Ernesto_Che
Aktivan član
- Poruka
- 1.295
ma dobro...i ona postoji(nazalost ili ne-vrlo diskutabilna stvar)i moramo se pomiriti sa tim...
we have to face it!!!
8) 8) 8)
we have to face it!!!

8) 8) 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ernesto_Che:ma dobro...i ona postoji(nazalost ili ne-vrlo diskutabilna stvar)i moramo se pomiriti sa tim...
we have to face it!!!![]()
8) 8) 8)
mortishaaa:ljudi ne pisete sta slusate nego koja vas presma popisuje iu trnutku kucanja![]()
![]()
ma ne......ima tu i deo metala,narodnjaka,i tako........ali uglavnom pola pola shto se tiche rock popErnesto_Che:sta svet je podeljen fifti-fifti...?
:?
wild_child:mortishaaa:ljudi ne pisete sta slusate nego koja vas presma popisuje iu trnutku kucanja![]()
![]()
Uvek mogu da se oslonim na tebe kao glas razuma....hvala
Moje trenutno raspolozenje opisuje Iggy Pop...No Fun
naravno.. :wink: veselo rulez 8)bleach:... na nasem veselom forumumortishaaa:za mene se zna da se stalno smejem :wink:bleach:hihihihi...mortishaaa:posle reci da nisi vesela devojcica :shock: i da se ne smejes puno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a najgore sto se ja STVARNO ne smejem puno :wink:
ali... dodje to ponekad...
a i ti se zarazno smejes...8)
a ti sto se veselo smejes na svim veselim temama![]()
![]()
uvek :wink: kada bleach siri veselje svi su pozvani*november rain*:mogu li se pridruziti veselju??![]()
![]()
:wink: :wink:
nego sta 8) Hajde i tiErnesto_Che:gle....vesele devojke.... :shock:![]()
![]()
a imate i mnogo tema :wink:*november rain*:hm...vidi nisam odgovorila na temu??
![]()
ma ima nas koji nirvanu slusamo!! ima nas...
jos mo zivi...![]()
![]()
bleach:buuuahahah...mortishaaa:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8) 8)
ja sam stalno u tom raspolozenju :wink:Ernesto_Che:imagine-valjda svi znaju ko peva :wink:
thanx :wink:*november rain*:mortishaaa:hvala.. ali ja se stidim sto imam toliko :shock:*november rain*:eee...mortishaaa,koliko imas poruka... :shock: cetverocifren broj,za razliku od mog...hihiops:
ops:
cestitam!![]()
:shock: :shock:
ma sta ti je... :wink: :wink:
wild_child:Uvek mogu da se oslonim na tebe kao glas razuma....hvala
Ma OK je svemortishaaa:izvini sta imas ti protiv.. ako to slusa neka slusa.. nemas nikkakvo pravo da ga vredjas! vec ako ti se ne svidja zaobidji temu!Mala budala:Nije tebi lako...
POZ
morala sam. . .:Ma OK je svemortishaaa:izvini sta imas ti protiv.. ako to slusa neka slusa.. nemas nikkakvo pravo da ga vredjas! vec ako ti se ne svidja zaobidji temu!Mala budala:Nije tebi lako...
POZNe morate se prepirati
![]()