ima li hopera????

Furerr:
Keeper:
Furerr:
Keeper:
anagramisanjem dolazim do zakljucka da je "pirke" = "kiper", dakle mozda mortishaaa hoce da kaze da je Courtney Keeper, tj. ja ??? :shock:
ehm.
bolje da nisam nista muckao ..... 8)

Objasni bolje :? kojom magiom si ti prike :?:

1 2 3 4 5
P-I-R-K-E ; sledi => cetvrto slovo je K. drugo slovo je I. prvo slovo je P. peto slovo je E. trece slovo je R. dakle K-I-P-E-R sto se pishe kao K-E-E-P-E-R.

(nekim ljudima bukvalno morash crtati) ...... :P :lol:

sTa cES KAd sa Mmmm gLup. :roll:

... bices pametniji kad maturiras i dobijes diplomu :wink:

ma ljudi nije za mene trebam da snim jedan glupi CD jednoj drugarici a ona je te pjesme nedje cula i trazi mi ako mogu da ih nadjem.
eh sto mene mnogo i zanima ta muzika ja slusam samo
Nedeljka Bilkica :lol:
Ne ako neko ima onda nek mi saljer ako nema ne mogu nista sto da radim.
Vozdra

Keeper:
:evil: :evil: :evil:
znao sam da niko nece znati ni da bekne :evil:
kad pitas za Cecu ili Karleusu ispune se tri strane, a kad pitas za nekog kome su ravni samo Dilan i Klepton onda "muuuuuuuuu" :)

Evo, zalutah slucajno na ovu temu. Nemoj da se cudis sto nema komentara posto su uglavnom sve klinci. Sto se tice grundge-a, ne bih ga pominjao u kontekstu velicine NY, nije on kriv sto su mu se prilepili. Najbolji primer je Mirrorball, zamisli kako bi zvucao sa CH. Tu dodjosmo i do Greendale i do toga da je ucesce CH garancija kvaliteta. Inace Greendale je multimedijalni projekat i sastoji se iz filma, konceptualnih koncerata i sl. Sama ploca je onakva kako volim da slusam NY: Zestina na sve strane. Primetno je odsustvo duzih gitarskih sola, rifovi su tu i pre svega rucni i nozni rad Ralph-a Moline, bez cije podloge sigurno ne bi tako dobro zvucalo. Dakle, prema misljenju iskusnog poznavaoca lika i dela, medju najboljim ako ne i najbolja ploca jos od Ragged glory.

Anonymous:
Keeper:
:evil: :evil: :evil:
znao sam da niko nece znati ni da bekne :evil:
kad pitas za Cecu ili Karleusu ispune se tri strane, a kad pitas za nekog kome su ravni samo Dilan i Klepton onda "muuuuuuuuu" :)

Evo, zalutah slucajno na ovu temu. Nemoj da se cudis sto nema komentara posto su uglavnom sve klinci. Sto se tice grundge-a, ne bih ga pominjao u kontekstu velicine NY, nije on kriv sto su mu se prilepili. Najbolji primer je Mirrorball, zamisli kako bi zvucao sa CH. Tu dodjosmo i do Greendale i do toga da je ucesce CH garancija kvaliteta. Inace Greendale je multimedijalni projekat i sastoji se iz filma, konceptualnih koncerata i sl. Sama ploca je onakva kako volim da slusam NY: Zestina na sve strane. Primetno je odsustvo duzih gitarskih sola, rifovi su tu i pre svega rucni i nozni rad Ralph-a Moline, bez cije podloge sigurno ne bi tako dobro zvucalo. Dakle, prema misljenju iskusnog poznavaoca lika i dela, medju najboljim ako ne i najbolja ploca jos od Ragged glory.

YESSSSSSSS :lol: :lol: :lol: konacno neko, jos nisam izgubio veru u zivot 8) hehe.
ne zameraj ovoj deci ovde, oni imaju svoju furku :wink: naravno, ja mislim da je moja furka bolja. hehe.
nego, spomenuo sam dobrog starog Neila u kontekstu grungea jer sam kontao da ce tema naici na veci odziv jer ovde ima grungera pa sta ja znam ......
Sto se Mirrorball-a tiche, nije me preterano odusevio ... ne, Neil sa CH je neprevazidjen. jesi gledao onaj film "the year of the horse" ??? lepo Molina kaze da je Neil radio sa mnogo boljim muzicarima od njih, ali Crazy Horse je posebna prica, posebna vrsta muzike, ma ti ljudi sviraju zajedno mnooogo dugo. ne znam tacno sta su rekli, 20 godina?

