ima li hopera????

DabaMAN:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
stivlim:
Nisu mi dali dusmani
niko ti nije priteko u pomoc :shock: jadna nasa Stoya, vidis gde je trpaju :cry:
:twisted: :lol: :lol: :lol:
e bre sta ti meni " :twisted: :lol: " ne mi izvrces reci.. oces da te ucim sta se zove MUZIKA i KVALITET!!! :evil:
Muzika i kvalitet?! To je za nju ocigleno samo pojam. :roll:
:shock: :shock: MOLIM!!!!!!!!! tako da mi vredjas Stoyu!!! Pa videces ti... :evil: ajde mi navedi bar jednog Muzicara koji bolje OZGLEDA, PEVA, IGRA, etc. od nje :twisted: aj' sad 8)

mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
bla bla bla..
sta mi bi sad trebali njih da pljujemo :shock:
Ja to nisam rekao. :? Mada..... :lol: :lol: :lol:
:roll: :roll: :roll: :? :shock: mi se definitivno ne sporazumevamo :lol: 8)
:lol: :lol: :lol: Ma mi se sporazumevamo samo ti to jos uvek ne znas . :lol: :lol: :lol: :lol:
coool a kad cu saznati.. :shock: ma bedak kad ti je spor mozak :shock: :lol: 8) :shock: :o
E e e ja to nisam rekao. Nemoj da mi poturas nesto sto ja nisam "rekao". :oops: :?

mortishaaa:
DabaMAN:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
stivlim:
Nisu mi dali dusmani
niko ti nije priteko u pomoc :shock: jadna nasa Stoya, vidis gde je trpaju :cry:
:twisted: :lol: :lol: :lol:
e bre sta ti meni " :twisted: :lol: " ne mi izvrces reci.. oces da te ucim sta se zove MUZIKA i KVALITET!!! :evil:
Muzika i kvalitet?! To je za nju ocigleno samo pojam. :roll:
:shock: :shock: MOLIM!!!!!!!!! tako da mi vredjas Stoyu!!! Pa videces ti... :evil: ajde mi navedi bar jednog Muzicara koji bolje OZGLEDA, PEVA, IGRA, etc. od nje :twisted: aj' sad 8)
E ljudi ovo vec nije smesno :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

UrBaNiYaK:
$helobina:
Videla sam jedan njihov spot,ne znam koja je pesma al dobro je zvucalo (spot je nesto na plazi),mislim da oni sviraju neki grunge ili tako nesto.
ta pesma se zove :everything about you!
i imaju samo te 2 popularne pesme (cat's in the cradle i ovu)
nego mi se chini da je black swan mlada i da bi volela da dosta zna o muzici, ali da bi znala mora da je dosta slusa, podrzavam to sto voli stare stvari ali to ide polako, ne moze sve za jedan dan da se odslusa i nauci -Rome wasn't built in a day!!!!
Dobro ti se chini.
To je staro? :o :) Ma ok...Shvatam :wink:

deep purple su takve legende............... obozavam ih.........legendarna smoke on the water,zatim one more rainy day,when a blind man cries..........fenomenalni su.....a do jaja je i moor-ov projekat black moor's night :)

Back