Botaničar031
Aktivan član
- Poruka
- 1.248
У децембру полазим у војску, па ме занима има ли кога да је већ тамо?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije vise Vulin,sada je Slina.Ima Vulina.![]()
george izvini sto te pitam nao ovoj temi,ali ne mogu da ti pristupim na PP.Jesi li uspeo sta da uradis za onaj posao sa Milancetom?O brao bate srecno i da budes dobar vojnik
Хвала бате, стараћемо сеO brao bate srecno i da budes dobar vojnik
Прво Ваљево, па после зависи од специјализације.lepo se provedi. a gde ides?
uf... aj uzdravljeПрво Ваљево, па после зависи од специјализације.
Уздрављеuf... aj uzdravlje... mali savet
ubaci se u mod da si na drugoj planeti i da su svi marsovci a Ti treba da ih usmeris da ne skrenu sa mlecnog puta. I prodje ... u treptaju oka
Meni je pomoglo...
Послужићу се овим стиховима од Шантића да ти одговорим,Šta ćeš tamo bolje ići u inostranstvo i zaraditi pare
Ја сам из војне фамилије, тако да су сви моји служили отаџбини.Pusti ti stihove imam drugara koji je bio u spec jedinicama pun je šrapnela.
Поштеноsta god bilopokusaj da
- ne budi dobrovoljac
- ne budi "mangup" brzo se nivelise smeker na 0 ... jer niko nije dosao iz pecine
- nikada ali nikada ne kazi NECU...ne mogu, plasim se, vera mi ne dozvoljava....i sl.
- budi MUSKO...sve prodje i najsladje je mlako pivo iz kantine koje otvara matora brkata od 64 i 1/2 god
- niko te ne voli niko te ne mrzi...svi su Ti
UCITELJI ... i stvarno brzo prodje.
Mir-nOnaMestu voljno
Ерцов него, Ариље.si Ercov? 031 su Uzice![]()
pa tebw boli dupence za donji vesЕрцов него, Ариље.
Svaka cast i neka ti je sa srecomЈа сам из војне фамилије, тако да су сви моји служили отаџбини.
Нећу нећу, ракија је вечити проблем код нас вамоsamo nemoj da brukas dedovinu. Sve ostalo ukapiraces u hodu.
jedan od boljih boraca mi je bio tvoj "zema" ... generalnobstw dobri ljudi na rakiji jos bolji![]()
Хвала хвалаSvaka cast i neka ti je sa srecom