igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.699
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam vise koji je broj dok ne bi hizasao da pogledam u podrum. Al bruka je.Ipak je hp3, moja greskapisem napamet. Znaci sve sto sam rekao za Kleber - 1 broj
![]()
bas sam gledao, ja imam ove samo napred na minivanu za zimuhttps://www.kemoimpex.com/20555-16-letnje-gume-hankook/hankook-k125/205-55-16-hankook-gume-beograd
Evo ti Hankook u kemoimpexu 6600 uzmes i miran si. Ekstra cena.
ali jeftinija od konkurencije - ja pricam za zimsku, vidi saru, a za leto all season, ako su kineske [milestar sam uzeo] duplo jeftinje od miselinki, nema sansi da ce duplo krace trajatiJa tim Hankookom uopste nisam odusevljen, prosecna, solidna, guma.
Ima šansi i na 10k da se deformisu.ali jeftinija od konkurencije - ja pricam za zimsku, vidi saru, a za leto all season, ako su kineske [milestar sam uzeo] duplo jeftinje od miselinki, nema sansi da ce duplo krace trajatiPogledajte prilog 599031
meni su miselin mislim da su bile defender trajale preko 60k MILJA, znaci 100k km, i isle bi jos da nisu postale glasne i 1 cak romboidna, jer je kocnica blokirala taj tocak, plus krpljene na vise mesta - zamenio sam sve 4 sa kineskim milestar [2 i po puta jeftinije od miselinki], kome smeta zvuk, neka zatvori prozor. Ali, opet i kada su miselinke za sve sezone bile nove nisu za zimu, pa sam zimi stavljao i jos uvek imam falken eurowinter, sa kojima prodjem svuda osim ako nanos snega nije bas visok, a auto mali, nizak, pa moram da guram sneg.Ima šansi.... Ili su pune plastike pa se klizes ili traju 30k km tj duplo manje od Miska.. Miško i Conti su gume pogotovo Miško što se tiče dugitrajnisti ovo ostalo vise manje.. Hankooka je i Hyndai izbacio i uzeo Miska verovatno sa razlogom mada su oba proizvođača iz Koreje
.. Ok su oni ali premijum klasa je za sebe sto se tice i komfora i buke i prijanjanja tu može biti da neke odsjacu kao Uniroal na kiši i Nokia na snegu ali all raunderi koji nude najviše (ne nužno za pare) su te dve firme..
Mogu i 100k zavisno kako voziš meni traju obično oko 60-80k .prva serija na novom traje 80k kasnije manje.. . ti verovatno o terenskim ili kombijima pričaš tu se ne troše toliko a i te gume su ti sa 7 slojeva nosivosti 102-107meni su miselin mislim da su bile defender trajale preko 60k MILJA, znaci 100k km, i isle bi jos da nisu postale glasne i 1 cak romboidna, jer je kocnica blokirala taj tocak, plus krpljene na vise mesta - zamenio sam sve 4 sa kineskim milestar, kome smeta zvuk, neka zatvori prozor. Ali, opet i kada su miselinke za sve sezone bile nove nisu za zimu, pa sam zimi stavljao i jos uvek imam falken eurowinter, sa kojima prodjem svuda osim ako nanos snega nije bas visok, a auto mali, nizak, pa moram da guram sneg.
ne, te miselinke su bile na hjundai/kia klasi, 1.6 motoric, ali ovde je pola autoput, pola gradska voznja, prilicno opustena voznja, bez cimanja, a na minivan sam stavio I*CEPT EVO2 i opet cu cim zazimi [felne isto sam uzimao na e-bay-u celicne najjeftinije da se ne akam sa montazom svake godine, ... senzore isto, ali tu me za programiranje oguli vulkanizer]. Sve su svemu, sad sam opusten kada krenu vejavice, led, bljuzgavica, samo gazim, retko ko me obidje, uglavnom ja obilazimMogu i 100k zavisno kako voziš meni traju obično oko 60-80k .prva serija na novom traje 80k kasnije manje.. . ti verovatno o terenskim ili kombijima pričaš tu se ne troše toliko a i te gume su ti sa 7 slojeva nosivosti 102-107
.
Nisam imao tih problema a ovde se još baca so.. Doduše menjam po sezoni i perem auto jednom sedmično..Miselin moze dosta da predje, ali zato guma bas brzo ispuca.
A što ne nađeš negde polovne zelezne felge pa staviš zimske gume na njih.. Zar to nije lakšeRanije sam vozio letenje gume cele godine, samo kada je sneg ne vozim nego idem prevozom
sto je dve nedelje godisnje.
Poslednjih par godina godina menjam zimske, uzeo sam mislim Taurus 205 55 r16 , ok su za grad , cena super 4 su bile oko 20k.
Letenj su mi Continental 215 55 r16.
Mada ovo sa m+s pozadi cele godine a da menjam samo prednje deluje zanimljivo.
Mozda uzmem i all season. ovo menjanje bas smara.
Jeste, razmotricu, mada mi ove alu izgledaju ekstra i zimiA što ne nađeš negde polovne zelezne felge pa staviš zimske gume na njih.. Zar to nije lakše