ima li hopera????

pa pazi ono, to ti je pitanje za detaljnu psiholosku analizu ... mislim, kad bi se neko pozabavio fenomenom "turbo-folk i mladi" mogao bi celu knjigu da napise.
mislim da je fora sto mladi vole da se ili uklapaju u neke fore ili da budu kontra. tvoji drugari su ocito od onih koji vole da se uklapaju ... ista fora kao i sa tehnom - svi zele da su deo jedne bezlicne, zatucane mase da ne bi morali biti izdvojeni.
a osim toga, turbo-folk ti je prosto u mentalitetu ovog naroda, svi vole dreku, kuku-lele, lomimo case, pijemo rakiju ..... itd.
mislim, to je kompletno vrsta jedne zatucanosti i nista vise.

Keeper:
Incognito:
de gustibus non est disputandum - ovo su izmislile osobe BEZ ukusa!

a sta to uopste znaci ???
izes ga, nisam imao latinski u skoli
O,bre Keeper to sam CAK i ja znala!Inace slazem se sa Inkognitom ()po obicaju.Jedno je ukus,drugo neukus.Mada ja bih dala sve za te narodnjake sada,kad znam da cu propustiti poslednju ekskurziju u osnovnoj.Ali,je-bi ga zivot ide dalje :roll:

onda sam neizmerno ispunjen zadovoljstvom
2jump.gif

A ko je to smislio da poredi HIP-HOP sa metalom?
Definitivno je bolji hip-hop,i za igranje i za pevanje i ........ma u svakom pogledu....
A i metalci imaju odvratnan ukus po pitanju oblacenja.....
ZAKLJUCAK: Ko voli metal ok,njegova stvar, ali neka odslusa neku dobru hip-hop ziku i shvatice da je ziveo u zabludi ....... :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mortishaaa:
child in time:
mortishaaa:
child in time:
e idem i ja ali ja sam isto sto i dragomir51, mozda i necu jer idem u madjarsku!!
a sta ima u madjarskoj?? :shock: :roll:
ovajj,pa (s)ekskurzija :P idem na 4 dana sa skolom tako da nista od festivala....ali pravo da va, kazem malo su mi se smucili ti nasi"metal festivali"!! :twisted: :twisted: :twisted:
a sto??? :shock:

... mozda zato sto je skontala da su skrnavi :wink:
hehehehehheheh

HEH DRAGO MOJE DETE I JA SAM SE VRATILA SA NEKE BUDJEVE EKSKURZIJE ALI NE IZ GRCKE VEC IZ NEKE BANJE PA SAM SE TAMO UORTACILA SA PENZIONERIMA.....DAKLE,NE BRINI TOTALNO TE RAZUMEM ,JA SAM POKUSAVALA STALNO DA SLUSAM DISKMEN ALI UZALUD SVE SE CUJEEE,JEDNOSTAVNO NJIMA SE SVIDJA FOLK I OSTACE ZATUCANI TOM MUZIKOM DO KRAJA ZIVOTA.MI ,PAMETNI CEMO ZIVETI DUGO UZ REGE ILI METAL,MOZE MOZE,ALI UZ NARKOSA LUKASA I OSTALE SELJOSE ,I ONO MALO MOZGA KOJE IMAJU SPRZICE SE UZ KLAVIJATURE I HARMONIKICE.....
TOLIKO OD MENE :twisted: :twisted:
peace

Izvinite... nemojte da vredjate 'folk' muziku, jer to je, kao sto samo ime kaze, narodna muzika... Svaki narod ima svoju muziku, i nikako ne sme da je zaboravi zarad malo MTV-a i ostalih njasra... Zasto bi slusali irsku, indijsku i neznam jos ciju narodnu muziku, a nasu mrzeli?

Ono o cemu mi ovde pricamo je 'novokomponovana' tj. turbo-folk muzika, koja sa nasom originalnom narodnom muzikom nema ama bash nikakve veze... Ovo sto se kod nas smatra narodnom je mesavina elektronskog zvuka, i turskih, pa cak i iranskih melosa, koji nemaju veze sa nasim podnebljem, i zato je mnogima ogavna...

Svega ovoga ne bi bilo da nije bilo $#@^#^ Bjelog Dugmeta!

Cisto da razjasnim neke stvari...

Incognito:
Izvinite... nemojte da vredjate 'folk' muziku, jer to je, kao sto samo ime kaze, narodna muzika... Svaki narod ima svoju muziku, i nikako ne sme da je zaboravi zarad malo MTV-a i ostalih njasra... Zasto bi slusali irsku, indijsku i neznam jos ciju narodnu muziku, a nasu mrzeli?

Ono o cemu mi ovde pricamo je 'novokomponovana' tj. turbo-folk muzika, koja sa nasom originalnom narodnom muzikom nema ama bash nikakve veze... Ovo sto se kod nas smatra narodnom je mesavina elektronskog zvuka, i turskih, pa cak i iranskih melosa, koji nemaju veze sa nasim podnebljem, i zato je mnogima ogavna...

Svega ovoga ne bi bilo da nije bilo $#@^#^ Bjelog Dugmeta!

Cisto da razjasnim neke stvari...

tako je bre ... i ja sam odmah na pocetku rekao da je to turbo-folk .....ma kakva narodna muzika, da pitas bilo kog seljaka za nekog pravog narodnjaka on ce reci Lepa Brena ...
i mrzim bjelo dugme !!!!!! :twisted:

A sto se tice turbo-folka,razumem da je upitanju kafanski mentalitet koji preovladjuje u nasem narodu,narocito u novijim generacijama,ali znam toliko ljudi koji kuci nikada ne bi pustili takvu muziku dok sede sami u sobi,a onda se pokidaju u diskoteci,uz izgovor da moraju da se prilagode.....Ja iz principa to,kategoricki odbijam,ali osecam da nas jednog,po jednog lagano jede najezda koja je odavno uzela maha

Pazi, nasi bendovi I nisu neki, vecina, kao sto rekoste, se samo klanjaju svojim idolima iliti imitiraju ih, ali ja to gledam ovako: moramo se I ovime zadovoljiti, dok ne pocnu da nam dolaze PRAVI bendovi..Sto ce se desiti, nadam se, uskoro!! Uostalom smatram da ima nasih dobrih demo bendova, koji ne mogu da se proguraju, pored ovih koji nam se prestavljaju kao rock/metal bendovi (prvi primer je VAN GOGH), jer imaju nekoga ko ce da ih progura ili sta vec..

Kao sto ste mogli da vidite, doslo je do male promene u petak svira MIDGARD, a u subotu CACTUS JACK! I zaboravila sam da napisem da ako idete dve veceri karta je 400 umesto 500.. (sto li ja ovo pisem, kad odavde samo ja idem :roll: pa mozda se nadje jos neko..)

Back