infidel
Domaćin
- Poruka
- 3.051
Rasta gal:Strava su!!! Jedan od najboljih domacih bendova, ukljucujuci EB, KKN i Del Arno...![]()
bas sam to teo da kazem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rasta gal:Strava su!!! Jedan od najboljih domacih bendova, ukljucujuci EB, KKN i Del Arno...![]()

@Xel:COOOOL justinGothic Girl Mortisha:joGooOOD:mrzim kada neko ima predrasude prema plavusama,sto nas povezuju sa "roze i plavom" ???????MORE MRS :wink: OBOZAVAM METAL![]()
ops:
ops: Sorry jedna od mojih najboljih drugarica je plavusha ali prirodna i slusha metal. heheh ma nemam ja nishta protiv MUSHKIH prirodnih plavusha, njih chak obozavam! Pogotovo ako imaju polu dugu ili dugu kosu... mmmm.... ko Garrett Hedlund... *drools* *drools* *drools* .
![]()
Aaa!!!! :shock: Sta ovo znaci??? :?wild_child:Eh.............Morthisaa mozda nije pozerka ali se ne snalazi bash na Kalemegdanu i bini![]()
jagodica:jeste ljudi to je stara pesma kada sam ja bila mlada.
cool da se josh nekom svidja
je l moye neko da prevede ja bas ne umem
evo vam text
quote]
HVALA na text-u, baš sam sada to tražila :wink: :wink:

Nazalost nastranih. . .Flame:. . .::shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:Flame:. . .:Trebaju mu momak i devojka a ne devojka i devojka, tako da otpada jedna od vasmortishaaa:evo flame ajmo nas dve (8 posto ... nije tu (8Flame:evo 'ocu ja!'ocu ja! e "..." pa mogao bi stvarno da budes samnom u spotu :wink:
e ozbiljno hocual samo zato sto si rekao/la da ljudima nekom ljudima nije novac sve u zivotu :wink:
![]()
ma ko kaze...moze malo da prilagodi svoje ideje.. 8)
Zar i takvih ima na vom forumu???
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
a kakvih to..ne ne pojma ja nemam o cemu ti pric...pises
ma neeeeeeeeeeeeee (;. . .:OK, HVALA TI!mortishaaa:OK, ostavicu (;. . .:Hvala na dobrodoslici![]()
A sto se tice pp-a odgovorio sam ti
A temu ne moj da zakljucavas jer mozda nekog bude zanimalo nesto za Coloniu pa da je imaA sta da radim kad ih volem pa eto da ima tema i o njima
![]()
Je li ovo bilo nesto preko veze?ops:
![]()

ops:
ops: (8za ovakva pitanja postoji tema ,reci pesama' stoji kao lepljiva.. pa tamo pitaj, da znas za ubuduce.. tamo imas i par sajtova gde mozes da pogledas i sam.. (;dejanvi:Gde na netu mogu da skinem pesme od Olympioy Despine.
Hvala.

kakve ovo veze ima sa temomGothic Girl Mortisha:E jel neko bio u Paraliji? li neko zna visokog dugokosog plavushana shto prodaje po plazi, ide chesto u Omilos? Ako ima neko ko ga poznaje molim vas poshaljite mi Privatnu...ops:
![]()