- Poruka
- 366
Ni je jos! Ni je na sao pravu zenu! Sve neke tetovirane!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta gi imas pro tiv srbskog jezika?!
Desi jehova puska te ubla![]()
Ja, nista. Ja volim srpski i pisem ga pravopisno.![]()
ne znaš šta je gore...dal da si sa dvaes devet nevin il da sa četres i kusur ****** tako često ko i nevin
ono bar nisi ni probao pa nemaš pojma šta propuštaš, a ovo je kontra
ne mojte da se sprdate
^ Ova dvojica ce se smuvati na kraju![]()
pazi ako imas 29 godina i jos si sirotinja treba da nadjes neku dobrustojecu od 37-8 godina da te izdrzava. ovako ja sam dobra dusa trazim dobru dusu su price za malu decu. od dobre duse se ne zivi
Dragane, jel si navatao nesto odkako si otvorio temu?![]()
naravno da mi smeta. to nije za nikakvu pohvalu. Muskarac treba da poseduje vestine i da bude glava porodice. to sto su pileci mozgovi feminiskinje nesto kenjaju protiv toga to jednostavno ne vazi.Koja dvojica?! Ti i koji jos?! Meni vera nedozvoljava dabudem moderan kao ti!
- - - - - - - - - -
Smeta ti moja sirotinja?! Onda si ti u priblemu a ne ja! Ja necu tako sa bilo kim! Pa nismo kerovi!
naravno da mi smeta. to nije za nikakvu pohvalu. Muskarac treba da poseduje vestine i da bude glava porodice. to sto su pileci mozgovi feminiskinje nesto kenjaju protiv toga to jednostavno ne vazi.
Pa nisi ti sad neki da imas izbora. treba neko stobom da se pati ceo zivot. ako nisi u stanju da podizes porodicu ni ne treba da se zenis. ovako nadjes bogatiju i zenu od karijere da te izdrzava i da je punis zauzvrat. mozda dobijes i neko dete .
Ako ti smeta moja sirotinja a ti udri glavom uzid! Mislim sta da ti kazem!
Ja ni sam sledbenik Mamona i necu se prodati necijem otpadu i kanti za bilo sta! Necu! Necu!
Skagnojazi nisam! Ali to vise po gadja tebe ne go mene!
pa onda ostani suva kurrca. sirotinja nije za pohvalu. i zene treba da izbegavaju takve ljude.
Ma bas me pogadja to sto si ti jos nevin![]()
![]()