ima li hopera????

absonic:
Giovanna:
Procitala sam u novinama da ni tekst pesme nije znao

(Tifa) nego je onako mrtav hladan izvadio ceduljicu

i citao na probi.Mozes da zamislis? :D A da

peva,peva boli glava !!!! :D :D :D

Citao sam i ja to,u "svetu" cini mi se...
A peva uf.......
Pa i ja sam isto citao u SVETU! Ali ja tim novinama mnogo i ne verujem a i ako je istina nema veze jer nije vazan tekst vazno je da pevac oseti i dozivi pesmu a Tifa to maestralno radi!

Iz monologa na pocetku da se zakljuciti da autor teksta kategoricki ne podnosi grupu CYA. Sa druge strane jos je teze zakljuciti slusa li on REP i Hip Hop u opste. Onda covek pomene na kraju neku pesmu kao svidela mu se a ovamo je zaboravio. Ubite me ako sam ista razumeo. Jedino osnovanim i opravdanim smatram onaj napad na spot i tekst pesme jer zaista su bezveze! Ipak autor i tu preteruje.Mislim uredu je
ono gde kaze da oni pevaju o losem zivotu a ovamo AUTICI samo takvi.To je idiotski sa njihove strane.Ali glupost je i sa autorove da ih naziva pedofilima zato sto im je u spotu devojka od 16 god.Prvo nemaju oni mnogo god. Mozda tu negde izmedju 25-30 ali ta devojka u spotu i nije zbog njih ,vec zbog njihove publike koja realno gledano ima od 12-20 god. I da zakljucimo i pesma i spot su relativno bezveze ali je i napad autora preteran. Tako da o ovome NE VREDI TROSITI RECI... a ja eto ispisah "iha haj" sto bi "narod" rekao!

"Preterujes Pajo". "Sad ce jos da ispadne da ja samo..." mrzim CYA-u. Ja ti kazem: Ne razmisljam ja o njima toliko da bi ih mrzeo toliko koliko ti to predstavljas neznance bez godina.

Sta hoces da kazes da, ako ne slusam aktivo neku vrstu muzike nemam pravo da je komentarisem? Kada bi to bilo tako, doticni forum bi bio prazan?!

Zelis da mi poturis nesto sto nisam reako (napisao)?
Guliverr:
Onda covek pomene na kraju neku pesmu kao svidela mu se a ovamo je zaboravio.
procitaj lepo sta sam napisao, pa se javi.

Veseli Guliverr:
Ali glupost je i sa autorove da ih naziva pedofilima zato sto im je u spotu devojka od 16 god.
To se zove umetnicka sloboda, i ako sebe ne smatram umetnikom. Anyway 16, maloletica, hm....

Guliverr:
Ubite me ako sam ista razumeo.
Nemoj da se mesas u nesto sto ne razumes.

Guliverr:
I da zakljucimo i pesma i spot su relativno bezveze ali je i napad autora preteran.
To ti zakljucujes ne "mi". Cas o meni pises kao o autoru cas o njima (CYA-i). Ispade da sam sam sebe napao, a ti me branis od samoga sebe!?

Guliverr:
Tako da o ovome NE VREDI TROSITI RECI....
PA zato trosis? Vrati se odakle si dosao mali vilenjace!! "Mesto: tamo negde iza duge". Hm sto mi je ovo poznato iz cijeg li je ovo profila hm, hm... mog? Jok.....

Führer.:
"Preterujes Pajo". "Sad ce jos da ispadne da ja samo..." mrzim CYA-u. Ja ti kazem: Ne razmisljam ja o njima toliko da bi ih mrzeo toliko koliko ti to predstavljas neznance bez godina.

Sta hoces da kazes da, ako ne slusam aktivo neku vrstu muzike nemam pravo da je komentarisem? Kada bi to bilo tako, doticni forum bi bio prazan?!

Zelis da mi poturis nesto sto nisam reako (napisao)?
Guliverr:
Onda covek pomene na kraju neku pesmu kao svidela mu se a ovamo je zaboravio.
procitaj lepo sta sam napisao, pa se jav

Veseli Guliverr:
Ali glupost je i sa autorove da ih naziva pedofilima zato sto im je u spotu devojka od 16 god.
To se zove umetnicka sloboda, i ako sebe ne smatram umetnikom. Anyway 16, maloletica, hm....

Guliverr:
Ubite me ako sam ista razumeo.
Nemoj da se mesas u nesto sto ne razumes.

Guliverr:
I da zakljucimo i pesma i spot su relativno bezveze ali je i napad autora preteran.
To ti zakljucujes ne "mi". Cas o meni pises kao o autoru cas o njima (CYA-i). Ispade da sam sam sebe napao, a ti me branis od samoga sebe!?

Guliverr:
Tako da o ovome NE VREDI TROSITI RECI....
PA zato trosis? Vrati se odakle si dosao mali vilenjace!! "Mesto: tamo negde iza duge". Hm sto mi je ovo poznato iz cijeg li je ovo profila hm, hm... mog? Jok.....

Ej smiri se bre sta se primas ! Necu da kazem da nemas pravo da komentarises imas! mada nije uputno govoriti o necemu nepoznatom. Ipak svi znamo o kom se spotu i pesmi radi pa ti imas pravo da o ovome govoris a ja sam samo konstatovao da mi nije bas najjasnije da li slusas HIP-Hop uopste. No to si razjasnio i u redu je! Iskreno govoreci ni ja nisam neki strastveni obozavalac ove muzike ali ni protivnik.

