ima li hopera????

mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
cuo sam tri pesme, skinuo sam ih sa neta, ma skroz su tipicne. nisu nicim novim iznenadili, ali su nam priustili jos jedno klasicno mejdenovsko przenje :lol:
ima tu i tamo nekih nekarakteristicnih sitnica, u "Dance of death" npr ..... neke cudne melodije, zvuce nekako ... folklorno ... kao za ples :lol:

to je samo moj utisak o tri pesme, ne uzimajte nista zdravo za gotovo !!!

znas kako.. mnogi veliki bendovi kad su eksperimentisali sa promenama su sve *, veoma mali broj se na sledecem albumu vratio na stari put.. Znaci, ja volim MAIDEN-e ovakve kaki su, i makar izdali 10 istih albuma, i dalje cu ih voleti, dokle god ne promene svoj zvuk.. (sto, nadam se, nece uciniti) shvatili ste sta pricam.. sto se tice albuma, sto ga vise slusam sve mi je bolji.. ali jos nisam proucila pesme pojedinacno..
POZ

pa dobro, u redu ako ti volis mejdene ovakve, mislim, oni su takvi i ako ne umeju nesto drugo da izvuku onda i treba isto da bude ... ali mene to smara, svaki album isto. recimo, "the x factor" je bio poslednja dobra promena. vrlo snazan i mracan zvuk, i super teme ...
mislim, u pravu si da svi ti veliki bendovi ukenjaju kad pocnu da menjaju pravac, ali samo jedan od njih je mogao da se konstantno menja a da bude sve bolji i bolji - pink floyd :wink:

ne, pazi volela bih i ja da malo promene zvuk.. ali ipak bih vise volela da ih slusam ovakve, nego da cujem kako su napravili neko ***** od albuma..
P.S. Jedan je pink!!!! (floyd)
:oops:

mislim da se apsolutno slazemo :wink:
prosto neverovatno, odavno se nisam slozio s nekim na ovom forumu 8)
mora da mi je keva nesto stavila u veceru .....
:lol:

mortishaaa:
Keeper:

:roll: ma mora da je to u pitanju :lol:

heheheheh.
bolje da odem na spavanje i probudim se normalan pre nego sto se slozim jos sa nekim.
mada ne vidim s kim .... mi smo ocito jedini ovde, a?
sve babe otisle na spavanje :lol:

daj, sta ti je, ne sme se covek ni nasaliti .....
e, da je kortni ovde ona bi me branila ...
nego, evo, ajd zezaj i ti mene pa da budemo kvit.
vici "KEEPER JE PESHKO KEEPER JE PESHKO KEEPER JE PESHKO KEEPER JE PESHKO ....... VOLI DA SLUSHA KARLEUSHU ...."

Keeper:
mortishaaa:
Keeper:

:roll: ma mora da je to u pitanju :lol:

heheheheh.
bolje da odem na spavanje i probudim se normalan pre nego sto se slozim jos sa nekim.
mada ne vidim s kim .... mi smo ocito jedini ovde, a?
sve babe otisle na spavanje :lol:
a neces da priznas da sam ja mozda pametna.. aha, sta ja lupam
ok, laku noc? :lol:

Veoma su popularni i van Balkana.
U Slovackoj su trazeniji cak od Madonne, Jenifer Lopez... najpopularniji u ovoj zemlji.
A polako osvajaju i ostale dijelove Evrope i svijeta.
Njihova pjesma "Deja vu" je 2001 bila najslusanija na svim top-listama u Aziji,
jedna japanska grupa je otkupila muziku od njih i napravila pjesmu pod imenom Jonetsu koja je u Aziji bila hit godine.
Cak je u Austiju,Svedsku itd bila veoma popularna
pjesma "Sexy body"
Al sa najnovijim albumom ce Colonia napraviti veliki boom u Evropi

Anonymous:
Veoma su popularni i van Balkana.
U Slovackoj su trazeniji cak od Madonne, Jenifer Lopez... najpopularniji u ovoj zemlji.
A polako osvajaju i ostale dijelove Evrope i svijeta.
Njihova pjesma "Deja vu" je 2001 bila najslusanija na svim top-listama u Aziji,
jedna japanska grupa je otkupila muziku od njih i napravila pjesmu pod imenom Jonetsu koja je u Aziji bila hit godine.
Cak je u Austiju,Svedsku itd bila veoma popularna
pjesma "Sexy body"
Al sa najnovijim albumom ce Colonia napraviti veliki boom u Evropi

