Ima li Srbija budućnost?

• Začetnik teme Začetnik teme Ribar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Има ту и друга страна медаље.
Србин хоће да ради КАД ГА ПЛАТЕ толико да може да живи.
Сви нмаши који су вани ринтају и ћуте јер добију плату.
На ус.ра.ном Балкану је "нормално" да по шест или седам мјесеци не добијеш ни динар.
И то за исту или већу сатницу ринтања плус обављање газдиних приватних послова.
Није лијен Србин, али му је преко ку.Р.ца више да други купе кајмак.

mene zanima kako teme sa ovako inventivnim naslovima niko ne zatvara?

upravo mi zatvorise temu o americkoj ratnoj avijaciji, njihovim ucestalim padovima, sirom sveta, i implikacijama tih ratnih aviona na psrovodjenje politike globalne dominacije

mozda moja tema nije bila dovoljno antisrpska?

Ja sam u nemackim mracnim krugovima, Velke... Nemci NE zele zlo nikakvoj Srbiji, nego zele red, rad i disciplinu. A mi, buntovna gomila divljaka, koji smo se NE jednom dokazali da smo "kaki smo i za kudi smo ni za disi nismo", ne zasluzujemo bolje! Zapamti, cela Nemacka 1945te je bila raznesena, silovana, popaljena i razorena... I gde su oni sada? A mi, kao Pobednici, gde smo mi SADA! :thumbdown:

Ja radim za te Nemce, jako su teski. Imam svako pravo na svoje misljenje, i na svoj nacin rada... Ali MORAM da radim tih iebenih 9 sati, a ne da sviram qurcu! Kapish?! :think:

_nobody_
Ti prvo ne poznajes istoriju zemlje u kojoj radis ako uopste u njojzi i radis,jer Nemackoj nije nista bilo 45 sem jedan deo berlina a mnogi gradovi nisu ni taknuti,za to postoje itekako dokazi jer stoje i dan danas zdanja koja su zidana pocetkom proslog veka,drugo u grupu divljaka mozes da stavljas sebe i svoje okruzenje a nikako ceo narod i trece da uopste igde radis ne bi sedeo i dan i noc za tipkom i zahebavao narod ovde.

• Podržavam
Reactions: 27E

Back