IMALI VANZEMALJSKOG ZIVOTA I DOKAZA O NJEMU?

• Začetnik teme Začetnik teme DON
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Weeky:
Hammerhead:
ccc pa dokazano je da poseduje i atmosferu... a za prijateljski deo sam se salio a za led hmm sta vi ljudi imate iz biologije
Hm...kako si ti polozhio osnovnu?
Na ledu da rastu biljke to josh ne videh...

...ovaj genije jel si mozdaaaaaaaaa nekad cuo da su nadjeni lisajevi na severnom i na juznom polu...a lisajevi su btw biljke...i to nize bilje tj. talofite :) tako da je veoma moguce da i na evropi ima isto tako necega...nije ti on pricao o kisnim sumama...nego o gomili necega sto je toliko bedno...al je ipak zivot...

...isto tako se prica i da ima zivota na mars-u...da su nadjene alge...koje isto tako spadaju u zivo bice :)

gnjec:
Weeky:
Hammerhead:
ccc pa dokazano je da poseduje i atmosferu... a za prijateljski deo sam se salio a za led hmm sta vi ljudi imate iz biologije
Hm...kako si ti polozhio osnovnu?
Na ledu da rastu biljke to josh ne videh...

...ovaj genije jel si mozdaaaaaaaaa nekad cuo da su nadjeni lisajevi na severnom i na juznom polu...a lisajevi su btw biljke...i to nize bilje tj. talofite :) tako da je veoma moguce da i na evropi ima isto tako necega...nije ti on pricao o kisnim sumama...nego o gomili necega sto je toliko bedno...al je ipak zivot...

...isto tako se prica i da ima zivota na mars-u...da su nadjene alge...koje isto tako spadaju u zivo bice :)
OK,ajmo sad ponovo:
NAdjeni su na juzhnom polu jer je to u stvari kontinent prekriven ledom,a na severnom SIGURNO nisu jer se on sastoji samo od leda!
Na Marsu nisu pronadjene alge vetj parche leda i to ne identichnog H2O!Na Marsu je dakle bilo zhivota ali ne razvijenog!

Pa sve to zavisi od toga koliko si mastovit, jer u toku tvog zivota, veoma su male sanse da nadjes odgovor na to pitanje... Pitaj za jedno 200-300 godina, mozda neko i bude tacno znao. Uostalom je verujem da ima, jer je naucno dokazano da postoji jos oko 1000 sistema (za koje se zna) koji su slicni nasem, odnosno Suncevom sistemu. Naravno tamo niko nije bio, ali se predpostavlja da isto tako postoji vise hiljada planeta na kojima je moguc zivot, pa ti sad razmisli. Malo je glupo i sebicno verovati da smo mi jedina intelegentna bica u svemiru kojem cak i ne znamo granice, zar ne? A o tome, da li su oni bili na Zemlji ili ne, e o tome ima mnogo razlicitih misljenja, ali ja iskreno mislim da nisu, jer je pomalo nelogicno. A i ako su bili nekada ovde onda sam ubedjen da su i sada ovde i da verovatno upravljaju razvijanjem ove planete. E to ti je vec naucna fantastika i stvar maste, pa ti razmisljaj kada ti bude dosadno...
I want to believe...

gnjec:

To sto je nadjeno je bilo mrtvo i duboko ispod povrsine, pa kad ga izvuces s tolike dubine mozda se i nasmeje, oslobodjeno pritiska.

cvoro_mb:
DON:
...Voleo bih da cujem Vasa misljenja na ovu temu...
i ja bih voleo da cujem tvoje misljenje na ovu temo,i nemoj da se izvlacis. :lol: :twisted:
Nećeš ga skoro čuti...čovek nije dolazio na *posao 6 meseci...

...i dalje mislim isto...verovatno ih ima, ali nema pravh dokaza za koje znamo, naravno...
istina je negde...u budućnosti... :wink:

Pa što da ne postoji?
Mi, ljudi, kažemo da je nešto živo za "bilo šta što se može samo umnožavati" (virusi npr. najprostija "živa bića", imaju DNK ili RNK, ali se ne hrane), što ne bi nege u svemiru bio zadovoljen neki uslov za razmnožavanje tj. život?
Mi smo toliko "mali" u džinovskom svemiru...šta mi znamo?

Pa zavisi kako gledas:
- Ako je vasiona beskonacna:
onda ih nema. Jer, ako je vasiona beskonacna, znaci da ima beskonacno mnogo planeta koje su indenticne za nasom planetom, bukvalno indenticne, pa cak bi trebalo po toj teorija beskonacnosti da postoji i beskonacno mnogo indenticnih foruma kao sto je ovaj, pa i na beskonacno mnogo planeta na kojima zive isti ljidi kao mi i imaju ista imena i isto izgledaju i isto misle! Sto zanci da bi trebalo da postoje vanzemaljci. Ali onda bi trebalo da ima beskonacno mnogo planeta na kojima ima neka materija koja bi bila doboljno jako i stabilno gorivo da se predje velika udaljenost, do nase planete! Sto znaci da u tom slucaju trebalo bi da nas posecuju vanzemaljci (sa razlicitih planeta) svaki dan!
- Ako vasiona nije beskonacna (vec ogromana):
Onda nam je jasno da je jako tesko da nas poseti neko "izvan"!

Cista matematika!

Ja licno smatram da vanzemaljci postoje, ali nikada nisu bili u nasoj blizini, zato sto zive na jako udaljenoj planeti! I verujem da vasiona nije beskonacna (naveo sam gore zasto)!

I da nastavim: Sto se tice oblasti Area 51 to je obicna americna baza za vazduhoplovna istrazivanja! Gledao sam pre par godina emisiju o toj bazi na kome su snilili navodno NLO kako izlece iz te baze, napravi par krugova i vrati se u bazu! 1999. sam shvatio da je to F-107A, posto takozvani NLO i F-107A izgledaju indenticno! A sto se tice Bermudskog trougla: u toj oblasti se ne desava vise nasreca nego bilo gde drugde na okeanu ili moru, samo je to popularizovano od II svetskog rata! Postoje dokumenta o nestlim brodovima i avionima i nema vise nestalih aviona ili brodova nego bilo gde drugde na okeanima!

Nag sam kad se skinem:
Gledao sam pre par godina emisiju o toj bazi na kome su snilili navodno NLO kako izlece iz te baze, napravi par krugova i vrati se u bazu! 1999. sam shvatio da je to F-107A, posto takozvani NLO i F-107A izgledaju indenticno!!
Ovde mi nesto nije jasno:Sta radi avion koji je prvi put poleteo 1956 god. i izasao iz upotrebe negde sezdesetih u bazi kakva je Area 51 i to 1999 god..Koliko ja znam taj avion moze jos samo da se vidi u nekom od Americkih vojno-vazduhoplovnih muzeja.I kakve to slicnosti imaju F-107(koji izgleda ko sasvim obican avion) i navodno vidjeni NLO-i?
P.S. Da ti nisi malo pobrkao oznaku aviona?

Dobronamernik:
Nag sam kad se skinem:
Gledao sam pre par godina emisiju o toj bazi na kome su snilili navodno NLO kako izlece iz te baze, napravi par krugova i vrati se u bazu! 1999. sam shvatio da je to F-107A, posto takozvani NLO i F-107A izgledaju indenticno!!
Ovde mi nesto nije jasno:Sta radi avion koji je prvi put poleteo 1956 god. i izasao iz upotrebe negde sezdesetih u bazi kakva je Area 51 i to 1999 god..Koliko ja znam taj avion moze jos samo da se vidi u nekom od Americkih vojno-vazduhoplovnih muzeja.I kakve to slicnosti imaju F-107(koji izgleda ko sasvim obican avion) i navodno vidjeni NLO-i?
P.S. Da ti nisi malo pobrkao oznaku aviona?

Da zaje*ao sam se pri kucanju (i to vise puta, ocigledno da sam bio sanjiv) u pitanju je 117, a ne 107!

Nag sam kad se skinem:
Pa zavisi kako gledas:
onda ih nema. Jer, ako je vasiona beskonacna, znaci da ima beskonacno mnogo planeta koje su indenticne za nasom planetom, bukvalno indenticne, pa cak bi trebalo po toj teorija beskonacnosti da postoji i beskonacno mnogo indenticnih foruma kao sto je ovaj, pa i na beskonacno mnogo planeta na kojima zive isti ljidi kao mi i imaju ista imena i isto izgledaju i isto misle! Sto zanci da bi trebalo da postoje vanzemaljci. Ali onda bi trebalo da ima beskonacno mnogo planeta na kojima ima neka materija koja bi bila doboljno jako i stabilno gorivo da se predje velika udaljenost, do nase planete! Sto znaci da u tom slucaju trebalo bi da nas posecuju vanzemaljci (sa razlicitih planeta) svaki dan!

