ima li hopera????

Termin narodnjaci je mnogo ispljuvan. Ali da li pravite razliku izmedju onih starijih narodnjaka (Haris Dzinovic, Ljuba Alicic, Miroslav Ilic...) koji su imali dobre pesme koje se i danas slusaju i ovih Grand 'sezonskih' narodnjaka tipa (Seka Aleksic, Indira Radic, Stoja,...) aaa bum tras smrc....

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!
ma dajte ljudi stvarno,nemojte mi reci da vam se to svidja!!!!!??? smesno je jako,devjka ne da ne zna da peva nego se muci da izvuce jedva neke visoke tonove pa i ja bih bolje pevala od nje...
btw i malko imitiraju NW,ustvari malo vise :evil:
a tekst gluplji nisam cula

Peta W.:
Extreme - More Than Words ... :lol: :lol: Ta pesma je izrazito lagana,i nema nikakav nagoveshtaj metala...a gajde da ne spominjem...Malo si se zbunio :lol: :lol: :lol: :wink:
:lol: :lol: :lol:
kao prvo, ja sam zensko 8)
kao drugo, rekoh da nemam pojma :wink:
a sta ja znam, zasto to ne bi mogla da bude njihova pesma...
zato sto je lagana... pa metal bendovi imaju i lagane pesme :wink: 8)

Kad je budesh chuLA (a to da li si mushko ili zensko je apsolutno nebitno :!: ) bice ti jasan moj komentar...
U njoj nema ni M od metala,a to shto sam rekla da je balada,nisam navela kao razliku od istog,vec samo da pokusham da je opishem... :idea: Uostalom,nije ni vazno...ko me vuk'o za jezik! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :evil:

Ernesto_Che:
Führer.:
Ernesto_Che:
pa kad vices ne mene! :(
Sad cu jos ja da ispadnem kriv?!! Pa ka postavljas glupa pitanja! Osim toga ja ne vicem, ja govorim tiho i nosim psa sa sobom. :lol: :lol: :lol:

znas, kada stavljas mnogo znakova interpunkcije kao sto su znakovi uzvika to znaci da izrazavas neka osecanja tj. da VICES na mene...
a naravno da ces ti da budes kriv, necu valjda ja?! :shock:
Dobro, sta hoces?

Zanimaju vas dzez price? Evo jedne domace.

Sretne moj drug jednom na ulici Misu Blama i pridje mu. I tako pocne da prica s njim. Misa je inace sasvim opusten lik. A, posto je i moj drug iz Krusevca tako oni nadju zajednicki jezik. I sad moj drugar ga pita za onaj najnoviji album, a Misa mu odgovori:

"Sta ce ti te komercijalne gluposti. Javi mi se i dacu ti nesto sto stvarno valja." :lol:

Kakav lik. ;)

Peta W.:
Kad je budesh chuLA (a to da li si mushko ili zensko je apsolutno nebitno :!: ) bice ti jasan moj komentar...
U njoj nema ni M od metala,a to shto sam rekla da je balada,nisam navela kao razliku od istog,vec samo da pokusham da je opishem... :idea: Uostalom,nije ni vazno...ko me vuk'o za jezik! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :evil:
hm... :? :?
dal je to bino il ne, ne bih se upustala u raspravu :roll:
niko te nije vukao za jezik
pesmu sam cula, kao sto sam vec rekla 8)

pekan000:
Profesore lepo je odvas sto zelite opismeniti ovaj narod al ja sviram klavijature tako damije zao stonemogu nesto vise nauciti.Pozdrav od Pedje

Pedja, izvini sto nisam odgovorio - komp mi je pun virusa vec 2 nedelje!

Pazi ovako...

Bez obzira sto sviras klavijature , smatram da mogu dosta toga da te naucim.
Na primer, ja predajem i improvizaciju ! Kako ti stojis sa imrpovizacijom? Jer mozes da sviras i smisljas solaze preko bilo koje akordske progresije? Koje skale koristis u sviranju ? Da li umes da analizaris akorde i harmoniju ???- To ti je sve teorija i harmonija muzike.

DA svedem sve na normalu, mogu da te naucim da mnogo bolje razumes muziku i sve sto se desava u njoj - bez obzira na kom si trenutno nivou svirackom. Mogu da ti otvorim usi kroz ear training vezbe- cuces sve sto se desava u muzici, dobices relativni sluh, moci ces da komponujes i da pravis transkripcije bez instrumenta! Mogu da te naucim kako da imrpovizujes bez obzira na stil muzike- i veruj mi , to je nesto sto ce te stvarno uvesti u muziku i tek tad ces shvatiti koliko si sposoban da budes pravi muzicar!Mogu da ti pokazem cake za komponovanje, kako da radis aranzmane, i jos mnoge druge stvari...

Eto , to ti je ukratko , sta mogu da te naucim- bez obzira sto si klavijaturista.

Ja sam u Bostonu drzao casove pijanistima, trubacima i saksofonistima. To je samo zato sto su ove stvari sve povezane za sve muzicare i instrumente...

Pozdrav i javi mi sta te interesuje da radis!

Pedj

Back