Dalje, ostajem pri stavu da je glupo sto ih nazivas pedofilima. Ta devojka od 16 god u spotu je zbog slusalaca grupe CYA. Dakle zbog populacije koja ima izmedju 12-20god(bar vecina).Nije ona tu zbog clanova grupe!

Potom ,deo recenice " da zakljucimo " je lapsus i navika u mom izrazavanju. Ok prihvatam gresku trebalo je da stoji da ZAKLJUCIM.

Medjutim, vidim pises o nekoj UMETNICKOJ SLOBODI! Sta ti zamisljas da si Ivo Andric ili Lav Tolstoj. U tom slucaju OK.

A sto se tice pitanja " ZASTO TROSIM RECI" odgovor je: zato sto i njih i vremena imam na pretek pa malo UBIJAM DOSADU!

A ovo TAMO NEGDE IZA DUGE sto ti toliko smeta je iz mog profila i to su stihovi jedne pesme.

Dalje , nemoj da umisljas da ja branim grupu CYA. Boze sacuvaj ! Ali iskreno se nadam da si jedini koji ih mrzi. Jer muziku i grupe ne treba da mrzimo , vec treba da ih slusamo ili da ih ne slusamo. To je poenta citave price! JA IH NE SLUSAM KAO STO IH I MNOGI NA OVOM FORUMU NE SLUSAJU. ALI JA IH NE MRZIM.

Führer.:
Ja nisam neki reper ili hoper ili tak'o nesto :? , ali slobodno mogu da kazem da oni ne znaju di biju! :x Mislim mozda i znaju, ali ako znaju onda su sh1t sh1ta :evil: :evil: . Uzmimo za primer zadnji spot Kao prvo ne volim spotove koji nemaju poentu, ali ko mene sta pita, :? a i svi to rade u poslednje vreme. :? Dalje koja je fora da pevaju "Kada vidim kako zivimo, bla kako jeste, kako bilo nam je pre bla, bla," (sve u svemu kao sociala, g0vna do guse itd. :x ) a oko njih besni automobili i pichetina :shock: :shock: ... Shatate sta hocu da kazem. :? Da jos nesto u vezi spota... Pedofilcine! :x Ako pogledate pice bolje videcete da je jedna dete daj-boze da ima 16. :shock: :shock: :shock: :shock:

Ovamo kao reperi, hoperi (sta su vec) a oblace se kao fenseri :shock: ma i gore! :shock: :shock: Opis obicnog modernog "ljaseta" body maj(k)a sa visecim krpicama 8) sa nje (ili bez, obicna "sa slovima" 8) )upasana u (smisleno :?: :!: ) izbledele legend farmerke, 8) koje su uzgred-budi receno doticnom "ljaksetu" do clanaka :shock: :shock: tako da otkrivaju njegove bele carape, :x ili carape sa Bart Simpsonom ili je8ackim kondomom :shock: :shock: koji salje jos * mig i cini njegovog ponosnog vlasnika "Sarmantnim" i "Luckastim djavolkom" 8) 8) 8) ... classic,ravne paticice crne, kozne, jer se bele brzo prljaju po makadamu koji je jedina vrsta puta u rodnom selu 8) 8) ...

E tako obuceni su i u spotu, (Eventualno iskopaju kevinu pelerinu iz ormana sa jesnjom odecom jer ima kapuljcu, "koju kada stavis postajes ql 8) kao cnja iz onog spota sa onim zenskama") a tako sam ih jedanput video i u "TABLOIDU" (sa BK). I posle su oni neki reperi. :x "I razmisljaj zdravo" brate (nedaj-boze :oops: ) ti da bi razmisljao zdravo prvo moras da znas da razmisljas uposte :x ! Ma smejurija su.... malogradjanstvo.... Kich i glupost vladju svetom (moja omiljena replika) 8)

P.S. Popaj zakon! :twisted: 8) 8) 8) E sta j bilo s njim. Sa zadnjeg albuma sam cuo samo jednu pesmu (onu za spot) i zaboravio je. Sta je s Ding-dong-om jesu li oni (ili on, koliko ih vec ima) snimili nesto sem "celav sam pa sta" (verovtno jesu).

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guliverr:
wild_child:
Saaaaaliim seeee :?
Za sve koji neznaju Mortishaa je najbliza Stojina saradnica i jedina od koje Stoja prima naredjenjja.
A i ona nas placa zato.....budite fini prema njoj
:oops: Ovo nisam smela da kazem.......pravite se da niste culi
Aj dosta o Stoji ! Sto je mnogo mnogo je! Pobogu ta zena nema veze!
ko si ti da sudis!! pogledaj se sta slusas i bolje cuti! nemoj o Stoyi ni rec da kazes! :evil: :x :evil:

Ernesto_Che:
nije gore nego na metallici
tries dinara jeftinije...
drugo, ja pa ja, ne znam dal na ijednom koncertu pustaju da se unese pice, ali meni nikada nisu dopustili...nikada...dakle ne znam na koje ti to koncerte ides...
trece, ko je bio lud da kupuje vodu kad je bila cesma!!! koja je radila!
bilo je ok, sto kazu predgrupe su malo smorile, sa izuzecim(svaka cast K.A.)...
corba je bio maksimalno ok, nele isto tako sve u svemu meni je bilo sasvim ok...
ljudi su bili fantasticni... 8)
e majke mi.. a sa tim pivom i cenama ste vise smorili.. pivo je na svirkama uvek toliko, koliko vi ocekujete 20kinti!!!! uostalom zato morate da pijete.. i naravno da nikad ne dopustaju da se nista unosi.. i voda na cesmi je bila sasvim normalna.. :D
elem.. na konc je bilo :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D a ja jos imam i uspomenu, razbila sam nos :lol:

Back