I
iluzionista
Gost
Kylie, Ksenija... Uf... Tako sexy styling imaju... Mada je Ksenija malo preterala u poslednje vreme... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nema sad salaFührer.:shala! :wink:mortishaaa:Führer.:Tako posto smo je se otarasili :wink:mortishaaa:ma dobar si tiFührer.:Ma nisiiiiiii. Ma ja sam gad sto te zekim!?![]()
![]()
![]()
![]()
ajde.. ciao.. 8) vidim ja da si celo vece nesto hiperaktivan 8)
POZ, da nastavimo temu o koncertu. 8)
![]()
![]()
![]()
:wink:mi to nemamostivlim:Koji je ovo vec topic o Ceci ?
Moderator bi mogao da reaguje
:wink:strasno.. kad ovako nesto cujem..stivlim:Guliverr:0. 0. 0. 0. 0 .0 . sto puta po NULA. Eto to je Stoja. Zbog nje , Seke Aleksic i slicnih svi kukaju na TURBO FOLK koji je u sustini i svom pocetku doks se nisu pojavili IMBECILI poput stoje bio sasvim OK!
Ceca je super a Stoya ne valja. Tish pomogaj dira nam milu Stoyu
zar da nam Stoyu tu svrstavas.. pa Stoya je za njh znas sta! Stoya je iznad njih! NIKADA vise nemoj Nju da pominjes u tom kosu!!!!!megi:svirali su living in the past, ali su je obradili!?! i to mi se nije dopalo. nekako je potpuno vesela pesma postala mracna...![]()
ostalo je isto bilo nekako cudno... naravno da ne mogu da ocekujem da sviraju kao pre 30 godina, ali ja sam se nadala![]()
u sustini je bilo ok.
Sve su vec rekli u: "To old to rock'n'roll, to young to die"... Inace volim neke od njihovih pesmica: Aqualung, Locomotive Breath, Thick as a Brick...Bleak WinterFullMoon:anakin:nema karata! od juce! gde ste kupili?
kako nema?Sta lupas?
E,bas sam se smorrrrrrrrrrrila...Idem sad,ma...docice jednog dana

imas na www.tiketservis.comFlea.RHCP:Moze li negde da se naruce karte, pa preko poste?
DA CECA JE SUPER A STOJA NE VALJA!E pa pricaj ti sta hoces Stoja je jedan obican medved(o boze kako me asocira na njega ) a glas necu ni da joj komentarisem.)stivlim:Guliverr:0. 0. 0. 0. 0 .0 . sto puta po NULA. Eto to je Stoja. Zbog nje , Seke Aleksic i slicnih svi kukaju na TURBO FOLK koji je u sustini i svom pocetku doks se nisu pojavili IMBECILI poput stoje bio sasvim OK!
Ceca je super a Stoya ne valja. Tish pomogaj dira nam milu Stoyu
Ovo nije o njoj vec o njenom novom albumu.Ovo je prva rasprava(forum) na tu temu!stivlim:Koji je ovo vec topic o Ceci ?
Moderator bi mogao da reaguje
mortishaaa:mi to nemamostivlim:Koji je ovo vec topic o Ceci ?
Moderator bi mogao da reaguje![]()
:wink:
Nemoj tako,sad ce... :wink: