ima li hopera????

stivlim:
Guliverr:
0. 0. 0. 0. 0 .0 . sto puta po NULA. Eto to je Stoja. Zbog nje , Seke Aleksic i slicnih svi kukaju na TURBO FOLK koji je u sustini i svom pocetku doks se nisu pojavili IMBECILI poput stoje bio sasvim OK!

Ceca je super a Stoya ne valja. Tish pomogaj dira nam milu Stoyu
strasno.. kad ovako nesto cujem.. :cry: zar da nam Stoyu tu svrstavas.. pa Stoya je za njh znas sta! Stoya je iznad njih! NIKADA vise nemoj Nju da pominjes u tom kosu!!!!!

megi:
svirali su living in the past, ali su je obradili!?! i to mi se nije dopalo. nekako je potpuno vesela pesma postala mracna... :(
ostalo je isto bilo nekako cudno... naravno da ne mogu da ocekujem da sviraju kao pre 30 godina, ali ja sam se nadala :)
u sustini je bilo ok.

Omatoreli ljudi, pa zaboravili da se vesele... :lol: Sve su vec rekli u: "To old to rock'n'roll, to young to die"... Inace volim neke od njihovih pesmica: Aqualung, Locomotive Breath, Thick as a Brick...

stivlim:
Guliverr:
0. 0. 0. 0. 0 .0 . sto puta po NULA. Eto to je Stoja. Zbog nje , Seke Aleksic i slicnih svi kukaju na TURBO FOLK koji je u sustini i svom pocetku doks se nisu pojavili IMBECILI poput stoje bio sasvim OK!

Ceca je super a Stoya ne valja. Tish pomogaj dira nam milu Stoyu
DA CECA JE SUPER A STOJA NE VALJA!E pa pricaj ti sta hoces Stoja je jedan obican medved(o boze kako me asocira na njega ) a glas necu ni da joj komentarisem.)

Back