Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.762
Pa daj skidaj mu djanu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bog te pogledao.Ovako ljudi. Inam 29 i jos se ni sam ozenio. Nemam skim. Realno i zene i muskarci vise ni su ono sto su bili nekad. Sve se iskvarilo. Gleda se samo materijalna korist i ni sta vise. Vernik sam i to me dodatno sputava. Hteo bi da mi prvi put bude iz ljubavi. Inace nisam ni glup ni ruzan. Pametan sam i bas zgodan ali eto nikako da nadjem sebi zenu. I tako do gurah do 29. Nebi hteo da me pogresno razumete ali problem mi nije mali. Stvarno nebi hteo sa bilo kojom a opet bi se i ozenio nekom moralnom zenom vernicom pa da se lepo slazemo. Ne mojte se smejati i rugati sto sam iskren i sto sam vam otvorio dusu nego mi po mozite ako mi ima pomoci. Shalom. Amin!
A sta ja imam sa tom tetom Djanom kad se svima daje? Ja ne cu tako! Ja ocu iz ljubavi! Shalom! Amin!
još samo alahu akbar nisi rekao..
Ni smo se slozili! Svako da bude ono sti jeste! Eto ja ne cu sa bilo kojomzenom! Neprivlacu me kamenjarke! Shalom! Amin!
promeni bre veru, lakše ćeš naći neku nevinu..
zašto vičeš na mene Dragane?![]()
to si garant anđelka stavio na ignore, taj je jako grešan, jebbe devojke preko interneta..![]()