ima li hopera????

E ljudi pa sto ste isli, na Kalisu se nije video prst pred okom, ja sam oko 20.00 bila na Kalisu, videla vreme i sevanje u daljini, i zdrav razum me je povukao na drugu stranu. Cula sam da ce danas posle 2 ujutru biti sav program koji nije bio juce.
Tako da eto. Inace, super je fest, ima dosta zanimljivih ljudi i sto je najbolje nesto nisam imala iskustva sa pijandurama. Prosle godine ih je bilo mnogo vise, ili su barem mene vise saletali.
Dobra je organizacija, ljudi su opusteni, muzika tu i tamo ( ima za svakoga ponesto ), nije lose. Vazno je da se nesto desava.

@Xel:
Gothic Girl Mortisha:
joGooOOD:
mrzim kada neko ima predrasude prema plavusama,sto nas povezuju sa "roze i plavom" ???????MORE MRS :wink: OBOZAVAM METAL :)
:oops: :oops: Sorry jedna od mojih najboljih drugarica je plavusha ali prirodna i slusha metal. heheh ma nemam ja nishta protiv MUSHKIH prirodnih plavusha, njih chak obozavam! Pogotovo ako imaju polu dugu ili dugu kosu... mmmm.... ko Garrett Hedlund... *drools* *drools* *drools* . :P
COOOOL justin

Justin je smešan...da mene on isto potseća na Deena.A Cameron...pa samim tim što je sa njim mi i nije nešto. Nije ona loša glumica, al nije brate ni lepa :?

P.S. obožavam Garrett Hedlunda 8) 8) 8) 8)

lepo kazem muzika je do jaja !pustaju sve ,sve vrste roka.meteliku,nightwish.deep purple,schorpions,ramstajn,nirvana,nekad cak mozete cuti i poneku pesmu od riblje corbe(ko je fan),bon jovi,....i jos mnooogo toga!!zaista ako ste u fazonu metalike,martinki i crnoga onda definitivno MORATE da svratite do KST-a!!!necete se pokajati!mada sam sigirna da mnogi od vas to znaju!
p.s a ulaz je samo 80 din!!!

hmmm, pa ja ne znam sta ce veceras biti s obzirom da kisa non stop pada...

da, i ja sam primetila da je manje pijanaca... ne znam, mnooogooo je bilo bolje last year... ja sam se bila zestoko smorila dok je Van Gogh svirao... mislim, blj... iako vise volim svirke, pozelela sam da djevi raspale...

tako 8) :?

Flame:
. . .:
Flame:
. . .:
mortishaaa:
Flame:
evo 'ocu ja!'ocu ja! e "..." pa mogao bi stvarno da budes samnom u spotu :wink:
e ozbiljno hocu :) al samo zato sto si rekao/la da ljudima nekom ljudima nije novac sve u zivotu :wink:
evo flame ajmo nas dve (8 posto ... nije tu (8
Trebaju mu momak i devojka a ne devojka i devojka, tako da otpada jedna od vas :P

ma ko kaze...moze malo da prilagodi svoje ideje.. 8)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Zar i takvih ima na vom forumu???
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

a kakvih to :roll: ..ne ne pojma ja nemam o cemu ti pric...pises
Nazalost nastranih. . .

Back