Imam 29 i jos uvek sam nevin

^ Ova dvojica ce se smuvati na kraju :D

Koja dvojica?! Ti i koji jos?! Meni vera nedozvoljava dabudem moderan kao ti!

- - - - - - - - - -

pazi ako imas 29 godina i jos si sirotinja treba da nadjes neku dobrustojecu od 37-8 godina da te izdrzava. ovako ja sam dobra dusa trazim dobru dusu su price za malu decu. od dobre duse se ne zivi

Smeta ti moja sirotinja?! Onda si ti u priblemu a ne ja! Ja necu tako sa bilo kim! Pa nismo kerovi!

- - - - - - - - - -

Dragane, jel si navatao nesto odkako si otvorio temu? :hahaha:

Skagnojazi nisam! Ali to vise po gadja tebe ne go mene!

Koja dvojica?! Ti i koji jos?! Meni vera nedozvoljava dabudem moderan kao ti!

- - - - - - - - - -

Smeta ti moja sirotinja?! Onda si ti u priblemu a ne ja! Ja necu tako sa bilo kim! Pa nismo kerovi!
naravno da mi smeta. to nije za nikakvu pohvalu. Muskarac treba da poseduje vestine i da bude glava porodice. to sto su pileci mozgovi feminiskinje nesto kenjaju protiv toga to jednostavno ne vazi.
Pa nisi ti sad neki da imas izbora. treba neko stobom da se pati ceo zivot. ako nisi u stanju da podizes porodicu ni ne treba da se zenis. ovako nadjes bogatiju i zenu od karijere da te izdrzava i da je punis zauzvrat. mozda dobijes i neko dete .

naravno da mi smeta. to nije za nikakvu pohvalu. Muskarac treba da poseduje vestine i da bude glava porodice. to sto su pileci mozgovi feminiskinje nesto kenjaju protiv toga to jednostavno ne vazi.
Pa nisi ti sad neki da imas izbora. treba neko stobom da se pati ceo zivot. ako nisi u stanju da podizes porodicu ni ne treba da se zenis. ovako nadjes bogatiju i zenu od karijere da te izdrzava i da je punis zauzvrat. mozda dobijes i neko dete .

Ako ti smeta moja sirotinja a ti udri glavom uzid! Mislim sta da ti kazem!

Ja ni sam sledbenik Mamona i necu se prodati necijem otpadu i kanti za bilo sta! Necu! Necu!

pa onda ostani suva kurrca. sirotinja nije za pohvalu. i zene treba da izbegavaju takve ljude.

A onda ti ozeni Rusku Jakic i nasledi njenu garsonjeru! Takve zene treba ju da izbegava ju jer mogu sa bilo kim!

- - - - - - - - - -

Ma bas me pogadja to sto si ti jos nevin :D :D

Jamacno te veoma duboko emotivno pogadja! Inace se ne bi ovoliko bunio protiv toga! Kreaturo!

Back