Има ли кога у војсци?

Свака част само, као што већ поменух, наши софтераши се баш и не прославише по питању војних производа...
Много је производа који су и даље полупроизводи јер софтвераши нису у стању да ураде како треба потребне софтвере.... Додуше такође сам поменуо да ту има много и до оних који наручују- изигравају стручне сараднике...

Дакле, теби свака част на твом уверењу али док то не покаже употребну вредност током употребе....
Čuj ja sam radio 1994 za Stratus na rezervacionom sistemu za Shanghai Airlines za sadašnjih 12k dolara ČP
Rebutovao aerodrom, testirao svoje patcheve na aplikaciji, a tad sam imao samo 26 godina, zamisli kakav sam
sad nakon još 27 godina iskustva ČP

Čuj ja sam radio 1994 za Stratus na rezervacionom sistemu za Shanghai Airlines za sadašnjih 12k dolara ČP
Rebutovao aerodrom, testirao svoje patcheve na aplikaciji, a tad sam imao samo 26 godina, zamisli kakav sam
sad nakon još 27 godina iskustva ČP
Свака част, али шта да ти кажем... Док нешто не прође трупу и не потврди употребну вредност ништа не значи разбацивање биографијама...

Свака част, али шта да ти кажем... Док нешто не прође трупу и не потврди употребну вредност ништа не значи разбацивање биографијама...
Kako ne možeš da shvatiš da nama nije motiv jel će da se koristi. ili ne, radimo za lovu ČP
Mislim ono uradjen je i radar za nevidljivog pa ga vojska ne koristi ČP
A i sa ovim mogu da se otkrivaju nevidljivi ČP

Kako ne možeš da shvatiš da nama nije motiv jel će da se koristi. ili ne, radimo za lovu ČP
Mislim ono uradjen je i radar za nevidljivog pa ga vojska ne koristi ČP
A i sa ovim mogu da se otkrivaju nevidljivi ČP
Царе... Да ли ти уопште прочиташ шта откуцаш...?
На шта се ти уопште хвалиш онда?
Ако ти није поента да се користи онда као и да ниси ништа направио...

Царе... Да ли ти уопште прочиташ шта откуцаш...?
На шта се ти уопште хвалиш онда?
Ако ти није поента да се користи онда као и да ниси ништа направио...
Care ne kpiram u čemu je tvoj problem, rekao sam da radim za vojsku
mozgom što i radim, cela ova priča dalje je tvoje provociranje,
i odgovori na to, trolaš brate ČP

Back