ima li hopera????

SisaDaPimp:
On sve vise i vise prosipa nekakvu pateticnust ovo ono, a nema pojma o vecini stvari koje pise, nego na to se devojcice i ova nasa novopcena HH publika prima pa ono ajde da radim to.. Ma lik me razocarava sve vishe..
pa i ja sam "devojcica" marko pa se ne lozim na to.. chak sta vishe takve me pesmice nerviraju.. :evil: a i on je postao jadan...mislim stalno ga vidjam po gradu(folira se max), a to sto ima "devojku" koja je 88 dovoljno govori o njemu...strasno.. :roll:

pumma:
A zar ne mislite da je PAZI SA KIM SPAVAS plagijat,da je uzet jedan deo,i mislim da je od onog grka sto se skorije vrteo.Voleo bih da vidim i druga misljenja.A inace pesma je super
Iskreno da ti kazem nije mi mnogo vazno da li je plagijet ako ona to uspe da otpeva kako treba i ako to dobro zvuci! Ali mislim da nije plagijat jer da jeste prepoznao bih s obrzirom da ja slusam Grcku muziku! Ipak moguce je da nism primetio!

Ovako kao prvo moram reci da sam ocekivao bolji album.Ali takodje moram naglasiti da je pesma Trula visnja,moj favorit.Mislim tekst i muzika su jako originalni i sto je veoma bitno,mnogo dobro upakovani.Zatim bih naveo i pesmu Gore od ljubavi,nekako se te dve pesme izdvajaju.
A sto se tice drugih pa dobre su i Stereo bol,Pazi sa kime spavas,kao i Prljavo,prljavo.

Sinoc se odrzao njihov koncert u SC. Ian Anderson i ekipa su bili izvanredni. Ima li istomisljenika kao ja koji misle da je vrednije bilo pogledati koncert ovog sada vec "fosilnog" benda, nego megakomercijalne Metalike koja tek treba da dodje kod nas?

Back