Ima li istine u onome da žene maštaju o tome da ih zgrabi neki neznanac?

Ortak2

Zainteresovan član
Poruka
360
Nisam htela da napišem reč "silovanje", jer se to odnosi na poremećene umove, ali da li ima istine da žene maštaju o tome?

Jedna prijateljica se obukla gore bela čipka, dole seksi minić, štikle, desetka stajling, zatvara se kafić i kaže joj treća: "Nećeš valjda peške kući, vidi kako si obučena, silovaće te neko!"
Ona se nasmejala: "Haha, eee...nisam ja te sreće".

Ona je čak tvrdila da se ne bi branila, ali ja ne verujem u to; prvo, ona verovatno zamišlja nekog lepog i zgodnog, a takvi ne siluju, ustvari, ja nisam ni shvatila šta tačno ona zamišlja, ali redovno ide noću oko 02-03h kroz park i po opasnim ulicama, obučena maksimalno provokativno, da ja ne znam više šta da mislim?

Nisam htela da napišem reč "silovanje", jer se to odnosi na poremećene umove, ali da li ima istine da žene maštaju o tome?

Jedna prijateljica se obukla gore bela čipka, dole seksi minić, štikle, desetka stajling, zatvara se kafić i kaže joj treća: "Nećeš valjda peške kući, vidi kako si obučena, silovaće te neko!"

Ona je čak tvrdila da se ne bi branila, ali ja ne verujem u to; prvo, ona verovatno zamišlja nekog lepog i zgodnog, a takvi ne siluju, ustvari, ja nisam ni shvatila šta tačno ona zamišlja, ali redovno ide noću oko 02-03h kroz park i po opasnim ulicama, obučena maksimalno provokativno, da ja ne znam više šta da mislim?
kroz koji park??

kroz koji park??
Upravo se javio. Javi drugarici da ne treba da zamišlja i da postoje.

1000022723.jpg

Pitam da li se uplašiš i kad sanjaš da te spopadaju ili samo uživo?

Ne sanjam da me spopadaju ... ne sećam se.
Ali uživo kad neka navali - samo me ugasi.

Ja volim kad su pod uzbunom,
kad osete moju blizinu i ne znaju šta rade.

"Jao pa nemoj ... pazi molim te ... ne u mene ... jao koliki ti je ..."
Eto to ja volem, ja i moj golem.

Back