......... a Karleusha na MTV-ju :lol: :lol: :lol:

mortishaaa:
ja ne verujem da niko sa citavog foruma, ne ide na ovaj festival.. Ljudi PA TO SE NE PROPUSTA, mozda vam se ne svidjaju mnogo bendovi, ali.. bice bolje, ipak ovo je tek 2x da se odrzava.. uostalom, za razliku od toga koliko koncerta se kod nas odrzava, i koji.. ovo je NESTO!! mislim ovo je pocetak (je sam li to vec rekla? :roll: ) uglavnom, ne mogu da verujem da su samo njih 2 rekli da ce doci!!! i to je neka podrska ovoj vrsti muzike!! :!:

ne mogu vise da slusam amatere koji falsiraju, a umisle da su nesto specijalno jer im je tetka rekla da lepo pevaju. idu mi na nerve debilni gitaristi sto sviraju jedno te isto godinama i misle da su uhvatili boga za bradu ako malo brze sviraju skale. iritira me to sto tonac nikad ne zna da namesti ton i pola instrumenata se ne cuje (i to ako imamo srece, obicno se cuje samo jedan). da se mi razumemo, ja volim tu muziku i zelim da je slusam uzivo, ali sto je mnogo - mnogo je.

jel znate zasto domaca metal/rok scena nece nikad biti dobra i priznata u svetu? zato sto svi muzicari imaju svoje idole kojima se klanjaju i koje bezdusno kopiraju a da toga nisu ni svesni. svi su nesto nalozeni da budu kao ova ili ona grupa. zato nema kreativnosti.

Pa Colonia se vec pusta na MTV a Karleusa to moze
da sanja posto je pola njenih pjesama tj. muzika
iz pjesama ukradeno.
Npr. "Samo za tvoje oci"-muzika iz te pjesme se vec
mnogo pusta na MTV al pjesmu ne pjeva Karleusa vec jedna Grkinja.
Isto je sa pjesmom "Radoznala"

Azrel:
mortishaaa:
ja ne verujem da niko sa citavog foruma, ne ide na ovaj festival.. Ljudi PA TO SE NE PROPUSTA, mozda vam se ne svidjaju mnogo bendovi, ali.. bice bolje, ipak ovo je tek 2x da se odrzava.. uostalom, za razliku od toga koliko koncerta se kod nas odrzava, i koji.. ovo je NESTO!! mislim ovo je pocetak (je sam li to vec rekla? :roll: ) uglavnom, ne mogu da verujem da su samo njih 2 rekli da ce doci!!! i to je neka podrska ovoj vrsti muzike!! :!:

ne mogu vise da slusam amatere koji falsiraju, a umisle da su nesto specijalno jer im je tetka rekla da lepo pevaju. idu mi na nerve debilni gitaristi sto sviraju jedno te isto godinama i misle da su uhvatili boga za bradu ako malo brze sviraju skale. iritira me to sto tonac nikad ne zna da namesti ton i pola instrumenata se ne cuje (i to ako imamo srece, obicno se cuje samo jedan). da se mi razumemo, ja volim tu muziku i zelim da je slusam uzivo, ali sto je mnogo - mnogo je.

jel znate zasto domaca metal/rok scena nece nikad biti dobra i priznata u svetu? zato sto svi muzicari imaju svoje idole kojima se klanjaju i koje bezdusno kopiraju a da toga nisu ni svesni. svi su nesto nalozeni da budu kao ova ili ona grupa. zato nema kreativnosti.

eto, konacno je neko to rekao .....
a ja mislio da sam blesav zato sto mi se ne svidja niko sa domace scene, i iako generalno ne gotivim metal - postoje strani metal bendovi koji mi se svide. ali od nasih, nisam cuo skoro nista dobro.

Anonymous:
Pa Colonia se vec pusta na MTV a Karleusa to moze
da sanja posto je pola njenih pjesama tj. muzika
iz pjesama ukradeno.
Npr. "Samo za tvoje oci"-muzika iz te pjesme se vec
mnogo pusta na MTV al pjesmu ne pjeva Karleusa vec jedna Grkinja.
Isto je sa pjesmom "Radoznala"

nisam znao da se colonia pusta na MTV-ju :P :P :P
hehehehehhe
pa i tamo im je mesto, sa ostalim perachima mozgova.

IMPORTANT NOTICE: osim toga, da bi odgovorio na jedan komentar ne moras da zapocinjes novu temu !!!

mortishaaa:
nekazem ja da su nam bendovi dobri.. ali ipak.. ma mrzi me da objasnjavam, neki drugi dan cu, sad sam pospana, i raspolozena samo za kratke odgovore.. :lol:

pretpostavljam da si mislila da trebaju metalci i rokeri da se okupe i naprave dobar spektakl, zar ne?
a bendovi ce se poboljsati, to si mislila?
i ja tako nesto kontam .....

Keeper:
mortishaaa:
nekazem ja da su nam bendovi dobri.. ali ipak.. ma mrzi me da objasnjavam, neki drugi dan cu, sad sam pospana, i raspolozena samo za kratke odgovore.. :lol:

pretpostavljam da si mislila da trebaju metalci i rokeri da se okupe i naprave dobar spektakl, zar ne?
a bendovi ce se poboljsati, to si mislila?
i ja tako nesto kontam .....

:lol: :lol: :lol: e ja sad idem
POZ

Back