Nadya:
Zanima me kako se ljudi provode tamo, posto se meni cini da je prosle godine bilo MNOGO bolje i zanimljivije... jer, ja sam se juce tako zestoko smorila.... uzas! :?
A danas, tj veceras pala kisa i kazu da nema nicega dole, da se srushila bina...
nadam se da ce sutra biti ok...
Kakvi su vasi utisci? 8)

:wink:
pa to je zato sto sam ja dosla

ja prosle godine nisam bila tu ); i bas mi je bilo krivo.. pa sam rekla da necu ni jedan dan propustiti, medjutim ->
dan br. 1 -> svi moguci su isli, htedoh i ja.. ali ne, ne moze.. nemam sa kim da se vracam i ostala njesra.. a ti mojima ne mozes da objasnis da bi mene mogao neko i da isprati.. i taj prvi dan nisam otisla );
dan br. 2 -> kraljevski apartman.. to je jedino sto je valjalo.. doduse ostale ni nisam cula..

naime, cula sam Urban Puls (kad god da su bili..) i sa ortakinjom otisla da skacem i skakali smo uz RHCP i by the way

pesma koju ja inace ne volim

da, kada smo dosli pustali su neku slatku muzikicu, ja mislim i beatles-e cak

i ja sam skakutala.. a ostali su me cudno gledali -> kao i uvek ((: ne znam ni ja ko je vise bio.. mi smo setali.. popila sam samo JEDNO pivo.. ); posle smo otpratili Keepera.. i kao da se vratimo.. dosli do kalisa, bilo oko 22:30, gledamo, nema nista posebno.. dok sidjemo i popnemo se, to je 30min najmanje.. a nama poslednji bus u 23:30, a treba nam pola sata do busa.. i kao ajde necemo (: i tako isli peske.. kod SKC-a sreli nekog druga (tacnije drug od moje sestre) stajali i pricali sa njim minimum 30min, i naravno -> pobego nam bus

ali smo uhvatili trandzu (8
dan br. 3 -> nasli smo se u 19h.. i krenuli.. pa sam ja cimala dragu nam wild_child kad sam stigla dole i nisam mogla da je nadjem

ops: naime, ja sma obisla krug, tamo gde je rekla da ce biti, ali mi bilo trulo da zagledam svaku devojku ne bi li videla narandzastu suknju

pa smo samo prosle.. onda smo se nekako nasle, tj videle...

pa posto one nisu htele da se druze sa nama (:loll: salim se (; ) otisle smo da nadjemo ostatak nase ekipe, i tu smo isle u krug dok ih nismo nasle.. onda.. uskoro pocinje -> KISA!! jeeeeeeeee.. prvo je padala sitno, pa samo bili kod broda.. posle kad je pljustala smo bili u tunelu.. ma ono.. bedak sto su prekinuli.. ); da, i to vece sam popila samo JEDNO pivo ); ); ); kad je ono prestala malo na duze kisa.. ja sma bas htela jos da ostanemo, bas je fora.. meni je bilo super.. ali smo bili malo, pa posle otisli ipak.. tad smo se rasturili neki su otisli neki nisu.. ma bzvz... jeste videli ono jezero

i da, kad sam isla do slavije zgazila sam u nekolicinu barica ((: i posto mi starke do tad nisu bile toliko mokre (kupila sam nove starke (((: narandzaste (8 ali one jesu (8 ), tada su postale.. a posto sam bila u krem pantalonama :shock: dosla sam u crnim (8
dan br. 4 -> htedoh da idem, al kad sam cula da je stejdz na jednom mestu, a pivo na drugom -> no thanx (: tj. ni Vlatko nije nastupao (bar nisam cula da hoce) -> nema razloga za idenje (8
sve u svemu fest je bio bzvz ); nazalost ); sad jedva cekam H&H.. ne znam kad ce da bidne.. ali se nadam uskoro (8
wild_child:
Morthisaaa izvini sto je ispalo onako

Drugarica se stidela pa nije htela sa vama ali nadam se da me primash na sledecoj svirci
ma opusteno, nema veze (; naravno da te primam (; samo javi kad dolazis (((: a sto se stidela :shocked: ej, mnooooogooo ti je dobraa kosa (;
New Rose:
E ljudi pa sto ste isli, na Kalisu se nije video prst pred okom, ja sam oko 20.00 bila na Kalisu, videla vreme i sevanje u daljini, i zdrav razum me je povukao na drugu stranu. Cula sam da ce danas posle 2 ujutru biti sav program koji nije bio juce.
ma bas je bilo dobro.. bas zbog kise (; ((:

bar meni (8 jel' znas mozda jel bilo? nemoj da mi kazes da jeste, jer cu se onda -> kilnuti ((:
wild_child:
Hahah sister e sta si propustila.....naime odlucile smo da batalimo Irish i sele u neki lokal u Mihajlovoj...oderali nas 115 din za Ice kafu....onda smo skontale da vise nemamo kesa....jedva smo za kartu skupile!!!I taman da krenemo na voz kad krene onaj pljusak pa led.....covece.....i pazi sad....odlucimo mi da idemo....iovako smo bile mokre.I tako mi trcimo Mihajlovom led pada..ljudi bulje u nas kad se moja ortakinja spotakne i padne.....covece hahahah ....znaci ja cucnula posred ulice i vristim.I onda se okrenem i skontam da mi se suknjica pocepala do guze .....dok sam trcala naravno zapela sam negde sa njom.jos onako mokra sva se prilepila za mene.......i jedva ti mi dopicimo do zeleznicke kad ono ispred glavne zgrade znaci bara do kolena strasno.....i mi ko prave kroz nju

Srecom odmah smo imale voz...lepo usle presvukle se i onda seli neki bosanci pedofili kraj nas i celo vreme buljili i tako nam dobacivali neke prostote onako potiho.Onda sam se posvadjala sa njnima jer su poceli da nas tovare kako smo mi rockeri narkosi kako ne znamo sta je muzika.....jedva sam docekala da dodjem svojoj kucici
a ovo je odgovor na PP (;
nasle ste gde cete da sednete

ja sam htela da idem sa vama (ako biste me uopste i primile

) ali, smo trebali da cekamo jos doooosta njih..

no, drugi put (8

ako nista bar vam je bilo zanimljivo (;
i da, kaze se sve vreme (; (sorry, ali ja to uvek i sve ispravljam (; )