pametno,nek puštaju one muziku,pa kad se posvađaju dal treba da su praktične,ljubavne ili arogantne,zovite njihove majkeJa odoh da se zmajavam sa serviserom mobilnih telefona.
A zene neka kucaju o ljubavi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pametno,nek puštaju one muziku,pa kad se posvađaju dal treba da su praktične,ljubavne ili arogantne,zovite njihove majkeJa odoh da se zmajavam sa serviserom mobilnih telefona.
A zene neka kucaju o ljubavi.
to neki plovak ili bovaBas kao i plivajuci zamajac. Pola njih nema ppjma cemu to sluze a svi ga pominju.
Sta? Pliva dole negde u ulju i zamajava zupcanike?
odo da joj ljubim ribicuto neki plovak ili bova
trebao sam sa gwenče da se uzmem i nek ih ona bije![]()
Ma jok. To ti je disk koji spaja motor sa kvacilom (lamelom) i smanjuje vibracije motora. Dizeli drndaju dok rade i zato ovi s zamajcem manje vibriraju.to neki plovak ili bova
trebao sam sa gwenče da se uzmem i nek ih ona bije![]()
Pa imas nosace motora cija guma upija vibracije.Ma jok. To ti je disk koji spaja motor sa kvacilom (lamelom) i smanjuje vibracije motora. Dizeli drndaju dok rade i zato ovi s zamajcem manje vibriraju.
S tim sto je to potrosni materijal i treba da se rastavlja da bi se doslo do toga pa je zato skupo. Nije mi jasno sto jednostavno ne stave motor na sistem opruga pa na nosac i prenosni sistem koji apsorbuje vibracije![]()
ili jos bolje da budu plivajuci cilindiri. Ili jos bolje da je vankelov motor. Eloneeee o Elone!
Lazes! Vankel rules.Pa imas nosace motora cija guma upija vibracije.
Vankelovi motori trose ulje i manje su pouzdani, ni japanci nisu uspeli da ih rese.
A ha i kada ti propadne kvačilo oblije te hladan znoj jer znaš šta sledi.Bas kao i plivajuci zamajac. Pola njih nema ppjma cemu to sluze a svi ga pominju.
Sta? Pliva dole negde u ulju i zamajava zupcanike?
Prosle god 650 e. I to sam dobro prosao.A ha i kada ti propadne kvačilo oblije te hladan znoj jer znaš šta sledi.
Ipak je bezbolnije ćaskati o mašinama za pranje posuđa.
Otkazalo pa si morala da saltas bez kvacila a?Može i u četvrtoj, samo ritam da mu potrefiš. Ne pitaj kako znam. Jedva pare prežalih. Mogla sam da posetim Rim, Pariz, Amsterdam...
Zar te ne mrzi da trazis? A gde pogodna, a kako, da je nadjem bla blaMene ne mrzi
Jedini problem je naći pogodnu osobu.![]()