Ma ja ovde uopste ne iznosim moje razmisljanje o problemu , nego bas o situaciji..
99% srba razbilja dupetom, neko micikanom , ali hajde, to je naprednija varijanta...
Nego je tema postavljena tako da bukvalno odrazava i podrzava taj dupe stil razmisljanja, sto je valjda i normalno , inace ne bi bio tako masovan stil razmisljanja..
Mozda je jasnije ako kazem svoje dupe stil razmisljanja...
Ali pre toga ide ovo , dupe stil razmisljanja pa to ocigledno postane svoje dupe stil razmisljanja...
Ali nigde nema logike niti razmisljanja...
A to da li cemo koristiti podvarijante , to je druga prica..
Dupe stil razmisljanja ima podvarijante..
Komunisticki , mi sve cinimo da se ugodi za korist naroda , floskula, demagogija, a ovamo ebu na ne otresaju...
komunjarski , mi sve cinimo za narod, ali moramo biti malo i ekonomski odgovorni prema raznim faktorima, citaj tipovima,interesnim krugovima....
ekoloski , sve to treba podrediti zdravom mirisnom vazduhu i lepo nasminkanim ulicama, te ekoloski postaje ekoestetski stil, sto nije uopste isto...ali jeste kod DL
ekonomski , svi smo mi siromasni , balkan je siromasan treba gledati kako se stvaraju pare , ali ne da ih vi stvarate nego mi , a vi da pomazete, nista samoinicijativno
naucno , treba reci da je to rekao i potvrdio imalac doktorata, a ovo dugogodisnji profesor na katedri toj i toj , a tamo je dosao zato sto je bio dobar sa tim i tim
insta , jeste tako kazu da su i tamo resili taj problem i sad im je lepo .....tako da pametni ljudi