Keeper:
Ocito nisam u toku????????!!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Keeper:
Courtney:Aman,oces li mi jednom potrefiti nick?! :xFurerr:Cotney
ops: Sorry!Furerr:Keeper:Furerr:Keeper:anagramisanjem dolazim do zakljucka da je "pirke" = "kiper", dakle mozda mortishaaa hoce da kaze da je Courtney Keeper, tj. ja ??? :shock:
ehm.
bolje da nisam nista muckao ..... 8)
Objasni bolje :? kojom magiom si ti prike![]()
1 2 3 4 5
P-I-R-K-E ; sledi => cetvrto slovo je K. drugo slovo je I. prvo slovo je P. peto slovo je E. trece slovo je R. dakle K-I-P-E-R sto se pishe kao K-E-E-P-E-R.
(nekim ljudima bukvalno morash crtati) ......![]()
![]()
sTa cES KAd sa Mmmm gLup.![]()
Furerr:Keeper:
Ocito nisam u toku????????!!!!!!!!!!
Keeper:![]()
![]()
![]()
znao sam da niko nece znati ni da bekne![]()
kad pitas za Cecu ili Karleusu ispune se tri strane, a kad pitas za nekog kome su ravni samo Dilan i Klepton onda "muuuuuuuuu"![]()
Anonymous:Keeper:![]()
![]()
![]()
znao sam da niko nece znati ni da bekne![]()
kad pitas za Cecu ili Karleusu ispune se tri strane, a kad pitas za nekog kome su ravni samo Dilan i Klepton onda "muuuuuuuuu"![]()
Evo, zalutah slucajno na ovu temu. Nemoj da se cudis sto nema komentara posto su uglavnom sve klinci. Sto se tice grundge-a, ne bih ga pominjao u kontekstu velicine NY, nije on kriv sto su mu se prilepili. Najbolji primer je Mirrorball, zamisli kako bi zvucao sa CH. Tu dodjosmo i do Greendale i do toga da je ucesce CH garancija kvaliteta. Inace Greendale je multimedijalni projekat i sastoji se iz filma, konceptualnih koncerata i sl. Sama ploca je onakva kako volim da slusam NY: Zestina na sve strane. Primetno je odsustvo duzih gitarskih sola, rifovi su tu i pre svega rucni i nozni rad Ralph-a Moline, bez cije podloge sigurno ne bi tako dobro zvucalo. Dakle, prema misljenju iskusnog poznavaoca lika i dela, medju najboljim ako ne i najbolja ploca jos od Ragged glory.
konacno neko, jos nisam izgubio veru u zivot 8) hehe.
..... malo mi je zao sto kazes da nema dugih gitarskih soloa, oni su mi posebno pri srcu ... nema nista lepse kad se Neil unese u muziku i odvali jedan od nekoliko minuta, pa onda red pevanja, pa opet solo ...... heh pa sad , svako shvata muziku koju slusa na poseban nacin,tako i ja regeKeeper:Roots:jedina prava muzika koja spasava svet od propasti i mrznje!!
REGGAE FOREVER!!!
PEACE AND LOVE!!!
uz rege se najlepse zivi!!!
... ej, ajd' malo smiri dozivljaj.
nema nista loshije od iskljuchivosti![]()
Ti to ozbiljno?! E, a kako bese ono za Fili, svaka druga subota, jel tako?Anonymous:ocu ja da sviram perkusije

Anonymous:heh pa sad , svako shvata muziku koju slusa na poseban nacin,tako i ja regeKeeper:Roots:jedina prava muzika koja spasava svet od propasti i mrznje!!
REGGAE FOREVER!!!
PEACE AND LOVE!!!
uz rege se najlepse zivi!!!
... ej, ajd' malo smiri dozivljaj.
nema nista loshije od iskljuchivosti![]()
ti se ne moras soloziti sa tim jer ti to ne razumes onda najbolje...tako da svako ima tu potrebu da svoju muziku predstavi najbolje ma koliko to tebi izgledalo jadno ili preterano
Peruzzi:E,moze.Prebaci na Muzika.
A sto se cene tice nista puno.Oko 50-tak evra
8) 8)LPsoldier:linkin park rules![]()
He, he, bila sam na horu danas (i zaspala)... Reci mi pored koga si stajala (tj.sedela)?! I dalje nemam ideju ko si!JaH_G|rL:Ja sam druga godina...pa naravno da idem na hor...i eto bash danas...u 12.15.... 8)

Super, ja pocinjem sa casovima gitare ovih dana...guitarrr_babe:Ma, zekila sam se za trombon. Mislim, s obzirom na moj drazesni nadimak, da ce biti ocigledno sta sviram...
Hehe...znam bash je bilo...zzzzzzz...Eyesburn girl:He, he, bila sam na horu danas (i zaspala)... Reci mi pored koga si stajala (tj.sedela)?! I dalje nemam ideju ko si!JaH_G|rL:Ja sam druga godina...pa naravno da idem na hor...i eto bash danas...u 12.15.... 8)
![]()