- Poruka
- 21.197
Bio je SRS (SNS), to je bilo dovoljno da taj smrad pokrade izbore 2012.Reci zašto npr. pred izbore 2008. nije nigde u medijima bilo Karićeva PSS? Ili Rističevićeva Seljačka Stranka?
Znači sledeći put 0 prostora ćete dobiti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio je SRS (SNS), to je bilo dovoljno da taj smrad pokrade izbore 2012.Reci zašto npr. pred izbore 2008. nije nigde u medijima bilo Karićeva PSS? Ili Rističevićeva Seljačka Stranka?
Čime se baviš, pisanjem sastava o vrlinama gospodina BrnabićaDanas je veca sloboda u mom novcaniku, i to mi je dovoljno.
U tvojim postovima opoziciona misao je odsutnaOpozicije jedino i ima na TV, u zanru naucna fantastika.....
U realu je nema...
Opozicije jedino i ima na TV, u zanru naucna fantastika.....
U realu je nema...
Prihvatićemo tvoj savet, kad dođemo na vlast uskoro.Tako i treba biti.
Često možemo čuti ovde tvrdnju da je sloboda medija bila ukinuta i u vreme žutih, a da je danas dosta bolja situacija. Rešio sam da preračunam koliko su bili zastupljeni lideri najveće opozicione snage do 2012., SNS i koalicija Pokrenimo Srbiju u periodu od 2009-2012. godine, a potom ćemo ostaviti informacije koliko su lideri sadašnje opozicije "često" gosti nacionalnih tv stanica, a prevashodno RTS i Pink, kao dve najgledanije TV stanice u zemlji. Napominjem da je dosta teško izbrojati sve emisije u kojima su gostovali lideri SNS i koalicije Pokrenimo Srbiju jer je nemoguće pronaći danas sve informacije o tome, zbog nedostataka video snimaka, najava tv stanica i sl., dakle ovo je samo deo. Druga stvar, imali su svoju televiziju koja jeste bila kablovski kanal, ali je presudnije to da je ta televizija mogla da se gleda na svim operaterima, sto bi znacilo u celoj Srbiji. Danas preko 50% (a taj procenat je sve veci) gledalista u zemlji nema nijedan opozicioni kanal gde moze da vidi bilo koga iz opozicije.
Ovo ispod je zastupljenost lidera SNS i koalicije Pokrenimo Srbiju, znaci ne ostalih opozicionih stranaka tada (srs, dss...) koje su isto tako bile zastupljene, nego iskljucivo SNS, i to su posmatrana samo gostovanja, ne prilozi koji su bili svakodnevni.
Emisija Upitnik kraj 2009.-2012.: (13 puta za 2 i po godine), verovatno je još nešto propušteno.
2.4.2012.-Toma Nikolic
27.2.2012.-Velja Ilic kao clan koalicije
11.4.2011.-Toma Nikolic (to je van izborne kampanje)
24.1.2011-Martinovic (doduse tada clan srs)
13.12.2010-Toma Nikolic
18.10.2010-Jorgovanka Tabakovic
11.10.2010-Dubravka FIlipovski
27.10.2010-Aleksandar Vucic
10.5.2010.-Selakovic
12.4.2010-Velja i Jorgovanka ispred sns koalicije
29.3.2010.-Lazar Rvovic (sns)
11.1.2010.-Aleksandar Vucic, samo on i Ceda u emisiji
21.12.2009-Jorgovanka Tabakovic
PINK-Nacionalni dnevnik (gostovanja, bez priloga koji su skoro svakodnevni)
22.9.2011-Toma Nikolic (preko 10 minuta)
31.8.2011-Toma Nikolic
15.8.2011-Aleksandar Vucic (MA NEMOGUCE?)
1.8.2011-Aleksandar Vulin
1.3.2011-Toma Nikolic
13.1.2011-Toma Nikolic
(Samo ovih 6 gostovanja u jednoj godini je vise nego cela opozicija za 10 godina u nacionalnom dnevniku, da ne idem u 2010. godinu)
Samo ovo gore pobrojano, ovih 19 izbrojanih gostovanja u 2 i po godine je vise nego sto je cela opozicija imala za 10 godina SNS vlasti. Da ne upisujem vise Magazina IN gde je ******i bio gost, potom emisije Plesom do snova, Vikend Vizija, emisija kod Jelene Bacic (to je samo Pink). Ipak, kljucna stvar kao krucijalna podrska SNS sa RTS je bila miting iz aprila 2011., kada je RTS direktno u Dnevniku 2 u trajanju od preko 10 minuta pratio miting SNS (novinar je bila Natasa Mijuskovic, urednica Dnevnika). Ovu listu cu naravno dopuniti u narednim danima.
Pa ne mozes da znas sta je opozicija kad opozicije nema na kanalima koje ti gledas.Ja i ne znam sta je danas opozicija....ozbiljno...
Sigurno necu zbunjenog onog iz otpora da racunam u opoziciju.
Necu ni onog celavog sto je bio ambasador u Njujorku
Seselj , taj ni u ludilu nije opozicija svom posinku...
Onaj sa zlatibora, jeste on neka opozicija, ali stvarno nema pristup covek..
Preletacevic beli , to vise ne znam...
24h Kesic jeste opozicija, ali covek je humorista, a ne politicki lider....
Ja sam opozicija, ali nisam u procesu izbora...
CIA spijuni su opozicija ali nisu u procesu izbora.
Onaj konstadtinovic zvani vlah jeste opozicija, i gradjanin, ali to nije za Srbiju...