Ima li tu zaista nečeg?

Dugo sam razmišljao o ovome te sam hteo da podelim sa vama i iz radoznalosti čujem vaše stavove.
...U tom periodu sam bio baš isciman ( jednim delom što sam pao sa visoke poyide i nekim slučajem preživeo sa blagim potresom mozgra)....Imao sam nemiran san i stalno sam se brecao....Zato i danas nemam položen vozački...jer sam ja jedan od tih ljudi sa čestim problemima sa stomakom....i ja sam ćesto prisutan u njegovoj ordinaciji....Moje psihočko stanje se pogoršalo te sam na kraju i bio žrtva jednog od psihičkih poremećaja.....To je bio još jedan od dokaza da ima Boga i da svet i sam univerzum nije ni malo jednostavan ni shvatljiv...
Mislim da se ovde radi o drugim stvarima:mrgreen: nije to magija:roll:

Samo znam da je bar jedno dete povredjeno kad mu je to olovo palo NA GLAVU pri "salivanju straha"!:evil:
Kakvo li je posle toga bilo:roll:

da li je nekome tako nesto uradjeno "na daljinu" da ovaj nije znao da mu se to radi?

Neke od ovih stvari se rade na daljinu.
Znate, imao sam čudno iskustvo sa ženom iz komšiluka koja je nameštala želudac na daljinu.Naime, kada stavi šolju na vodu pošto je nešto izgovorila i pomenula ime, šolja je poskočila i potom pokupila vodu iz suda kao vakum.
Ona kaže da se taj neko žestoko " strunio" tj. smakao želudac.Okrenuo sam tu osobu u tom trenutku i rekao je da je upravo imao jak trzajući bol u stomaku i da mu je lepo, da mu se spava.

Bilo je u novinama i TVu, dete su odveli kod "bake u stracari" da detetu "salije strah".Pri tom procesu rastopljeno olovo mu je plao na glavu...ako je bilo potrebe da mu se saliva strah, sta mu je bilo potrebno posle tog traumaticnog iskustva:roll:
Sta je nejasno...Rastopljeno olovo na glavi deteta:confused:

ja znam jedan slucaj, jer nam je kucni prijatelj hirurg. doveli neku babu u bolnicu, strasne bolove ima u glavi. obavili osnovne preglede i snimili glavu. kad na rentgenskom snimku, babi u lobanji, tacno izmedju dve hemisfere mozga zaboden ekser od 3cm! babu operisali, jedva je spasli, ekser poceo da rdja i da se raspada. posle je baba ispricala kako je to maslo nekog vracara koji radi to sa olovom,zakucava eksercice u glavu i sl stvari

pa svi su videli i onaj klip, kad neka babetina baja za smrt klintona, olbrajtove i te kompanije za vreme bombardovanja. isto neko olovo i voda. posle baba kaze, kako su javili na TV da se neko od njih prehladio, a ona zasluge sebi pripisuje i kaze da ce jos zesce da im vraca!

Ja vas uopšte ne razumem!Šta je to sa strahom i zbog čega decu,koja već imaju veliki strah od nečega,još više traumatizirati svim tim stvarima,i hoće li neko da mi objasni sve to? Ja imam 13,5 godina i ove vaše priče su me zaista malo uplašile(inače obožavam ovakve teme).

Neke od ovih stvari se rade na daljinu.
Znate, imao sam čudno iskustvo sa ženom iz komšiluka koja je nameštala želudac na daljinu.Naime, kada stavi šolju na vodu pošto je nešto izgovorila i pomenula ime, šolja je poskočila i potom pokupila vodu iz suda kao vakum.
Ona kaže da se taj neko žestoko " strunio" tj. smakao želudac.Okrenuo sam tu osobu u tom trenutku i rekao je da je upravo imao jak trzajući bol u stomaku i da mu je lepo, da mu se spava.

dali si 100% siguran da on nije znao o cemu se radi?

