Imala bi temu......

Dakle za vas koji ste ovde vetj duzhe vreme imala bi dva pitanja za vas prvo glasi da li umijete sami sdbi da se nasmijete ? A drugo pitanje da li ste se ikad na forumu prijatno iznenadili?

znao sam kvalitetno da se nasmejem samom sebi i d anapravim sale na svoj racun
i danas to cinim ponekad al je sve vise podhebavanja pa nije nesto zanimljivo vise

ti si me prijatno iznenadila, ne lupas me svaki dan vise po usima, i vidim d asi zadovoljna :)

i jos par forumasa al dobro ja nisam bas ni tolko starosedilac...

Dakle za vas koji ste ovde vetj duzhe vreme imala bi dva pitanja za vas prvo glasi da li umijete sami sdbi da se nasmijete ? A drugo pitanje da li ste se ikad na forumu prijatno iznenadili?

prvo pitanje - da...stalno...
drugo pitanje - jesam, kako nisam...više puta...znaš...kad sam došo ovde imo sam neko predubeđenje da ovde gravitiraju gabori...mislim pre svega na ženski svet, pošto sam str8...međutim ubrzo sam vido da sam se grdno zajebo...i osim fizičkog izgleda, takođe sam se puno iznenadio kad sam se malo zadubio u čitanje, pa sam vido kakav je to mentalni sklop, kako se to razmišlja, koji su životni stavovi...znači baš sam bio oduševljen...a i dalje me drži...ovo ovde je bre sve sam creme de la creme

umem sebi da se nasmejem,chak i da se shalim na svoj rachun,
a shto se tiche prijatnih iznenadjenja,i to se deshavalo...
skoro sam uputio komplimenat jednoj forumaljki da me prijatno iznenadjuje normalnoshcu svojih postova tj stavova...

Back