gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Dakle za vas koji ste ovde vetj duzhe vreme imala bi dva pitanja za vas prvo glasi da li umijete sami sdbi da se nasmijete ? A drugo pitanje da li ste se ikad na forumu prijatno iznenadili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo često se nasmejem svojim komentarima.. Pogotovo kako ih drugi tumače.![]()
Svakodnevno me prijatno iznenade razumne i prijatne dame. Nemam reči zahvalnosti za tako toplu druželjubivost. Čine mi veliku čast.![]()
![]()
umemDakle za vas koji ste ovde vetj duzhe vreme imala bi dva pitanja za vas prvo glasi da li umijete sami sdbi da se nasmijete ? A drugo pitanje da li ste se ikad na forumu prijatno iznenadili?
Dakle za vas koji ste ovde vetj duzhe vreme imala bi dva pitanja za vas prvo glasi da li umijete sami sdbi da se nasmijete ? A drugo pitanje da li ste se ikad na forumu prijatno iznenadili?
da i ne znam
Ja mislim da je Moderatoren teshko "prijatno iznenaditi"))) poso vam nije lak
![]()
znao sam kvalitetno da se nasmejem samom sebi i d anapravim sale na svoj racun
i danas to cinim ponekad al je sve vise podhebavanja pa nije nesto zanimljivo vise
ti si me prijatno iznenadila, ne lupas me svaki dan vise po usima, i vidim d asi zadovoljna
i jos par forumasa al dobro ja nisam bas ni tolko starosedilac...
I ti nama , Okrugli !!!
Tvoje prisustvo cini ovaj forum josh prijatnijim mestom.... barem za mene![]()
![]()
![]()