunju, a oni k'o deveti u plugu da ladje jaja, ako nece da ti pomognu, onda menjati cimere, neke nove angazovati, a njih sutnuti iz stana.

...HAD,
tvoja prica je klasicna
useliti prijateljicu koja sigurno nije za 'baciti'
pitanje je samo momenta da se namjesti
sta se i namjesta..
Tvoja djevojka sigurno je namirisala i mislim da je i ona problematicna cim ti to nije dosada
na nos nabijala
vi ste svi skupa u nekakvom opustanju i namjestanju
i,
kad-tad ce to da ode po,- pasulju...

Back