Bilo je u novinama i TVu, dete su odveli kod "bake u stracari" da detetu "salije strah".Pri tom procesu rastopljeno olovo mu je plao na glavu...ako je bilo potrebe da mu se saliva strah, sta mu je bilo potrebno posle tog traumaticnog iskustva:roll:
Sta je nejasno...Rastopljeno olovo na glavi deteta:confused:

Ti si neki smešan lik!
Olovo da padne detetu na glavu.Znaš li ti kako uopšte iygleda takav obred?
Olovo da padne na glavu?
O čemu ti to.Ti misliš da se tu koristi olovo veličine fudbalske lopte.
Smešan si mi.:lol:

ja znam jedan slucaj, jer nam je kucni prijatelj hirurg. doveli neku babu u bolnicu, strasne bolove ima u glavi. obavili osnovne preglede i snimili glavu. kad na rentgenskom snimku, babi u lobanji, tacno izmedju dve hemisfere mozga zaboden ekser od 3cm! babu operisali, jedva je spasli, ekser poceo da rdja i da se raspada. posle je baba ispricala kako je to maslo nekog vracara koji radi to sa olovom,zakucava eksercice u glavu i sl stvari

pa svi su videli i onaj klip, kad neka babetina baja za smrt klintona, olbrajtove i te kompanije za vreme bombardovanja. isto neko olovo i voda. posle baba kaze, kako su javili na TV da se neko od njih prehladio, a ona zasluge sebi pripisuje i kaze da ce jos zesce da im vraca!

Pa naravno da ima onih bajalica i vračara ali mislim da to nije u kontekstu sa ovom temom.

A i to su gluposti.Bajanjem zakucaš nekome ekser u glavu.

E pa ovako:
rekao si da si imao potres mozga,tako da sam pri misljenju da posetis nekog psihijatra umesto tih babetina.Pa dajte molim vas kako mozete da verujete u ovakve pricice.Da nekome bude bolje od tamo nekih vradzbina.PRICICE ZA DECU.Imam svega 14 godina a ubedjena sam d a sam psihicki zdravija i zrelija od svih vas ovde zajedno sto lupetate kojekakve gluposti.A verujem da se vecina vas sto lupetate ovakve gluposti ili se bavi vracanjem ili je retardirano.
Moje misljenje.

Ti si neki smešan lik!
Olovo da padne detetu na glavu.Znaš li ti kako uopšte iygleda takav obred?
Olovo da padne na glavu?
O čemu ti to.Ti misliš da se tu koristi olovo veličine fudbalske lopte.
Smešan si mi.:lol:
Da nije tuzno bilo bi smesno:roll:
Ne znam a i ne zelim da znam kako se baja, niti mi to treba.
Vest je glasila tako kako sam je preneo...koja kolicina je pala detetu na glavu ne znam, mozda 5g mozda 1Kg...zar je bitno.

PS
I ti si meni izrazito zabavan;-)

E pa ovako:
rekao si da si imao potres mozga,tako da sam pri misljenju da posetis nekog psihijatra umesto tih babetina.Pa dajte molim vas kako mozete da verujete u ovakve pricice.Da nekome bude bolje od tamo nekih vradzbina.PRICICE ZA DECU.Imam svega 14 godina a ubedjena sam d a sam psihicki zdravija i zrelija od svih vas ovde zajedno sto lupetate kojekakve gluposti.A verujem da se vecina vas sto lupetate ovakve gluposti ili se bavi vracanjem ili je retardirano.
Moje misljenje.

Tvoje mišljenje se ne uvažava jer i nije neko mišljenje.Mala si i nezrela pa ti opraštam što nisi razumela temu.
Nije lepo na ovakav način raspravljati se sa starijima.:-?

Mogu da vam sredim...gledanje iz prvog reda. Salivanje,bajanje, zabijanje eksera u glavu-svi zanrovi...drama,komedija i HOOORROOOOR :mrgreen:

Lako je tebi da se sprdaš sa mnom na takav indirektan način.
Ja se ne bavim tim stvarima.jednostavno istražujem ovu zanimljivu oblast. I nisam kao neki od vas koji iz stolice i bez ikakovog predznanja donose bilo kakve zaključke i kritikuju druge.
I Oggy daj bre odrasti.Ne znam ja da li te fore prolaze sad u školi ali beš si bez veze.:???:

Lako je tebi da se sprdaš sa mnom na takav indirektan način.
Ja se ne bavim tim stvarima.jednostavno istražujem ovu zanimljivu oblast. I nisam kao neki od vas koji iz stolice i bez ikakovog predznanja donose bilo kakve zaključke i kritikuju druge.
I Oggy daj bre odrasti.Ne znam ja da li te fore prolaze sad u školi ali beš si bez veze.:???:
Nemoj me kritikovati iz stolice, nemas nikakvo znanje o meni:mrgreen:8-)
Dal sam bez veze je subjektivna stvar. Odrastao sam, prosao skolu...zato ti i pricam;-)

Back