Mala budala:Devojka je bash slatka i super peva!
Slazem se....
hauba:A kad smo vec kod nje, gde je ona sada?
Takve informacije saznaj na: www.cveta-idol.co.sr
Pozdrav,
Tasić
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mala budala:Devojka je bash slatka i super peva!
hauba:A kad smo vec kod nje, gde je ona sada?
DALIBORKA:STA MISLE O ZELJKU
STA MISLITE O ZELJKOVOJ PESMI LANE MOJE
Slatka? Ne! Sharmantna da. Lepo peva? DA.Mala budala:Devojka je bash slatka i super peva!
:wink: ma nista strasno :wink:DJ_MaRe:slazem se sa svim sto si rekla... i zao mi je tvog nosamortishaaa:e majke mi.. a sa tim pivom i cenama ste vise smorili.. pivo je na svirkama uvek toliko, koliko vi ocekujete 20kinti!!!! uostalom zato morate da pijete.. i naravno da nikad ne dopustaju da se nista unosi.. i voda na cesmi je bila sasvim normalna..![]()
elem.. na konc je bilo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ja jos imam i uspomenu, razbila sam nos
![]()
:wink:
imas nekih problemaGuliverr:JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!mortishaaa:ko si ti da sudis!! pogledaj se sta slusas i bolje cuti! nemoj o Stoyi ni rec da kazes!Guliverr:Aj dosta o Stoji ! Sto je mnogo mnogo je! Pobogu ta zena nema veze!wild_child:Saaaaaliim seeee :?
Za sve koji neznaju Mortishaa je najbliza Stojina saradnica i jedina od koje Stoja prima naredjenjja.
A i ona nas placa zato.....budite fini prema njoj
ops: Ovo nisam smela da kazem.......pravite se da niste culi
:x
![]()
zato je neko dosao da nam siri pozitivnost :wink:guitarrr_babe:ah, moj boze, koliko negativno naelektrisanih jona u vazduhu...
mortishaaa:imas nekih problemaGuliverr:JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!mortishaaa:ko si ti da sudis!! pogledaj se sta slusas i bolje cuti! nemoj o Stoyi ni rec da kazes!Guliverr:Aj dosta o Stoji ! Sto je mnogo mnogo je! Pobogu ta zena nema veze!wild_child:Saaaaaliim seeee :?
Za sve koji neznaju Mortishaa je najbliza Stojina saradnica i jedina od koje Stoja prima naredjenjja.
A i ona nas placa zato.....budite fini prema njoj
ops: Ovo nisam smela da kazem.......pravite se da niste culi
:x
![]()
![]()
![]()
sta sam ja to propustila? :shock: :? :? :?mortishaaa:e majke mi.. a sa tim pivom i cenama ste vise smorili.. pivo je na svirkama uvek toliko, koliko vi ocekujete 20kinti!!!! uostalom zato morate da pijete.. i naravno da nikad ne dopustaju da se nista unosi.. i voda na cesmi je bila sasvim normalna..Ernesto_Che:nije gore nego na metallici
tries dinara jeftinije...
drugo, ja pa ja, ne znam dal na ijednom koncertu pustaju da se unese pice, ali meni nikada nisu dopustili...nikada...dakle ne znam na koje ti to koncerte ides...
trece, ko je bio lud da kupuje vodu kad je bila cesma!!! koja je radila!
bilo je ok, sto kazu predgrupe su malo smorile, sa izuzecim(svaka cast K.A.)...
corba je bio maksimalno ok, nele isto tako sve u svemu meni je bilo sasvim ok...
ljudi su bili fantasticni... 8)![]()
elem.. na konc je bilo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ja jos imam i uspomenu, razbila sam nos
![]()
Aha, narocito ona pesma "Dirty".britgirl:dajte...Christinin glas je neuporediv s Britninim.Britni ionako uvek peva na playbeck...![]()
a Kristinini tekstovi pesama su literatura u odnosu na Britnine...![]()