- Poruka
- 34
nemoj molim te da zenskice repuju...pa jel ste videli i culi onu katastrofu od bitcharki....jeza....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
F*ck dat:
shta milsite o ovoj muzichkoj kuci???
ja mislim da je sve to lepo zamishljeno ali su pocheli da preteruju sa Hrvatima i duetima sa rock i hard core grupama.Losh primer je pesma "gola vera" jer je marcleo profi odradio svoj deo posla a x centar je samo po meni pokvario pesmu.Shto se tiche onog sa Hrvatima ne zhelim da neko to shvatikao provociranje po nacionalnoj osnovi
![]()
a kad je to bilo? nisam isla skoro na hit, ali..Courtney:Neeeeeepokojna:Courtney:Slusala sam i "Ravenheart"Divna je pesma
Aj daces mi jos nesto od njih :wink:
vazi :wink: e courtney,jeste ti i mortishaaa bile u domu kad su bili alien sex i teska vremena?? 8)![]()
![]()
Ja sam kaznjena, ne idem nigde...
![]()
![]()
![]()
marko87:Whitesnake - Is This Love, jedna od najboljih pesama koje sam cuo. Cujem da dolaze u "Yugoslaviu", jel zna neko nesto o tome?
e znam da ima veze sa katolicimamortishaaa:c c c.. ne mogu sad da pricam..Black_Swan:jok.mortishaaa:jao vi i taj vas 666.. jel znate uopste odkle taj br? :shock: :? 8)Black_Swan:Miss_worms:Ja sviram gitaru,ali sam daleko....
Wow :shock: Imas(imala si u trenutku kad ovo pisem) 666 poruka...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mada ne znam ni ja tacno
8)
znam sustinu 8)strasnogorannk:Sada sam zbunjen,ti volis Stoju,ili je sve ovo ironija?mortishaaa:Ti to mozda diras Stoyu???????????????????? :shock: :xgorannk:Sto se tice Stoje,stvarno ima dubok i odvratan glas,pesme tu i tamo.Samo uopste ne znam kako je uspela da bude tu gde je sada.![]()
![]()
![]()
![]()
ovo nisi smeo ni da pomislis, a kamoli kazes :x
![]()

bas tako!stivlim:Tish i ja smo njeni najveci fanovi. Malo ste smorili sa
smajlistima![]()

Führer.:Tako posto smo je se otarasili :wink:mortishaaa:ma dobar si tiFührer.:Ma nisiiiiiii. Ma ja sam gad sto te zekim!?![]()
![]()
![]()
![]()
ajde.. ciao.. 8) vidim ja da si celo vece nesto hiperaktivan 8)
POZ, da nastavimo temu o koncertu. 8)

A jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?Kako smes da me zaboravis??stivlim:Tish i ja smo njeni najveci fanovi. Malo ste smorili sa
smajlistima![]()
black znas kako, ipak nisi tako aktivna ovde, pa on ne zna :wink: ali ja sam tu da te podrzim.. mozda bude nesto od tebe 8)Black_Swan:A jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?Kako smes da me zaboravis??stivlim:Tish i ja smo njeni najveci fanovi. Malo ste smorili sa
smajlistima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je uvreda za mene,da znas...

mortishaaa:black znas kako, ipak nisi tako aktivna ovde, pa on ne zna :wink: ali ja sam tu da te podrzim.. mozda bude nesto od tebe 8)Black_Swan:A jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?Kako smes da me zaboravis??stivlim:Tish i ja smo njeni najveci fanovi. Malo ste smorili sa
smajlistima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je uvreda za mene,da znas...
:wink: 8) 8) 8) 8)mortishaaa:imas posebnu temu za ovakve stvari :wink: