Ima li neko koga mrzi da se zaljublje?

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
68.862
Najavili su neku bljuzgu danas. Jos i da se zaljubis.
Ima li ljudi koje mrzi sve to? Ono da krenes i kao izvodis je, pa maniri, pa malo citati iz pesama, malo Pukovski malo Trtovski, pa kao voulim te, ona se razlije ko belance: p voulim i ja tebe, pa se zagrlite, napolju kisa, pa joj sviras gitaricu po kisici i onda zajedno zvacete zvaku iz koje je davno nestao secer. Bla bla bla bljaaa.

Ima li ljudi koje mrzi sve to? Ono da krenes i kao izvodis je, pa maniri, pa malo citati iz pesama, malo Pukovski malo Trtovski, pa kao voulim te, ona se razlije ko belance: p voulim i ja tebe, pa se zagrlite, napolju kisa, pa joj sviras gitaricu po kisici i onda zajedno zvacete zvaku iz koje je davno nestao secer. Bla bla bla bljaaa.
Imao sam devojaka, al nisam znao sta je ljubav, dok se nisam ozenio. Kod mene to ide obostrano, kolko ona voli mene, tolko ja njoj uzvratim.

Opisano je zavođenje, zaljubljivanje je valjda nešto drugo :/

Šta je, peče istina a
Vidi sad ovako. Na ignoru si mi inace, zaboravio sam ko si, ali si verovatno jedna od ovih isfrustriranih sto pluta okolo i proziva. Ako imas negde problem sa mojom temom ili pisanjem ili smatras da sam negde pisao sovinistickim tonom, obratis se moderaciji, a ne da ides okolo i prozivas i pokusavas da me prikazes kao neku losu licnost i provociras. To je zabranjeno pravilnikom i postoji razlog zasto. Zato sto o tome donosi objektivan sud a ne ti licno. Kapiras? Nisi ti merodavna.
I ti i tvoja drugarica.
I ne, nemam nikakve emocije prema tome, tebi, njoj, dakle samo kazem da se bezobrazno ponasas i da si dobila odgovor na to.
Osh jos?

odakleN ti inspiracija za ovako nesretnu temu?

Back