Zna li neko odakle je ovo:"I DRESS THIS WAY JUST TO KEEP THEM AT BAY BECAUSE HELLOWEEN IS EVERY DAY"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALAIncognito:Ministry - Twelve inch singles
Pesma se (logicno) zove (Everyday is) Halloween
Poz.
Zato sto su ti stihovi objasnjenje zasto sam ja ono sto jesam i mnogo mi znace.A ja sam lepo vaspitana,pa umem i da se zahvalimIncognito:Molim, i drugi put...
Jedino ne shvatam zasto je to TOLIKO velika pomoc...
Poz.
Bila sam na takmicenju (samo gledala),znam nekako da dignem noge,ne znam kako se to zove...ali to ne praktikujem i time se bas i ne hvalim jer mi rap mnogo ide na ***** :xgK 87:Da li ima ovde Brakera? Ako ima koliko vec dugo brejqjesh? Shta mozesh da uradish?[/b]
Imas temu Placebo i moje prepricavanje tamo...idi na neku od prethodnih strana...Ultima:E!
Jedno pitanjce... Ovako volim da slusam Guns n` Roses, Queen, itd. od starog roka... Sta jos ima od starog roka sto je na foru Gunsa - malo lakse za gutanje i to, a da nije limunada? I da - da li je Placebo glam-rock ili metal? ( ???? ) I da li je neko bio na njihovom koncertu ili ima ikakvu ideju za intervjue i to kad ih ima na TVu?
Dankisha unapred
Ultima
totalno se slashem sa tobomskrbina:ma hip hop je s*****.![]()
Tya:Ni jedno, ni drugo.
No, primetila sam da se vi uopšte ne volite? Glavna bitka mišljenja, što se muzike tiče, vodi se između hip-hop-a i metala... Zašto?
Incognito:Nije tacno...
Tu peva, i glumi, trenutno najbolji svetski classic-pop vokal, Sara Brajtman (Sarah Brightman)... Dama zaista ima andjeoski glas!
Poz.