M
milicicica
Gost
...ali me jako privlace muskarci preko 35 godina,...jel mislite da to nije normalno?
ops:

imate mnogo ovakvih tema - i smaratebundeva:Ma otkud znam.Ja imam 38 a privlace me sve od 15 do 45.E, sad ti meni reci -`jel to normalno?
VRLO JA IMAM 36.JAVI SEmilicicica:...ali me jako privlace muskarci preko 35 godina,...jel mislite da to nije normalno?ops:
Lazes BUNDEVOOOObundeva:Ma otkud znam.Ja imam 38 a privlace me sve od 15 do 45.E, sad ti meni reci -`jel to normalno?
od 34 ? ...ili bas mora 35 ?milicicica:...ali me jako privlace muskarci preko 35 godina,...jel mislite da to nije normalno?ops:
Ma da , nije moguce ....drhtavom rukom ti ovo pisem druze i kazeeeeeeeeem ...u pravu si.Devojcica je na stranputici ...zamisli samo te matore zle i pohotljive likove koji se slade sa mladim gaziranim i ne gaziranim sokovima tako mladih curica ...uzzzzaaasbundeva:Ha,Lisce,generacijo!Jel' da da je to nemoguce?![]()
aaaauuuuuuuu lose si ovo smislila - smisli nesto pametnije i duhovitije za promenuMargott:pa ovaj...i nije...ja se recimo lozim na svog pradedu...ne znam ga lichno...al imam neku njegovu sliku,od pre...mnogo je bio dobar...
bez zamere sejtane ali nažalost primečeno je da ni ti baš nisi nešto kreativan u svojim postovima več večito ganjaš druge usere po forumu sa namerom da ih šikaniraš... veoma bi me prijatno iznenadio kad bi bar jednom "pozitivno" prokomenatrisao nečiji post a još više ako bi nekad uspeo da komentarišeš vezano za topic a ne za druge učesnike... hvala na razumevanju... pozdrav... i keep on smilinG the world's not that bad that looks like at first sight 8)sejtan osmanpasic:aaaauuuuuuuu lose si ovo smislila - smisli nesto pametnije i duhovitije za promenuMargott:pa ovaj...i nije...ja se recimo lozim na svog pradedu...ne znam ga lichno...al imam neku njegovu sliku,od pre...mnogo je bio dobar...
Zashto ne bi bilo normalno...... josh uvek nisi stupila medju gerontofilicarke (valjda se ovako pishemilicicica:...ali me jako privlace muskarci preko 35 godina,...jel mislite da to nije normalno?ops:
Uh,... ovo je sigurno boleloblondi:bez zamere sejtane ali nažalost primečeno je da ni ti baš nisi nešto kreativan u svojim postovima več večito ganjaš druge usere po forumu sa namerom da ih šikaniraš... veoma bi me prijatno iznenadio kad bi bar jednom "pozitivno" prokomenatrisao nečiji post a još više ako bi nekad uspeo da komentarišeš vezano za topic a ne za druge učesnike... hvala na razumevanju... pozdrav... i keep on smilinG the world's not that bad that looks like at first sight 8)sejtan osmanpasic:aaaauuuuuuuu lose si ovo smislila - smisli nesto pametnije i duhovitije za promenuMargott:pa ovaj...i nije...ja se recimo lozim na svog pradedu...ne znam ga lichno...al imam neku njegovu sliku,od pre...mnogo je bio dobar...