imam 17 godina...

• Začetnik teme Začetnik teme milicicica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ova devojka danas ima 20 godina (post je iz 2003. godine), tako da danas ona verovatno ima momka svojih godina, ili neznatno starijeg... i mi kad smo bili klinci drkali smo na naše profesorice... a neki od nas imali su i tu slast da probaju rasnu profesoricu likovnog, raspuštenicu... punio sam je nekoliko puta kao klinac i to mi je svakako jedna od najlepših uspomena iz tinejdžerstva...

Živi u komšiluku i svaki petak i subotu dolazi joj baja sa mečkom su registracije.
Izgleda kao da ima 26,27.... Sve u svemu ništa nalik na ono divljanje, vrištanje , plakanje na temi "šta radite kad ste same i neraspoložene".

Klinci balave često ispred zgrade, ali nijednu lepu reč nemaju , osim dobra....

milicicica:
...ali me jako privlace muskarci preko 35 godina,...jel mislite da to nije normalno? :oops:
Nije nista ne normalno.........i nemoj toga da se stidis,radi onako kako zelis,jer jedino tako mozes biti srecna.Ako slusas druge mozes samo da na*ebes i nista vise.........
Ja sam u tvojim godinama imala vezu sa covekom starijim 20 godina od mene.veza je trajala 2 godine,bila je izuzetno burna,ali smo se extra voleli,ja sada tvrdim da me ni jedan muskarac nikad nije voleo kao on tada.Veza je pukla,zbog mojih mladalackih gluposti,ja sam ipak bila neobuzdana klinka,zeljna nekih stvari koje je on davno proziveo,a on je bio vec zreo covek sa velikim zivotnim iskustvom.Tri godine posle tog raskida i njegovog povratka iz inostranstva(5 dana posle raskida je otisao)sreli smo se sasvim slucajno i sve je krenulo iz pocetka......bilo je lepo zaista lepo,i trajalo je sve do kraja njegovog zivota koji se tuzno zavrsio.Sve je ovo ne vazno sto sada pisem,ali eto prepricavam ti moje iskustvo........nije ne moguce,ako hoces ozbiljnu moras biti ozbiljnija,a ako hoces nesto neozbiljno,onda mozes kako hoces.kissssss

milicicica:
...ali me jako privlace muskarci preko 35 godina,...jel mislite da to nije normalno? :oops:
Joj, dete, koji ćemo ti mi... :???:
Nije nenormalno, ali ništa bre tu ne možeš dobiti, a veruj mi da malo možeš i da pružiš.
Ako ti treba neko ko će da ti izigrava tatu i ljubavnika u isto vreme, dobićeš malo ili nimalo od oboje... a ti osim meke kože i malo jače iskre u oku nemaš šta da daš što bi nama pasovalo...
Drži se svoje generacije, pa do max. 27 - 28god.
Nema ništa lepše nego kad zajedno odrastate i saznajete... veruj čika Golubu! ;-)

Back