Cista matematika!

Ja licno smatram da vanzemaljci postoje, ali nikada nisu bili u nasoj blizini, zato sto zive na jako udaljenoj planeti! I verujem da vasiona nije beskonacna (naveo sam gore zasto)!

Slazem se sa necim.Od ovoga sto si rekao,ali da nastavim.

Posto smo ljudi neverujemo skoro ni u sta.Mozda je 1000 videlo pravi HLO ili vanzemaljce,ali mi recena istina ili ne.Mi neverujemo.Mozda je onaj tamo meteorit sto je bio u Sibiru ili gde vec bio znak vanzemaljaca,a mozda i ne.Opet NEVERUJEMO!Dosta primera.

Sto se tice Area 51 mislim da tu nisu cista posla. Ima tu necega, I ne mislim na taj snimak aviona ili UFO-a. Vec uglobalu. A i sumanjam da nisu namerno to uradili. Jer ispred baze ima szaludjenika koji cekaju sa kamerama noc i dan. Pa ako oni hoce nesto da testiraju sigurno to nece uraditi tu.

A ovo beskonacnost i konacnost... Pa... Mislim da postoje dimenzije, i smatram da film Zvezdana Kapija ima neku potporu ali gde i kako nemam pojma.

Ma Srbi vode svaciju politiku samo ne svoju. ***** amere neka se poubijaju ako hoce.

Nag sam kad se skinem:
Pa zavisi kako gledas:

Cista matematika!

tekst nisam mogao da procitam zbog reci "INDENTICAN" !?!?! kuku ko sve nece da pise po ovom forumu ... POVRATICU!

Postoje li vanzemaljci.Pa postoje eto npr ja sam pao s Marsa, majka mi rekla.
Ma bre to je jednostavno.Zivis u Bloku 64.Na 17-tom spratu.I znas da u 64 bloku ima nekih zgrada.Pa zasto da ne verujes da tamo neko zivi.To sto ga ne vidis, ne cujes, sto on iz nekih svojih razloga nece da dodje u 61 blok ne znaci da ne postoji.A tak zamisli onaj sto zivi u sremcici ili ko ja npr u Santo Domingu.Ne vidis me, al eto postojim.
IMA VANZEMALJACA

ljudi bwe ko zna sta sve cia sve krije od 'nas'.....
mozda je i cia neka vanzemaljska organizacija,a samo nas ovde kao neshto farbaju,oni nas stite... :D :D :D
pa dajte kol'ko je cudnih stvari bilo ovde,na nama dragoj Zemlji ne bi bilo cudo da su za neke od tih odgovorni 'mali zeleni'... :D :D :D
by the way,ako postoje ne moraju oni obavezno da budu napredniji,ali 'sve' ukazuje da jesu...cim su dosli do ovde,nisu sigurno drvenim svemirskim brodovima... :shock: :D
ameri se mnogo proseravaju tako da je moguce da su se vec i sreli sa marsovcima(venercima,jupitercima...) :D :D :D :D
but it is interesting,very interesting :lol: :wink: :wink:

KamionskaMačka:
ljudi bwe ko zna sta sve cia sve krije od 'nas'.....
mozda je i cia neka vanzemaljska organizacija,a samo nas ovde kao neshto farbaju,oni nas stite... :D :D :D
pa dajte kol'ko je cudnih stvari bilo ovde,na nama dragoj Zemlji ne bi bilo cudo da su za neke od tih odgovorni 'mali zeleni'... :D :D :D
by the way,ako postoje ne moraju oni obavezno da budu napredniji,ali 'sve' ukazuje da jesu...cim su dosli do ovde,nisu sigurno drvenim svemirskim brodovima... :shock: :D
ameri se mnogo proseravaju tako da je moguce da su se vec i sreli sa marsovcima(venercima,jupitercima...) :D :D :D :D
but it is interesting,very interesting :lol: :wink: :wink:
ako imas neki tip, pa da posaljem molder&scully da ih uhapse, pa pravo u specijalni sud :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back