Ja nisam neki reper ili hoper ili tak'o nesto :? , ali slobodno mogu da kazem da oni ne znaju di biju! :x Mislim mozda i znaju, ali ako znaju onda su sh1t sh1ta

. Uzmimo za primer zadnji spot Kao prvo ne volim spotove koji nemaju poentu, ali ko mene sta pita, :? a i svi to rade u poslednje vreme. :? Dalje koja je fora da pevaju "Kada vidim kako zivimo, bla kako jeste, kako bilo nam je pre bla, bla," (sve u svemu kao sociala, g0vna do guse itd. :x ) a oko njih besni automobili i pichetina :shock: :shock: ... Shatate sta hocu da kazem. :? Da jos nesto u vezi spota... Pedofilcine! :x Ako pogledate pice bolje videcete da je jedna dete daj-boze da ima 16. :shock: :shock: :shock: :shock:
Ovamo kao reperi, hoperi (sta su vec) a oblace se kao fenseri :shock: ma i gore! :shock: :shock: Opis obicnog modernog "ljaseta" body maj(k)a sa visecim krpicama 8) sa nje (ili bez, obicna "sa slovima" 8) )upasana u (smisleno

) izbledele legend farmerke, 8) koje su uzgred-budi receno doticnom "ljaksetu" do clanaka :shock: :shock: tako da otkrivaju njegove bele carape, :x ili carape sa Bart Simpsonom ili je8ackim kondomom :shock: :shock: koji salje jos * mig i cini njegovog ponosnog vlasnika "Sarmantnim" i "Luckastim djavolkom" 8) 8) 8) ... classic,ravne paticice crne, kozne, jer se bele brzo prljaju po makadamu koji je jedina vrsta puta u rodnom selu 8) 8) ...
E tako obuceni su i u spotu, (Eventualno iskopaju kevinu pelerinu iz ormana sa jesnjom odecom jer ima kapuljcu, "koju kada stavis postajes ql 8) kao cnja iz onog spota sa onim zenskama") a tako sam ih jedanput video i u "TABLOIDU" (sa BK). I posle su oni neki reperi. :x "I razmisljaj zdravo" brate (nedaj-boze

ops: ) ti da bi razmisljao zdravo prvo moras da znas da razmisljas uposte :x ! Ma smejurija su.... malogradjanstvo....
Kich i glupost vladju svetom (moja omiljena replika) 8)
P.S. Popaj zakon!

8) 8) 8) E sta j bilo s njim. Sa zadnjeg albuma sam cuo samo jednu pesmu (onu za spot) i zaboravio je. Sta je s Ding-dong-om jesu li oni (ili on, koliko ih vec ima) snimili nesto sem "celav sam pa sta" (verovtno jesu).