Imam 29 i jos uvek sam nevin

Ako je ovo zaista realna osoba a ne teska,ponavljam,teska sprdacina onda je to problem koji bi trebalo da resi osoba kojoj su ovakvi slucajevi struka. Mi ocigledno ne mozemo da uspostavimo kontakt s njim jer on to ne zeli.

Ako nije zaebancija nema mu spasa.

Ne zeli da slusa, ne zeli da prihvati istinu, ne zeli da uvidi svoje greske... ostace sam ili ce zavrsiti sa nekom koju niko ne zeli ni da pogleda i jos ce joj upropastiti zivot.

Ja sam ubedjen da jeste samo ga pustam da vidim dokle ima obraza da ide...
Sto kazu nekom obraz sluzi samo da mu se udari samar...
Obraz kao opanak...

- - - - - - - - - -

to nije činjenica nego tvoje subjektivno mišljenje,bazirano na iluziji o ''zasluzi'' (ovaj zaslužuje ovo,a onaj ono,ovog treba ovim a onog onim itd),a u realnosti u kojoj nema slobodne volje niko ništa ne zaslužuje

Kako nema slobodne volje,pa borili smo se za demokratiju?

Ja sam ubedjen da jeste samo ga pustam da vidim dokle ima obraza da ide...
Sto kazu nekom obraz sluzi samo da mu se udari samar...
Obraz kao opanak...

- - - - - - - - - -

Kako nema slobodne volje,pa borili smo se za demokratiju?

ne, ''borili'' smo se za iluziju slobode

Ovo nije ta realnost, slobodna volja postoji.
ovo je jedna jedina realnost koja postoji,uzročno-posledična u kojoj se dešava samo ono što MORA da se desi,u kojoj i sam čovek funkcioniše po tom principu,radi ono što MORA da radi,nema nikakve slobode

ne, ''borili'' smo se za iluziju slobode

ovo je jedna jedina realnost koja postoji,uzročno-posledična u kojoj se dešava samo ono što MORA da se desi,u kojoj i sam čovek funkcioniše po tom principu,radi ono što MORA da radi,nema nikakve slobode

Moja sloboda je da odgovorim na svako pitanje i svaki post na ovom forumu na nacin koji ne krsi pravila foruma.
Biram gde cu i koliko vremena provesti i na koji nacin.

ne, ti samo TRIPUJEŠ da je to tvoja ''sloboda'',a istina je DA NISI IMAO IZBOR da to učiniš,tvoja svest/inteligencija,putem reči upravlja tobom i naredjuje ti šta da ''odabereš'', ti si tu samo nemi posmatrač,ništa se ti tu ne pitaš,ne zabludjuj se bezveze

Ovako ljudi. Inam 29 i jos se ni sam ozenio. Nemam skim. Realno i zene i muskarci vise ni su ono sto su bili nekad. Sve se iskvarilo. Gleda se samo materijalna korist i ni sta vise. Vernik sam i to me dodatno sputava. Hteo bi da mi prvi put bude iz ljubavi. Inace nisam ni glup ni ruzan. Pametan sam i bas zgodan ali eto nikako da nadjem sebi zenu. I tako do gurah do 29. Nebi hteo da me pogresno razumete ali problem mi nije mali. Stvarno nebi hteo sa bilo kojom a opet bi se i ozenio nekom moralnom zenom vernicom pa da se lepo slazemo. Ne mojte se smejati i rugati sto sam iskren i sto sam vam otvorio dusu nego mi po mozite ako mi ima pomoci. Shalom. Amin!
naravno da je bitno materijalno. kao sto je tebi bitno da je zena cedna i ok, tako je njima bitno da ti imas lovu. Jer to garantuje da ce deca i ona imati sigurnost. Ljubav se ne jede. Tako da ti ne nudis nista, a ocekujes od zene posebnost i da te postuje.

- - - - - - - - - -

i u kamenom dobu je bilo bitno da mladozenja ima sopstvenu pecinu

Da vidim dokle su neki ljudi spremi da idu sa lagarijama,sta ih cini sretnima i tako....koliko nemas svoj zivot, i slicno nego se izdajes za nekog treceg i tako...ima nas zaista svakakvih....ja imam generalno problem da polazim od osnova da su svi ljudi dobri i cesto puta sam bio prevaren i izigran al nema ni to veze...kome god sam mogao da pomognem pomogao sam,kome nisam mogao pomoci nisam mu vala ni odmogao...

zbog čega nužno znači da ''nemaš svoj život'' (šta ti ovo tačno znači?) samo zato što voliš da se sprdaš na odredjen način? kojom logikom?
ljudi nisu ni dobri ni loši nego su ljudi sinteza ''dobrih'' i ''loših'' osobina
niko nikome ne može da pomogne

pa očigledno ima SVOJ život,nema TVOJ ili MOJ haha :S
pa UPRAVO TO je njemu zanimacija i dešavanje,da sprda naivčine po forumima,šta tu ima loše?
lepo,sva ''pomoć'' dolazi iznutra a ne spolja,svako SAMO SEBI može da ''pomogne'' (pod znacima navoda je jer nikakva ''pomoć'' zapravo ne postoji u suštini,jer svako radi šta mora da radi i dešava se šta mora da se dešava)

Ti druze u sustini ne razumes moj komentar. On moze da sprda samo sebe a ako procitas stranice unazad videces kad sam rekao da ovo nema veze s istinom.Ne brini se ti za moju naivnost.
I za pomoc cu ti navesti prost primer.Pukne mi guma na kamionu na putu i dok je menjam stane mi kolega da vidi sta se desilo i pomogne da zajedno promenimo tocak.Jel ni to nije pomoc i on nije ni stao ili sta?

Back