Ernesto_Che
Aktivan član
- Poruka
- 1.295
pokojna:a do jaja je i moor-ov projekat black moor's night![]()
aha!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pokojna:a do jaja je i moor-ov projekat black moor's night![]()
Trebao bi da imas Yamaha PSR-350 jer to je najeftiniji model Yamahe koji ima izlaz na disketu, a danas se skoro sve narodne pesme sviraju na MIDI izlazima preko disketa...jagodica:kakve klavijature su MIN za svirku po kavanama??

posebno mi se dopada shine on u crazy diamond.....mada ima mngo dobrih stvariJes' ti stvarno plavusa il' nas lozis ,malo.mortishaaa::shock: :shock:Führer.:E ljudi ovo vec nije smesno :?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sto si stavio ,
'
![]()

mare_car:mnogo ih volimposebno mi se dopada shine on u crazy diamond.....mada ima mngo dobrih stvari
Nista, nista nemo' da places.Ernesto_Che:Führer.:Tu iza coska!!?? :shock: Sta ocekujes da ti kazemo!!! :?Ernesto_Che:jao ljudi de nalazite te lude price?
ja se izvinjavam!!![]()

Sad cu jos ja da ispadnem kriv?!! Pa ka postavljas glupa pitanja! Osim toga ja ne vicem, ja govorim tiho i nosim psa sa sobom.Ernesto_Che:pa kad vices ne mene!![]()

Tako posto smo je se otarasili :wink:mortishaaa:ma dobar si tiFührer.:Ma nisiiiiiii. Ma ja sam gad sto te zekim!?![]()
![]()
![]()
![]()
ajde.. ciao.. 8) vidim ja da si celo vece nesto hiperaktivan 8)
POZ
, da nastavimo temu o koncertu. 8)Führer.:Sad cu jos ja da ispadnem kriv?!! Pa ka postavljas glupa pitanja! Osim toga ja ne vicem, ja govorim tiho i nosim psa sa sobom.Ernesto_Che:pa kad vices ne mene!![]()
![]()
![]()
![]()

Courtney:Slusala sam i "Ravenheart"Divna je pesma
Aj daces mi jos nesto od njih :wink:
Neeeeeepokojna:Courtney:Slusala sam i "Ravenheart"Divna je pesma
Aj daces mi jos nesto od njih :wink:
vazi :wink: e courtney,jeste ti i mortishaaa bile u domu kad su bili alien sex i teska vremena?? 8)
Ja sam kaznjena, ne idem nigde...