znachi, iskusni poznavaoc Neila kaze da je Greendale standardno OK? imam potvrdu, znaci odma letim da ga nabavim :lol: ..... malo mi je zao sto kazes da nema dugih gitarskih soloa, oni su mi posebno pri srcu ... nema nista lepse kad se Neil unese u muziku i odvali jedan od nekoliko minuta, pa onda red pevanja, pa opet solo ......
da, slazem se za Ragged Glory 8) ... stvarno nesto mnogo mocno. ne bih sad izdvajao neku pesmu, mada najvise volim "Country Home" i "Fu*king up". meni su posebno dragi njegovi koncerti sa CH. ludilo. WELD, RUST NEVER SLEEPS, THE YEAR OF THE HORSE ..........

nego, jesi cuo da su re-izdali digitalno "On the beach"?

Rock 'n' Roll.....samo to vam treba, svako ko ne zna filozofiju ROCK muzike NEMA POJMA STA PROPUSTA i ne zna kolika rupa postoji u njegovom zivotu.

kralj rock-a

PS: ako je neko bio na Mejdenima u Debrecinu neka pise ! da podelimo iskustvo ( verovatno smo bili i u istom busu)

Keeper:
Roots:
jedina prava muzika koja spasava svet od propasti i mrznje!!
REGGAE FOREVER!!!
PEACE AND LOVE!!!
uz rege se najlepse zivi!!!

... ej, ajd' malo smiri dozivljaj.
nema nista loshije od iskljuchivosti :twisted:
heh pa sad , svako shvata muziku koju slusa na poseban nacin,tako i ja rege
ti se ne moras soloziti sa tim jer ti to ne razumes onda najbolje...tako da svako ima tu potrebu da svoju muziku predstavi najbolje ma koliko to tebi izgledalo jadno ili preterano

Anonymous:
Keeper:
Roots:
jedina prava muzika koja spasava svet od propasti i mrznje!!
REGGAE FOREVER!!!
PEACE AND LOVE!!!
uz rege se najlepse zivi!!!

... ej, ajd' malo smiri dozivljaj.
nema nista loshije od iskljuchivosti :twisted:
heh pa sad , svako shvata muziku koju slusa na poseban nacin,tako i ja rege
ti se ne moras soloziti sa tim jer ti to ne razumes onda najbolje...tako da svako ima tu potrebu da svoju muziku predstavi najbolje ma koliko to tebi izgledalo jadno ili preterano

pa naravno da se necu sloziti sa time. znaci sad bi ja trebalo da idem po forumu i pricam "ej, Pink Floyd je jedina prava muzika, bla bla bla bla..."
nema tog "jedinog pravog", svaka dobra muzika je u necemu ispred od neke druge a u necemu iza. uzivaj u raznolikosti ... :wink:

Mislim da ide ovako : 'Just like blood piper,lead rats through the streets,dance like marionets,swing through the symphony of destruction' (unapred se izvinjavam na gr. greskama :D ) Nemam pojma sa kog je albuma...al kad smo vec kod lirika evo vam jedan zanimljiv Uniform Resource Locator iliti URL :D www.darklyrics.com
tamo ti je super kategorisano po albumima pa idi pa vidi :wink:

Peruzzi:
E,moze.Prebaci na Muzika.
A sto se cene tice nista puno.Oko 50-tak evra

Pa za te pare ne mozes da nadjes nista dobro...
skupi jos toliko i kupi osrednju gitaru pa vezbaj ko covek a ne da sviras na brkovima od macke koji su zakaceni na kvaku :D
...bez zezanja na toliko losoj gitari neces nista nauciti...iznerviraces se sto nista ne zvuci kako treba (a i kako bi na takvom krsu?) i bacices i pare i vreme...

Eyesburn girl:
JaH_G|rL:
Ja sam druga godina...pa naravno da idem na hor...i eto bash danas...u 12.15.... 8)
He, he, bila sam na horu danas (i zaspala)... Reci mi pored koga si stajala (tj.sedela)?! I dalje nemam ideju ko si!
:)
Hehe...znam bash je bilo...zzzzzzz... :D Ma stajala/sedela sam odmah pored klavira,kod Valentine...crna majica sa dugim i crvena majica sa kratkim rukavima????Gde si ti bila??

reci bratu da uzme rechnik u ruke i nek' polako natenane prevede :wink:
jedino je problem sto ce imati puno da prevodi, brate, taj eminem ne da brblja i smara nego ne znam. previse kvantiteta a premalo kvaliteta

Back