Peta W.
Veoma poznat
- Poruka
- 10.072
S duznim poshtovanjem,ali...jako si gloopA (zensko,jel'?) Brishem odavde!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala :wink:Peta W.:S duznim poshtovanjem,ali...jako si gloopA (zensko,jel'?)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Black_Swan:A jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?Kako smes da me zaboravis??stivlim:Tish i ja smo njeni najveci fanovi. Malo ste smorili sa
smajlistima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je uvreda za mene,da znas...
stivlim:Black_Swan:A jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?Kako smes da me zaboravis??stivlim:Tish i ja smo njeni najveci fanovi. Malo ste smorili sa
smajlistima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je uvreda za mene,da znas...
Primi moje iskreno izvinjenje.
Za vikend sam se nesto bio zapio i provalio Stoya Aleksic. Tako da se sada stidim
shala! :wink:mortishaaa:Führer.:Tako posto smo je se otarasili :wink:mortishaaa:ma dobar si tiFührer.:Ma nisiiiiiii. Ma ja sam gad sto te zekim!?![]()
![]()
![]()
![]()
ajde.. ciao.. 8) vidim ja da si celo vece nesto hiperaktivan 8)
POZ, da nastavimo temu o koncertu. 8)
![]()
![]()
![]()
Odlican koncert, mada posle vishe slusanja primetis da su sve pesme nekako iste... verovatno sto samo njih dvojica sviraju, ali je ipak sjajan disk.UrBaNiYaK:"starkers in tokyo", to je unplugged koncert koji je predobar, sviraju i pevaju coverdale i vandenberg!
HERE I GO AGAIN!!!!
mortishaaa:a kad je to bilo? nisam isla skoro na hit, ali..Courtney:Neeeeeepokojna:Courtney:Slusala sam i "Ravenheart"Divna je pesma
Aj daces mi jos nesto od njih :wink:
vazi :wink: e courtney,jeste ti i mortishaaa bile u domu kad su bili alien sex i teska vremena?? 8)![]()
![]()
Ja sam kaznjena, ne idem nigde...
![]()
![]()
![]()
![]()

DzoA:Termin narodnjaci je mnogo ispljuvan. Ali da li pravite razliku izmedju onih starijih narodnjaka (Haris Dzinovic, Ljuba Alicic, Miroslav Ilic...) koji su imali dobre pesme koje se i danas slusaju i ovih Grand 'sezonskih' narodnjaka tipa (Seka Aleksic, Indira Radic, Stoja,...) aaa bum tras smrc....
Zelim ja ali kako?gorannk:Za sve ljubitelje midi muzike.Licno imam dosta pesama u midi formatu.Pa ako ko zeli,mozemo se menjati.
dreamcatcher:nemoj molim te da zenskice repuju...pa jel ste videli i culi onu katastrofu od bitcharki....jeza....
pa dobro...sve zavisi kakve pesmice volish...kec je ok, ali ne znam...malo me smara kad pochne da ***** o takvim stvarima...dreamcatcher:Mene je razbila "1"......
da,ali otkud znas da nema boljih?dreamcatcher:nemoj molim te da zenskice repuju...pa jel ste videli i culi onu katastrofu od bitcharki....jeza....