ima li života posle foruma?

gleam nešto neke ljude koji nisu na netu..svi su bre kao blago retardirani

mi smo ovde godinama pretresali tolike teme, izoštrili tolike stavove, a ovi ljudi nekako kao da su iz srednjeg veka, ni o čemu ništa ne znaju, prevrću očima, trepću i očekuju da mi to bude interesantno?

s druge strane, forumaši kad se sretnu uživo, nemaju o čemu više da pričaju

sve su teme već pretresli, sve stavove izoštrili, sve već znaju i - druženje, zanimacija - nula poena

šta raditi..

Evo zašto volim net, tu mogu da nadjem čak i goreg pesimistu od mene:D

Kao prvo, ko to nije na netu? Svi su na netu, samo nemaju svi konstantnu potrebu da se prave pametni. Sve priče se nikad ne mogu ispričati, tako da što više pričaš s nekim, u zdravoj komunikaciji bi trebalo da sve više i imaš šta da pričaš s njim.

Šta raditi? Naći ženu. To ti super, jer i kad nemate šta da pričate, ima šta da se radi :D

Nisi registrovao šta sam prvo napisala. I seks je vid komunikacije, što se više seksaš s nekim, trebalo bi da ti bude sve zanimljivije... A ne, izneseš šta imaš, ili odradiš šta imaš i kraj. Dosadno. Uvek postoji viši nivo u svemu...

naravno, viši nivo...
opšte je poznato da su oni sa četres godina braka dostigli najviši nivo seksa..samo ne pričaju o tome, više vole da bulje u teve..

Pun ****** ljudi provodi čitave sate na netu
a šta urade? Ništa, bleje na fejsu i igraju one šugave igre, četuju u prazno i toeto
Ovde se barem nešto više može videti, razmeniti neka mišljenja, uleteti u neke diskusije, eventualno isprovocirati neku jajaru i toeto

Back