Zar stvarno postoji jos neko ko bi otisao na corbin koncert?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Courtney:Nisam...mada, sa Metallicom u pozadini je bilo mnogo lepseops:
Mada, malo mi je krivo sto se ne secam koncerta
Al sta sad
Sto bi rekao Bon Jovi ONE WILD NIGHT...
ops:
![]()
![]()
... c c c 
ops:
ops:
ops:
cLick - OR - Die:Black_Swan:Courtney:cLick - OR - Die:Napadam te!? sme$noNajradije bih te vodio mesec dana u planinu.. ne bih te vezivao za drvo i sekao vec bismo radili na tvom muzichkom ukusu slu$ajuci vetar i $um li$tja.. ptichice, potochitj i ostale $umske zhivuljke.. 8) xe xe i na ostalim uQsima naravno..
Sa druge strane, vi$e bih voleo da sam u dru$tvu ove dve napucane ribetine nego olinjalih kantri machora. Logichan izbor zdravog mu$karca :wink:Mislim da on tebe muva
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i ja mislim![]()
..e koje ste vi pitchke ljubomorne.. a taman sam zami$ljao da je zaprosim :wink:
8) Pa nemoj da odustajes zbog njih! :shock: Molim te...

Deya:Blood Divine-These deepest feelings (ovo je nesto najlepse sto sam ikada cula)
My Dying Bride-The cry of Mankind
Black Sabbath-I won't cry for you
...
ne mogu trenutno da se setim jos necega...
Luthien:ako ima neko ko zna za ovu grupu neka mi kaze koje pesme su preporucljive za skidanje sa neta posto znam samo ovu novu Eraser a zanima me kako zvuce njihovi raniji albumi,sta sviraju,odakle su itd.
i naravno sta mislite o njima
Jelusic Aleksandar:upravo preslusavam sjajni tribute to sepultura kad mi pade na pamet da bi to mogla biti fina tema za razgovor .
dakle sta mislite o preradama tudjih pesama ?
da li bandovi to rade racunajuci na kintu zaradjenu na tudjoj slavi ili iz cistog postovanja ?
da li znate neku pesmicu koja u obradi zvuci bolje od originala ?
kuci imam nekih desetak tributa koji zvuce zaista dobro ( burn in hell od twisted sisters-a zvuci mnogo bolje u izvodjenju svima nam dragog dimmu borgir-a
ili sjajni metal tribute to abba koji unosi novi sjaj inace dobrim pesmama a ko nije cuo beseech i abbinu pesmu gimme gimme nezna sta je dobra obrada )

wild_child:Visions...moj omiljeni![]()
PPpp

wild_child:Potrudicu se da nadjem i preslusam
Slazem se, ni ja je ne slusam, ali ako , kako su krenuli, mozda ima sanse da i moj LP dodje!Ernesto_Che:nisam cula...
nikad je nisam slusala hvala Bogu i ne mislim, ali milim da je sjajno ako dolazi ovde jer to znaci da nas pomalo vade iz muzicke zabokrecine...
Flea.RHCP:pa npr. pesma Knocking on The Heaven's Door mnogo bolje zvuci u izvodjenju Guns'N'Roses-a
Boba DilanaBlack_Swan:Flea.RHCP:pa npr. pesma Knocking on The Heaven's Door mnogo bolje zvuci u izvodjenju Guns'N'Roses-a
A cija je u originalu? :?
Hvala :wink: Odo da poslusam toFirmas:Boba DilanaBlack_Swan:Flea.RHCP:pa npr. pesma Knocking on The Heaven's Door mnogo bolje zvuci u izvodjenju Guns'N'Roses-a
A cija je u originalu? :?