Imam 29 i jos uvek sam nevin

i mene računali al ako će zbog pića da me računaju za čudaka odma mogu da počnu da me računaju i za ludaka, jebbe mi se...što da ja ugrožavam svoje zdravlje da bi nekome nešto dokazivao...pogotovo muškost kroz količinu alkohola

Nije samo to komso.

Ludaci hteli da mi plate prostitutku da im ne kvarim prosek.
Jos i direktor/gazda firme hteo da sponzorise ceo poduhvat, jadva sam ih odgovorio od toga.

'teli vidiš i pitchku da ti ogade

da...sve to jebbači...poznata priča

Svi zenjeni komso a jedini bez seksa, hteli da mi pomognu ali na pogresan nacin.
Mada ne moraju bas svima to da pricaju, ne mogu vise da se objasnjav kako i zasto.

Mislio sam da je moj gazda faca,al taj ga sije :D

Gazda je legenda, najbolji poslodavac kod koga sam radio do sada.

mda...ti oženjeni baš jebbu :lol:

ima jedna izreka komšo jedna zajebancija za te oženjene...gledam ono što ne mogu da jebbem, jebbem ono što ne mogu da gledam
a ti si komšo slobodan strelac...:super:

Majstori komso, ultra svaleri i svi ga prvo lome u zglobu kada ustanu da ih ne lupi po nosu :lol:

Imao sam kolegu (masinistu) koji je govorio: "ebem ti ja ovuj rabotu, nagleda se dobre zene i auta i naspa se sas muzi" :lol:
Ti ce valjda razumes sta pise ;)

Dzaba slobodan kad ne znam kako radi top :lol:

Ovako ljudi. Inam 29 i jos se ni sam ozenio. Nemam skim. Realno i zene i muskarci vise ni su ono sto su bili nekad. Sve se iskvarilo. Gleda se samo materijalna korist i ni sta vise. Vernik sam i to me dodatno sputava. Hteo bi da mi prvi put bude iz ljubavi. Inace nisam ni glup ni ruzan. Pametan sam i bas zgodan ali eto nikako da nadjem sebi zenu. I tako do gurah do 29. Nebi hteo da me pogresno razumete ali problem mi nije mali. Stvarno nebi hteo sa bilo kojom a opet bi se i ozenio nekom moralnom zenom vernicom pa da se lepo slazemo. Ne mojte se smejati i rugati sto sam iskren i sto sam vam otvorio dusu nego mi po mozite ako mi ima pomoci. Shalom. Amin!

i za trolovanje treba imati stila.... ti ga nemas :kafa:

Back