Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.100
pa pazi ono, to ti je pitanje za detaljnu psiholosku analizu ... mislim, kad bi se neko pozabavio fenomenom "turbo-folk i mladi" mogao bi celu knjigu da napise.
mislim da je fora sto mladi vole da se ili uklapaju u neke fore ili da budu kontra. tvoji drugari su ocito od onih koji vole da se uklapaju ... ista fora kao i sa tehnom - svi zele da su deo jedne bezlicne, zatucane mase da ne bi morali biti izdvojeni.
a osim toga, turbo-folk ti je prosto u mentalitetu ovog naroda, svi vole dreku, kuku-lele, lomimo case, pijemo rakiju ..... itd.
mislim, to je kompletno vrsta jedne zatucanosti i nista vise.
mislim da je fora sto mladi vole da se ili uklapaju u neke fore ili da budu kontra. tvoji drugari su ocito od onih koji vole da se uklapaju ... ista fora kao i sa tehnom - svi zele da su deo jedne bezlicne, zatucane mase da ne bi morali biti izdvojeni.
a osim toga, turbo-folk ti je prosto u mentalitetu ovog naroda, svi vole dreku, kuku-lele, lomimo case, pijemo rakiju ..... itd.
mislim, to je kompletno vrsta jedne zatucanosti i nista vise.

idem na 4 dana sa skolom tako da nista od festivala....ali pravo da va, kazem malo su mi se smucili ti nasi"metal festivali"!!